Venus of Willendorf
..ο Βίλεντορφ πρέπει να είχε δεί πολύ φρίκη στην ζωή του ή δεν μπορούσε να αποδώσει αυτό που έβλεπε!
Venus of Willendorf
βαλε καμια φωτο με τον κωλο σου
ολο απαιτησεις εισαι...τι [size=18pt]σου ζητησα,λιγο κωλαρακι να (σταματησω για παντα να) τον παιζω[/size].... :'( :'( :'( :'(
Αρχισες και εσυ τα κουλτουριαρικα;σημερα εχεσα ενστικτωδως,κατα ριπας με μεγαλη ανακουφιση
τυπε τα μέλη του μπου δεν είχαν υψηλή αισθητική να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν αυτο θρεντ κόσμημα για το μπουηταν ωραιο θρεντ..κριμα που δεν τραβηξε... :'( :'( :'( :'( :'(
το δικό σου παντως ως παρωδία τηςΕπίσης έχω την εξής απορία το μουνι θα μπορούσε να αντιμετωπιστει ως έργο τέχνης ?
το δικό μου είναι αριστούργημα ο ορισμός της τέχνηςτο δικό σου παντως ως παρωδία της
είναι σίγουρο αυτό ?μην βγει και μας τα πει κανένας άλλος διαφορετικά και μπερδεύτωΤην τέχνη μπορεις να την αναγνωρίσεις και δεν ειναι αναγκαία συνθήκη να την αντιληφθείς και να την κατανοήσεις τέχνη κανει ο τζους στον Οδυσσέα που ελάχιστοι σ αυτόν τον κόσμο εχουν καταφέρει να διαβάσουν και να κατανοήσουν τέχνη ειναι ο 50 σελιδος μονόλογος της μολλυς Μπλουμ χωρίς κανενα σημείο στίξης παρά μονο 8 τελειες
ειμαι υπεράνω αμφισβήτησηςείναι σίγουρο αυτό ?μην βγει και μας τα πει κανένας άλλος διαφορετικά και μπερδεύτω
Αν μπει η κασι θα μου πει μήπως λες κοτσάνες γιατί φοβούμαι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μολυ από την ντολυ
Πω ρε φιλε τον Οδυσσεα εχω εχω κανει 3 αποπειρες ως τωρα να τον διαβασω και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειτε εγω ειτε ο Τζοϋς πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακαςΤην τέχνη μπορεις να την αναγνωρίσεις και δεν ειναι αναγκαία συνθήκη να την αντιληφθείς και να την κατανοήσεις τέχνη κανει ο τζους στον Οδυσσέα που ελάχιστοι σ αυτόν τον κόσμο εχουν καταφέρει να διαβάσουν και να κατανοήσουν τέχνη ειναι ο 50 σελιδος μονόλογος της μολλυς Μπλουμ χωρίς κανενα σημείο στίξης παρά μονο 8 τελειες
ξεκινα τον χαμένο χρόνοΠω ρε φιλε τον Οδυσσεα εχω εχω κανει 3 αποπειρες ως τωρα να τον διαβασω και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειτε εγω ειτε ο Τζοϋς πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας