The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.463
- Πόντοι
- 25.467
και συνεχιζω την υποθεση μου πως τα παρακατω δεν ειναι
οχικανένα απο καλώς τεχνωνανε εχουμε να μας πει ρε αδελφε τι ειναι τεχνη και αν το σκατουλακι με το κρασι ειναι τεχνη;
Δεν εχω ρε γμτ επίπεδο ορισμένες φορές Υπάρχει ενα διαβολάκι μέσα μου που μου λεει " κανε αταξίες κάνε αταξίες κάνε αταξίες "
Δεν εχω ρε γμτ επίπεδο ορισμένες φορές Υπάρχει ενα διαβολάκι μέσα μου που μου λεει " κανε αταξίες κάνε αταξίες κάνε αταξίες "
μαλλον η λεξη "αντικειμενικη συνειδητοτητα" πρεπει να επεξηγηθει, προκειμενου να κατανοησουμε τι προσπαθει να διατυπωσει ο συγγραφεας του ανωτερω πονηματος
τι να υποθεσω τωρα?
αυτο εδω τι ειναι? να υποθεσω οτι ανηκουν στην αντικειμενικη τεχνη?
και συνεχιζω την υποθεση μου πως τα παρακατω δεν ειναι
http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2011/06/27/115018/main/64911c3a3c670b184990602980d2707f.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ν Ω Ν Τ Α Σ :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:
Ν Ω Ν Τ Α Σ
Δεν ειναι κριτηριο η αρχαιοτητα ή η κλασσικοτητα(αυτοσχεδιος ορισμος ) Καλλιστα μπορει να ειναι ολα η και κανενα απο τα 4.Δεν πιστευω οτι ειμαι καν σε θεση να μπορεσω να διακρινω τι ειναι τι.Λεγεται για τη Σφιγγα οτι ειναι ενα τετοιο εργο τεχνης.
Αντικειμενικη συνειδητοτητα,αν και σηκωνει πολυ κουβεντα,ενας πολυ προχειρος,και μαλλον ατελης,ορισμος που μπορω να δωσω ειναι η συνειδητοτητα απαλλαγμενη απο την ταυτιση με τις διαθεσεις τα συναισθηματα τις σκεψεις και τις πεποιθησεις μας
Εισαι μια χαρα,στο σωστο δρομο,αν νομιζες οτι ησουν κατι θα ειχες προβλημα(Μεταξυ μας και εγω τιποτα ειμαι)μαλάκα ώρες ώρες με αυτά που γράφετε, νοιώθω ένα τίποτα :-
ή είμαι φυσιολογικός?
:o :oΔεν ειναι κριτηριο η αρχαιοτητα ή η κλασσικοτητα(αυτοσχεδιος ορισμος ) Καλλιστα μπορει να ειναι ολα η και κανενα απο τα 4.Δεν πιστευω οτι ειμαι καν σε θεση να μπορεσω να διακρινω τι ειναι τι.Λεγεται για τη Σφιγγα οτι ειναι ενα τετοιο εργο τεχνης.
Αντικειμενικη συνειδητοτητα,αν και σηκωνει πολυ κουβεντα,ενας πολυ προχειρος,και μαλλον ατελης,ορισμος που μπορω να δωσω ειναι η συνειδητοτητα απαλλαγμενη απο την ταυτιση με τις διαθεσεις τα συναισθηματα τις σκεψεις και τις πεποιθησεις μας
Εισαι μια χαρα,στο σωστο δρομο,αν νομιζες οτι ησουν κατι θα ειχες προβλημα(Μεταξυ μας και εγω τιποτα ειμαι)