blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Το παρακάτω αφιερώνεται από το Νηματοθέτη στον blizardeye!
Εγω εκτός από την δουλειά που έχω στην Μπανγκόκ, τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να ζω την "εικονική συζυγική πραγματικοτητα" που βρίσκεις άνετα στην Ταϊλάνδη όταν το ηλικιακό ταργκετ-γκρουπ σου είναι οι 30+ εμφανισιακά εργαζόμενες, δηλ. 40+ πραγματική ηλικία, μια εικονική πραγματικότητα που περιλαμβάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού, + μασσαζ + σεξ οπότε και όσο γουστάρεις, χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς γκρίνια και πριξιμο αρχιδιων που συνηθίζουν οι Καυκασιες. Συν το ότι και εγώ είμαι λάτρης της κολύμβησης, αλλά δυστυχώς η δουλειά μου είναι στην πρωτεύουσα, οπότε η μόνη λύση πού έχω είναι τα αιρμπιενμπι που νοικιάζω να έχουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πισινα.
Ιδου και η υπέροχη μουσική για τα ρώσικα άτια, κύριε!Το μεσαίο που δεν φαίνεται καλά ρωσικό ατι του 90.
Δεν γεννηθήκατε στις αρχές του 20 αιώνα π.Χ.; Μας κοροϊδεύετε τόσο καιρό ; Μάταια προσπαθώ εγώ να σας εξαιρέσω από τον διαγωνισμό mr.Münchhausen 2024;Ορθόν!!!!
Η Ζωοδόχος συμβολή μάλιστα του φυστικιού αναγνωρίζεται από την παγκόσμια λογοτεχνία στο πρόσωπο του Super Goofy και των υπερδυνάμεων που αυτός αποκτά κάθε φορά που τρώει φυστίκια!
Υ.Γ. Ξέρετε πόσα φυστίκια έχω φάει μικρός;;;; Εκεί πίσω στις αρχές του 16ου αιώνα...
Φευ!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάποιοι/κάποιες γεννιούνται κατά το δοκούν, π.χ. η Αλίκη Βουγιουκλάκη.Δεν γεννηθήκατε στις αρχές του 20 αιώνα π.Χ.; Μας κοροϊδεύετε τόσο καιρό ; Μάταια προσπαθώ εγώ να σας εξαιρέσω από τον διαγωνισμό mr.Münchhausen 2024;
Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω τη δεσποινίδα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά που προφασίζεται πως κάνει τα κάνε πραγματικά. Μια αγαπημένη αδύνατη μελαχρινή έρχεται σήμερα στην πόλη. Είναι η Μιλένα του κλαμπ που είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Προσοχή μην ξεμυαλιστείτε όμως και μείνει ο τρουμπακης χωρίς κληρονομιά...Όλοι γνωρίζετε ότι ο blizardeye είναι οσιομάρτυρας εδώ και χρόνια (με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα ατυχή συμβάντα.. για τα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε λόγο).
Παρόλα αυτά ... στα πλαίσια του You can look but you better not touch ..., μπορώ να σας ερωτήσω κάτι (κ. @Johnny Red2)...;;;
What 's this feline?
Can this dreamy wild cat be bloody real???
Τι να κάνω και εγώ, κύριε;;;;Δεν γεννηθήκατε στις αρχές του 20 αιώνα π.Χ.; Μας κοροϊδεύετε τόσο καιρό ; Μάταια προσπαθώ εγώ να σας εξαιρέσω από τον διαγωνισμό mr.Münchhausen 2024;
Στα πόδια μου μεγάλωσε το κορίτσι αυτό!Κάποιοι/κάποιες γεννιούνται κατά το δοκούν, π.χ. η Αλίκη Βουγιουκλάκη.
A link, please!Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω τη δεσποινίδα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά που προφασίζεται πως κάνει τα κάνε πραγματικά. Μια αγαπημένη αδύνατη μελαχρινή έρχεται σήμερα στην πόλη. Είναι η Μιλένα του κλαμπ που είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Προσοχή μην ξεμυαλιστείτε όμως και μείνει ο τρουμπακης χωρίς κληρονομιά...
Έψαξα τις κριτικές σας, κύριε.Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω τη δεσποινίδα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά που προφασίζεται πως κάνει τα κάνε πραγματικά. Μια αγαπημένη αδύνατη μελαχρινή έρχεται σήμερα στην πόλη. Είναι η Μιλένα του κλαμπ που είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Προσοχή μην ξεμυαλιστείτε όμως και μείνει ο τρουμπακης χωρίς κληρονομιά...
Από χθες ο κ. @troubakhs μου δεν είναι πλέον οικογένεια!Δυστυχώς δεν τη γνωρίζω τη δεσποινίδα και δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αυτά που προφασίζεται πως κάνει τα κάνε πραγματικά. Μια αγαπημένη αδύνατη μελαχρινή έρχεται σήμερα στην πόλη. Είναι η Μιλένα του κλαμπ που είναι πραγματικά πολύ καλή σε αυτό που κάνει. Προσοχή μην ξεμυαλιστείτε όμως και μείνει ο τρουμπακης χωρίς κληρονομιά...
Μα εσύ τα κατουρα τα κάνεις γαργαρα το πρωί για να σου πάει καλά η μέρα.Ε τον μπουστη το γερο, ουτε για ενα κατουρο δε μπορουμε να ξυπνησουμε…..
Καλημερα θειουλη του ανεψιου σου!!!!
Η ως άνω ερώτησις απευθύνεται προς τον κ. @BigMountain as well ...
Πας καρφι για μυνχαουζεν...αηττητος θα το σηκωσεις!!!!Όλοι γνωρίζετε ότι ο blizardeye είναι οσιομάρτυρας εδώ και χρόνια (με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα ατυχή συμβάντα.. για τα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε λόγο).
Παρόλα αυτά ... στα πλαίσια του You can look but you better not touch ..., μπορώ να σας ερωτήσω κάτι (κ. @Johnny Red2)...;;;
What 's this feline?
Can this dreamy wild cat be bloody real???
Ποιός προεδρεύει σήμερα?Πας καρφι για μυνχαουζεν...αηττητος θα το σηκωσεις!!!!
Πας καρφι για μυνχαουζεν...αηττητος θα το σηκωσεις!!!!
Λογικα ο Ροντ...Αλλα ετσι οπως ειμαστε μπορει ο τραγος να μας φερει και κανα καινουργιο..Ποιός προεδρεύει σήμερα?