Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.418
- Πόντοι
- 12.756
εντομο...
μαλλον εβγαλε φτερα ο τρουμπακης....
εχει πλακώσει τα ρεντ-μπουλς
εντομο...
Όπως φτερά έκανε και η περιουσία που θα κληρονομούσε ...εντομο...
δεν είσαι δίκαιος τωραΌπως φτερά έκανε και η περιουσία που θα κληρονομούσε ...
Eιστε το πιο αναξιοπιστο μελος του νηματος......Όπως φτερά έκανε και η περιουσία που θα κληρονομούσε ...
Από αγάπη ανακάλεσα τις προηγούμενες αποκληρώσεις...Eιστε το πιο αναξιοπιστο μελος του νηματος......
Και τις επομενες.....Από αγάπη ανακάλεσα τις προηγούμενες αποκληρώσεις...
Είστε μέλος της συμμορίας, που καταγγέλει ο κ. Μπίρλας;δεν είσαι δίκαιος τωρα
Είστε μέλος της συμμορίας, που καταγγέλει ο κ. Μπίρλας;
Πιστέψτε στον Άγιο Βασίλη και θα δικαιωθείτε!Λεφτά να έχουμε να ξοδεύουμε και θα βρούμε ξωτικίνες και από ότι τραβάει η όρεξη,
ιστορίες Αρίσταρχου δε μπορούμε να βρούμε.
Σκέφτηκα πριν ζητήσω.
Εμπιστεύομαι τον κ. Μπιρλας!ΑΠΟΛΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ
Μπράβο στον Εισαγγελέα!Ούτως η, άλλως είναι πάρα πολύ δύσκολο να ρισκάρω, λόγω συνεχούς, έξτρα, επιτήρησης που έχει δημιουργηθει από την αδυναμία του εισαγγελεως να συνεννοείται εις την Ισπανικην, γεγονός που απαιτεί την 24ωρη φυσική παρουσία μου μαζί του. Απλή χαρτογράφηση θα έκανα, χωρίς δοκιμή, κάτω από την μύτη του εισαγγελεως.. Φευ εις την Ισπανικην γλώσσαν.
γιατι νομιζεις επιμενω να μπει στην ψηφοφοριαEιστε το πιο αναξιοπιστο μελος του νηματος......
Άμα δείτε Τζούλια, γράψτε μου!γιατι νομιζεις επιμενω να μπει στην ψηφοφορια
Φαντασου οτι στο νημα συμμετεχει ο Νιπλης και λεω τον νηματοθετη πιο αναξιοπιστο!!!!γιατι νομιζεις επιμενω να μπει στην ψηφοφορια
στεναχωρια μου μεγαλη , εχω ηδη 2 καβατζες for next week ..γατακιΆμα δείτε Τζούλια, γράψτε μου!
Καλησπέρα Γλοτζιμπέρη. Εσύ που ξέρεις τα πάντα γύρω από τους καρπούς της pistacia vera, για πες μας, έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες φυστίκια;
Μεσογειακός Φιλοκτήτης
Ή Φιλοκτήτης ο μεσογειακός
Λοιπόν: οι Πέρσες εκτός από τα " κλειδιά" της αυτοκρατορίας, παρέδωσαν στον Μέγα Αλέξανδρο και τα μυστικά της καλλιέργειας αυτού του σαγηνευτικου φυτού: της φιστικιάς!Καλησπέρα Γλοτζιμπέρη. Εσύ που ξέρεις τα πάντα γύρω από τους καρπούς της pistacia vera, για πες μας, έτρωγαν οι αρχαίοι Έλληνες φυστίκια;
Το κόκκινο είναι Chevrolet Bel-Air '53 και το θαλασσί Ford Fairlane club sedan '56