κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.085
- Πόντοι
- 19.795
Το μεσαίο που δεν φαίνεται καλά ρωσικό ατι του 90.Το κόκκινο είναι Chevrolet Bel-Air '53 και το θαλασσί Ford Fairlane club sedan ΄56
Το μεσαίο που δεν φαίνεται καλά ρωσικό ατι του 90.Το κόκκινο είναι Chevrolet Bel-Air '53 και το θαλασσί Ford Fairlane club sedan ΄56
Επιτέλους το παρόν Νήμα αποκτά Αισθητική!!!![]()
Έτσι ήταν το 1997
Ορθόν!!!!Λοιπόν: οι Πέρσες εκτός από τα " κλειδιά" της αυτοκρατορίας, παρέδωσαν στον Μέγα Αλέξανδρο και τα μυστικά της καλλιέργειας αυτού του σαγηνευτικου φυτού: της φιστικιάς!
Λέγεται ότι οι τελευταίοι Πέρσες " αθάνατοι" που προστάτευαν την βασιλική φιστικιά όταν τους ζητήθηκε να την παραδώσουν, είπαν " Μολών λαβέ" στα περσικά, προσπαθώντας να μιμηθούν τους Σπαρτιάτες ( Αρριανός :543 κεφάλαιο, 48 παράγραφος)
Ήρεμα, κύριε!Το μεσαίο που δεν φαίνεται καλά ρωσικό ατι του 90.![]()
Αν ξέρατε πόσοι κώλοι φωτογραφήθηκαν σήμερα στις λιμουζίνες και ο κακομοίρης ο Κωλο-γερος δεν μπορούσε ούτε να κοιτάξειΉρεμα, κύριε!
Έστι ουν Εισαγγελέας, ος τα πανθ' ορα!
Δηλώ συντεταγμένος δίπλα σας, κύριε και συμπάσχω, ως καλός φίλος.Αν ξέρατε πόσοι κώλοι φωτογραφήθηκαν σήμερα στις λιμουζίνες και ο κακομοίρης ο Κωλο-γερος δεν μπορούσε ούτε να κοιτάξει![]()
Υπομονή αγαπητέ, αργά ή γρήγορα θα είστε πάλι στην Ταϊλάνδη για τα εγκαίνια της δεύτερης προτομής σας στην Patpong...Αν ξέρατε πόσοι κώλοι φωτογραφήθηκαν σήμερα στις λιμουζίνες και ο κακομοίρης ο Κωλο-γερος δεν μπορούσε ούτε να κοιτάξει![]()
Καλημέρα σε όσους ξύπνησαν νωρίς και καλή νύχτα σε όσους πρόκειται σύντομα να κοιμηθούν. Προσωπικά δεν ανήκω σε καμία από τις δυο κατηγορίες καθώς βρίσκομαι στην εργασία μου, καλό κουράγιο λοιπόν σε όσους εργάζονται...
Φευ φίλε μου, η ζωή μου όλη αυτός ο ένας μήνας στην Ν/Α Ασία.Υπομονή αγαπητέ, αργά ή γρήγορα θα είστε πάλι στην Ταϊλάνδη για τα εγκαίνια της δεύτερης προτομής σας στην Patpong...
Ίσως μια χρονιά να με αξιώσει η ζωή να έρθω ως μαθητευόμενος σε κάποιο από τα ταξίδια σας εκεί, καθώς δεν έχω επισκεφθεί ποτέ αυτή την τόσο όμορφη γωνιά του πλανήτη μας.Φευ φίλε μου, η ζωή μου όλη αυτός ο ένας μήνας στην Ν/Α Ασία.
All hail!Ένα χαμόγελο, μόλις αυτή την στιγμή, ειδικά αφιερωμένο στο νήμα των παππούληδων.
![]()
Πέμπτη ή έκτη θα είναι η προτομή αυτή.Υπομονή αγαπητέ, αργά ή γρήγορα θα είστε πάλι στην Ταϊλάνδη για τα εγκαίνια της δεύτερης προτομής σας στην Patpong...
Όλοι γνωρίζετε ότι ο blizardeye είναι οσιομάρτυρας εδώ και χρόνια (με εξαίρεση κάποια μεμονωμένα ατυχή συμβάντα.. για τα οποία δεν χρειάζεται να κάνουμε λόγο).
Παρόλα αυτά ... στα πλαίσια του You can look but you better not touch ..., μπορώ να σας ερωτήσω κάτι (κ. @Johnny Red2)...;;;
What 's this feline?
Can this dreamy wild cat be bloody real???
![]()