You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 480K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (3 μέλη και 22 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.454
- Πόντοι
- 12.946
Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνιστά
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Διατί;
Μήπως δεν είναι Ολυμπιακός και σας χαλά την εκθείαση του Χοντρού Προέδρου Βαγγέλα;;;
Επί των ημερών του η περιουσία μου αυξήθηκε.
Ο κ. @Νίπλης τι επιπλέον θα μου προσφέρει;
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.325
- Πόντοι
- 28.246
Ειπα οχι! Δεν εχει γιατι, εχει οχι.Διατί;
Μήπως δεν είναι Ολυμπιακός και σας χαλά την εκθείαση του Χοντρού Προέδρου Βαγγέλα;;;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Το ανέγνωσα ...Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Ελληνική Αστυνομία συνιστά
Τα πρώτα 5 τα έχω βιώσει με τον κ. @troubakhs μου ...
- Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων.
- Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.
- Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
- Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.).
- Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
Διατί;
Αυτα τα "αυξηθηκε" ας τα κρατησουμε για μολις γινει επισημη καταμέτρηση
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.454
- Πόντοι
- 12.946
Αυτό ακριβώςΤο ανέγνωσα ...
Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.- Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.). Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Σεις είστε φίλος!Αυτό ακριβώς
Εμέσως πλην σαφώς μου λέτε να μην εμπιστεύομαι την εγκληματική συμμορία @troubakhs και @Νίπλης .
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
Το ανέγνωσα ...
Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας “πλησιάζουν” ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων. Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.- Στην περίπτωση αυτή, να προσέχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο αφαίρεσής τους με τη μέθοδο της απασχόλησης.
Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί όταν άγνωστοι προσπαθήσουν να σας πείσουν για την καταβολή χρηματικού ποσού, με το πρόσχημα επείγουσας ανάγκης συγγενικού – φιλικού προσώπου (π.χ. νοσηλεία σε νοσοκομείο).Το ίδιο μπορεί να προσπαθήσουν και τηλεφωνικά. Για τους ίδιους λόγους να μην ενδίδετε σε προτροπές για συνάντηση (ραντεβού κ.λπ.). Σε περιπτώσεις που άγνωστοι επικαλούνται έκτακτη ανάγκη γνωστού -συγγενικού σας προσώπου, να επιδιώκετε πάντα οι ίδιοι να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με το γνωστό-συγγενικό σας πρόσωπο, προς επιβεβαίωση των όσων επικαλούνται. Η επικοινωνία να γίνεται με δικό σας τηλέφωνο και κατόπιν δικής σας πρωτοβουλίας και να μην δέχεστε να μιλάτε με άτομο, το οποίο κάλεσαν οι άγνωστοι.
αμα ειχε παραμεινει ο Μπιρλας στην διαχειριση τωρα θα ειχατε βιωσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.454
- Πόντοι
- 12.946
Δεν έγραψα κάποιο όνομα...Σεις είστε φίλος!
Εμέσως πλην σαφώς μου λέτε να μην εμπιστεύομαι την εγκληματική συμμορία @troubakhs και @Νίπλης .
ίσως και τον κ. @Μπιρλας δεν γνωρίζω
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Και θα ουρούσα δεξιά και αριστερά όπως ο κ. @troubakhs μου πράττεε;;;αμα ειχε παραμεινει ο Μπιρλας στην διαχειριση τωρα θα ειχατε βιωσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
αμα ειχε παραμεινει ο Μπιρλας στην διαχειριση τωρα θα ειχατε βιωσει ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑΤο ανέγνωσα ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.452
- Πόντοι
- 12.756
αυτες οι λιστες οπως ολοι ξερουμε δημιουργονται ετεροχρονισμένα μετά απο τα περιστατικα που καταγράφονται
Το Εγλημα ομως ειναι παντα ενα βημα μπροστα , και η νέα μεθοδος ειναι αυτη του οικονομικου συμβουλου-διαχειριστη
Οταν μπει αυτο στην λιστα και το διαβασετε θα ειναι ηδη αργα
Το Εγλημα ομως ειναι παντα ενα βημα μπροστα , και η νέα μεθοδος ειναι αυτη του οικονομικου συμβουλου-διαχειριστη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και θα ουρούσα δεξιά και αριστερά όπως ο κ. @troubakhs μου πράττεε;;;
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.003
- Πόντοι
- 5.506
δεν ουρο δεξια και αριστερα ρε θειε....στους βαζελες ουροΚαι θα ουρούσα δεξιά και αριστερά όπως ο κ. @troubakhs μου πράττεε;;;
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Νε προβληματίζετε, κύριε.αυτες οι λιστες οπως ολοι ξερουμε δημιουργονται ετεροχρονισμένα μετά απο τα περιστατικα που καταγράφονται
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσως και να έχετε δίκιο ...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.330
- Πόντοι
- 22.785
Κ.@blizardeye αναπολώ & θλίβομαι με τον ξεπεσμό της νεαζούσης πτέρυγος οϊμέ + φεύ.Anne Bancroft [passed away, 2005].
Ουδείς εξ Υμών δύναται να κατανοήσει τι σήμαινε η παρακάτω φωτογραφία την εποχή εκείνη. Ουδείς!
Εξαιρώ τους κ.κ. @κωλο-γερος , @Ιζνογκουντ και @amjik .
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Ουδέν γιγνώσκουσιν, κύριε1Κ.@blizardeye αναπολώ & θλίβομαι με τον ξεπεσμό της νεαζούσης πτέρυγος οϊμέ + φεύ.
Ουδέν!!!
blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.561
- Πόντοι
- 26.096
Καλημέρα λατρεμένοι μού κύριοι..
Υπάγω δια την πρωινήν συγκομιδή αλιευμάτων.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις