Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 479K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (4 μέλη και 7 επισκέπτες)

Τι είδους ψηφοφορίες θέλετε να μπαίνουν στο Νήμα; (Έως 3 ψήφους ο κάθε ψηφοφόρος)

• Θα ρωτήσω την μαμά και θα σας πω.

• Για την Σωτηρία της Ψυχής Ημών.

• Πυρηνικής Φυσικής.

• Λογοτεχνικές - Φιλοσοφικές

• Σεξουαλικές.

• Δεν μας παρατάς στον πόνο μας και στην αγαμία μας ...

• Για την διάσωση των γρυλοβλαττοειδών εντόμων και της Ψαλίδας της Αγίας Ελένης.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
_44901830_venus_bbc226.jpg

Venus of Willendorf

:rolleyes:..ο Βίλεντορφ πρέπει να είχε δεί πολύ  φρίκη στην ζωή του ή δεν μπορούσε να αποδώσει αυτό που έβλεπε! :rockon: :rolleyes: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η  φραση  ...............""Κλανω  μεντεs""  αποκτα  αλλη διασταση  :grin: :grin:

Θα κλάνετε μέντες στην πραγματικότητα πλέον! Αρωματίστε και εσείς τα αέρια σας!
Posted By Eysta NikosΚΟΙΝΩΝΙΑPage Views741Share
Τόσα χρόνια ακούμε σε διάφορους τσακωμούς και καυγάδες την περιβόητη έκφραση «θα μου κλάσεις μέντες». Έτσι λοιπόν μια εταιρία σκέφτηκε ότι αυτό θα ήταν εξαιρετικό να το μετατρέψει σε πραγματικό γεγονός και όχι να παραμείνει να διατηρεί την μεταφορική του έννοια.

Χάρη λοιπόν στη συνεργασία επιστημόνων ήρθε η εφεύρεση που αναμένεται να κάνει «πάταγο» στην αγορά καθώς ποιος δεν θα ήθελε να αερίζεται και αντί για δυσοσμία να βγάζει ένα άρωμα μέντας!!!

Ναι καλά διαβάζετε, μην τραβάτε τα μαλλιά σας. Το νέο επαναστατικό αυτό αυτοκόλλητο ονομάζεται «underwear patch» και εφαρμόζει στο πίσω μέρος του εσωρούχου. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα φίλτρο θα αρωματίζει με μέντα τις κλανιές σας! Παραμένει άγνωστο προς το παρόν πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή του και η κυκλοφορία του στην αγορά.

fart-stop.jpg

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
ηταν ωραιο θρεντ..κριμα που δεν τραβηξε... :'( :'( :'( :'( :'(
91316.jpg
τυπε τα μέλη του μπου δεν είχαν υψηλή αισθητική να αναγνωρίσουν και να στηρίξουν αυτο θρεντ κόσμημα για το μπου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Πολυ κουλτούρα έπεσε στο νήμα θα τον εμπαίζω τωρα με αντικειμενική συνειδητότητα  :S

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πάντως εγώ δεν κατάλαβα  Το θέμα είναι αν νοιώθει ο παρατηρητής την αντικειμενικη συνειδητοτητα η αν το δημιούργημα έγινε ως τέχνη κατά το δημιουργό του ως αντικειμενικη συνειδητοτητα ? Η οπτική για να δούμε αν είναι τέχνη είναι το δημιούργημα ο δέκτης η ο δημιουργός ? Τι λέω ρε πουστικ βραδιάτικα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Επίσης έχω την εξής απορία το μουνι θα μπορούσε να αντιμετωπιστει ως έργο τέχνης ?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Την τέχνη μπορεις να την αναγνωρίσεις και δεν ειναι αναγκαία συνθήκη να την αντιληφθείς και να την κατανοήσεις  τέχνη κανει ο τζους στον Οδυσσέα που ελάχιστοι σ αυτόν τον κόσμο εχουν καταφέρει να διαβάσουν και να κατανοήσουν τέχνη ειναι ο 50 σελιδος μονόλογος της μολλυς Μπλουμ χωρίς κανενα σημείο στίξης παρά μονο 8 τελειες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Την τέχνη μπορεις να την αναγνωρίσεις και δεν ειναι αναγκαία συνθήκη να την αντιληφθείς και να την κατανοήσεις  τέχνη κανει ο τζους στον Οδυσσέα που ελάχιστοι σ αυτόν τον κόσμο εχουν καταφέρει να διαβάσουν και να κατανοήσουν τέχνη ειναι ο 50 σελιδος μονόλογος της μολλυς Μπλουμ χωρίς κανενα σημείο στίξης παρά μονο 8 τελειες
είναι σίγουρο αυτό ?μην βγει και μας τα πει κανένας άλλος διαφορετικά και μπερδεύτω

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Επίσης είναι της μολυ μπλουμ όχι της μολυς αχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αν μπει η κασι θα μου πει μήπως λες κοτσάνες γιατί φοβούμαι ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τη μολυ από την ντολυ

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.857
Πόντοι
606
τα θρεντακια "χυνω γρηγορα" και "υποθεση πετσακι" ειναι δυο ιατρικου περιεχομενου θεματα που καταληγουν σ ενα κοινο συμπερασμα.
τραβα μια μαλακια να στανιαρεις :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.879
Πόντοι
1.406
Πω ρε φιλε τον Οδυσσεα εχω εχω κανει 3 αποπειρες ως τωρα να τον διαβασω και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειτε εγω ειτε ο Τζοϋς πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας  :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.913
Πόντοι
2.606
Πω ρε φιλε τον Οδυσσεα εχω εχω κανει 3 αποπειρες ως τωρα να τον διαβασω και εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι ειτε εγω ειτε ο Τζοϋς πρεπει να ειναι μεγαλος μαλακας  :grin:
ξεκινα τον χαμένο χρόνο  :2funny:
Η μετάφραση του Καψάσκη αν και εχει βραβευθεί κάπου μπάζει νερά σε αρκετά σημεία λεω να πάω να πάρω και την καινούργια του φρενοβλαβη ανευλαβη με πλας 350 σελίδες επεξηγήσεις το είδα στο παμπλικ κάπου στα 34 ευρώ ήμουν ετοιμος να το πάρω για να το βάλω στην καρέκλα του κουρέα να φτανω τον καθρέπτη  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom