Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (4 μέλη και 12 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.463
Πόντοι
25.467

shit.jpg

az64-rainbow

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Like
0
Πόντοι
16
και συνεχιζω την υποθεση μου πως τα παρακατω δεν ειναι

Συνημμένα

• joy-of-life matisse.jpg
    joy-of-life matisse.jpg
    116,2 KB · Εμφανίσεις: 12
  • βανγκογκ.jpg
    βανγκογκ.jpg
    16,5 KB · Εμφανίσεις: 6

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
κανένα απο καλώς τεχνωνανε εχουμε να μας πει ρε αδελφε τι ειναι τεχνη και αν το σκατουλακι με το κρασι ειναι τεχνη; :tooth:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν εχω ρε γμτ επίπεδο ορισμένες φορές  :think: Υπάρχει ενα διαβολάκι μέσα μου που μου λεει " κανε αταξίες κάνε αταξίες κάνε αταξίες " :orchestra:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν εχω ρε γμτ επίπεδο ορισμένες φορές  :think: Υπάρχει ενα διαβολάκι μέσα μου που μου λεει " κανε αταξίες κάνε αταξίες κάνε αταξίες " :orchestra:

γερασες και ακομα εδω μεσα κολλημενη να λες μαλακιες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.881
Πόντοι
1.406
μαλλον η λεξη "αντικειμενικη συνειδητοτητα" πρεπει να επεξηγηθει, προκειμενου να κατανοησουμε τι προσπαθει να διατυπωσει ο συγγραφεας του ανωτερω πονηματος
τι να υποθεσω τωρα?

αυτο εδω τι ειναι? να υποθεσω οτι ανηκουν στην αντικειμενικη τεχνη?  

και συνεχιζω την υποθεση μου πως τα παρακατω δεν ειναι

Δεν ειναι κριτηριο η αρχαιοτητα ή η κλασσικοτητα(αυτοσχεδιος ορισμος  :P ) Καλλιστα μπορει να ειναι ολα η και κανενα απο τα 4.Δεν πιστευω οτι  ειμαι καν σε θεση να μπορεσω να διακρινω τι ειναι τι.Λεγεται για τη Σφιγγα οτι ειναι ενα τετοιο εργο τεχνης.
  Αντικειμενικη συνειδητοτητα,αν και σηκωνει πολυ κουβεντα,ενας πολυ προχειρος,και μαλλον ατελης,ορισμος που μπορω να δωσω ειναι η συνειδητοτητα απαλλαγμενη απο την ταυτιση με τις διαθεσεις τα συναισθηματα τις σκεψεις και τις πεποιθησεις μας

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δεν ειναι κριτηριο η αρχαιοτητα ή η κλασσικοτητα(αυτοσχεδιος ορισμος  :P ) Καλλιστα μπορει να ειναι ολα η και κανενα απο τα 4.Δεν πιστευω οτι  ειμαι καν σε θεση να μπορεσω να διακρινω τι ειναι τι.Λεγεται για τη Σφιγγα οτι ειναι ενα τετοιο εργο τεχνης.
  Αντικειμενικη συνειδητοτητα,αν και σηκωνει πολυ κουβεντα,ενας πολυ προχειρος,και μαλλον ατελης,ορισμος που μπορω να δωσω ειναι η συνειδητοτητα απαλλαγμενη απο την ταυτιση με τις διαθεσεις τα συναισθηματα τις σκεψεις και τις πεποιθησεις μας

μαλάκα ώρες ώρες με αυτά που γράφετε, νοιώθω ένα τίποτα  :-

ή είμαι φυσιολογικός?  :2funny: :2funny: :2funny:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.881
Πόντοι
1.406
μαλάκα ώρες ώρες με αυτά που γράφετε, νοιώθω ένα τίποτα  :-

ή είμαι φυσιολογικός?  :2funny: :2funny: :2funny:
Εισαι μια χαρα,στο σωστο δρομο,αν νομιζες οτι ησουν κατι θα ειχες προβλημα(Μεταξυ μας και εγω τιποτα ειμαι)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:o :o

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εισαι μια χαρα,στο σωστο δρομο,αν νομιζες οτι ησουν κατι θα ειχες προβλημα(Μεταξυ μας και εγω τιποτα ειμαι)

διατυπώνετε απόψεις με τρόπο που δε βγάζω νόημα  :2funny: :2funny: :2funny:

και αυτή η Κάσσυ ρε γαμώτο, το μυαλό της όλο στην κουλτούρα, για πούτσο ούτε κουβέντα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom