blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 25.862
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα, νεαρέ.Καλημερα παππούδια
Η κα. @Anna24 έχει πολλούς πιστούς ακολούθους.Καί νά την πιάσετε γκόμενα τζάμπα.....
Παλληκαράκι ήμουν στην φωτογραφία αυτή, παιδί μου.
Με την χειροποίητη Bentley και την Harley Davidson όλα γίνονται.Η κα. @Anna24 έχει πολλούς πιστούς ακολούθους.
Δεν χρειάζεται ακόμη έναν και δη έναν υπερήλικα, κοντό, χοντρό, γλόμπο και συνταξιούχο του Ο.Γ.Α., ως ο Νηματοθέτης.
Φευ εις την αλλαζονείαν των αυθαιρέτως οικοδομούντων!
Ώστε την χουφτώσατε! Αλίμονο στην κύρια Μαρία ΒασιλάκηΠαλληκαράκι ήμουν στην φωτογραφία αυτή, παιδί μου.
Μην με ντροπιάζεις, παιδί μου!
P.S. Η κα. Άννα έχει φυσικό στήθος, παιδί μου.
Ας τα πάρουμε από την αρχή, κύριε!Με την χειροποίητη Bentley και την Harley Davidson όλα γίνονται.
Ώστε την χουφτώσατε! Αλίμονο στην κύρια Μαρία Βασιλάκη
Thirdly! Η κα. Βασιλεία Μαράκη ας αιτιάται εαυτόν όταν με απέρριψε διαδικτυακώς, !Αλίμονο στην κύρια Μαρία Βασιλάκη
Αλήθεια τι γίνεται με το sugar girl σας;;;Καί νά την πιάσετε γκόμενα τζάμπα.....
Επιτέλους!@blizardeye
Ποια είναι αυτή η καθλα ;@blizardeye
Ελπίζω τον τίμιο διαχειριστή κ. @Μπιρλας να τον γνωρίζεται, σας τα είπεΠου είναι ο κ. @spipis71 ;;;;;
Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ (1:28 και μετά ...) ή αλλιώς πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας άνδρας για μία γυναίκα, όπως έπεσε ο Blackmore γι΄ αυτήν (αρνούμαι να γράψω το όνομά της ...)
Εμμέστε ελεύθερα!
Λυπούμαι αλλά δεν ασπάζομαι την ταύτιση μελών του παρόντος Νήματος με την προσωπική διαμάχη 3 άλλων νικς.Ελπίζω τον τίμιο διαχειριστή κ. @Μπιρλας να τον γνωρίζεται, σας τα είπε
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 23643
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Μετά λέμε που πήγε ο Σπίπης, ο Αρίσταρχος, ο Ροντρίγκεζ κλπ κλπ.
πρωτος και καλυτερος εγω ...Λυπούμαι αλλά δεν ασπάζομαι την ταύτιση μελών του παρόντος Νήματος με την προσωπική διαμάχη 3 άλλων νικς.
Το παρόν Νήμα είναι πολύ παραπάνω από τις κατά καιρούς διαμάχες του ενός με τον άλλο.
Θυμάστε πόσοι από εμάς έχουμε μαλώσει μεταξύ μας στις 24.000 σελίδες αυτές;;;
Το Νήμα όμως παραμένει εδώ, ακέραιο και αλώβητο και οι περισσότεροι από αυτούς που μάλωναν είναι επίσης εδώ!
Παρακαλώ, να αυξήσετε το ποσοστό της συμμετοχής σας!πρωτος και καλυτερος εγω ...
κανονικα επρεπε να σε εχω κανει "τοπι" ....αλλα ας οψεται ο εθισμος στο νημα
4319 συνολικα μυνηματα ,τα 2496 σε αυτο, ποσοστο 73% σαν Roger Rabit - Iσνογκουντ ...+ ποσα σαν Excalibur
Την πιπα ποτε τη θελετε ,,τωρα ή μετα ?Παρακαλώ, να αυξήσετε το ποσοστό της συμμετοχής σας!