NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Υπάρχει έλλειψη νοημοσύνης Δίο .
Υπάρχει έλλειψη νοημοσύνης Δίο .
Δεν περίμενα να καταλάβεις , δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου. Αν καταλάβαινες θα είχες άλλη συμπεριφορά.είπα το προσπερνώ ας προσεχες και παρελκόμενα ξέρεις οτι ειναι φωνήεντα που δεν τα εχει η αλφάβητος η δικιά μου όποτε καλυτερα ειναι να μην μου τα ψυθιριζεις
Τώρα ξεκινάω τα γαμήσια, ως τώρα τους σεβόμουν.<<όταν τούς σέβεσαι σε γαμάνε,όταν τούς γαμάς σε σέβονται>>
*Καληνύχτα.
Τι έγινε πάλι ?Τώρα ξεκινάω τα γαμήσια, ως τώρα τους σεβόμουν.
Καληνύχτα.
Καταναλωσα μια κουβερτουρα.......Ωραιο πραγμα.........Για φτιαξιμο γλυκου την ειχανεγαμημενο γαλακτομπουρεκο,φρεσκο δε παιζεται
την εχω κανει πολλες φορες αυτη την μπινια τυπεΚαταναλωσα μια κουβερτουρα.......Ωραιο πραγμα.........Για φτιαξιμο γλυκου την ειχανε
Σιγα μην την βρουνε
Εγω νομιζα οτι θα ηταν πικρη.......Αλλα ειχανε τελειωσει ολα τα σοκολατοειδη στο σπιτι(υπερβολεs δεν ταφαγα εγω )την εχω κανει πολλες φορες αυτη την μπινια τυπε
Εγω νομιζα οτι θα ηταν πικρη.......Αλλα ειχανε τελειωσει ολα τα σοκολατοειδη στο σπιτι(υπερβολεs δεν ταφαγα εγω )
κι ειχε μεινει μονο αυτη.......Αυριο στο σουπερ ξερω τι θα παρω
Eχεις δικιο. Αρχες δεκαετιας 90. Ειχα παρει κιθαρα στο γιο μου και προσπαθουσα να μαθω και εγωτοσο πολλα? μηπως 30? τωρα τα μετραμε με τις δεκαετιες..
αξιοποιησιμα επισης ειναι και τα λεγομενα δακρυα σοκολατας η ακομα και η τρουφα,με ενα κουταλακι μια χαρα τη κανεις τη δουλειαΕγω νομιζα οτι θα ηταν πικρη.......Αλλα ειχανε τελειωσει ολα τα σοκολατοειδη στο σπιτι(υπερβολεs δεν ταφαγα εγω )
κι ειχε μεινει μονο αυτη.......Αυριο στο σουπερ ξερω τι θα παρω
Δακρυα ε ???? Χμμμμ Κατσε να ρωτηξω αυριο ..Βαζειs ιδεεsαξιοποιησιμα επισης ειναι και τα λεγομενα δακρυα σοκολατας η ακομα και η τρουφα,με ενα κουταλακι μια χαρα τη κανεις τη δουλεια
Σταγονες ειναι το ορθον.ειναι γαματες οπως και να εχειΔακρυα ε ???? Χμμμμ Κατσε να ρωτηξω αυριο ..Βαζειs ιδεεs