Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.428
- Πόντοι
- 3.656
Δεν ηταν καλυτερα τοτε που δεν ειχες ανηψι???Το 50 π.Χ., κύριε, ζούσαμε εγώ και ο κ. Popov.
Μεσήλικες τότε. Στην ακμή της ηλικίας μας.
Δεν ηταν καλυτερα τοτε που δεν ειχες ανηψι???Το 50 π.Χ., κύριε, ζούσαμε εγώ και ο κ. Popov.
Μεσήλικες τότε. Στην ακμή της ηλικίας μας.
Ακούστε, κύριε!Συνεπώς είσθε έμπειρος! Τί πήγε στραβά με την Βασιλεία Μαράκη;
Αναμφίβολα είστε από τους άντρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ!Ακούστε, κύριε!
Η μία εκδοχή είναι ότι:
Η Βασιλεία Μαράκη είναι, ως απεδείχθη, εν θήλυ αχάριστον. Στερείται διορατικότητος και ενατένισης του μέλλοντος.
Με κατέπτυσε, περιφρονώντας και μη απαντώντας εις τας εκ βάθους καρδίας ειλικρινέστατες αναρτήσεις μου.
Θα εύρει γκόμενον. Και ο γκόμενος αυτός δεν θα είμαι εγώ. Θα εύρει κάποιον που θα της φουσκώσει τα αυτιά.
Και όταν όλα στην προσωπική ζωή της θα καταρρεύσουν, τότε θα επιζητήσει την ασφάλεια που μόνο εγώ και η βασική σύνταξις του Ο.Γ.Α. μπορούμε να της παράσχουμε. Αλλά τότε θα της είπω ΟΧΙ!
Αληθές!Αναμφίβολα είστε από τους άντρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ!
Τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε. Τους βρίσκουμε στην ζωή μας.Δεν ηταν καλυτερα τοτε που δεν ειχες ανηψι???
Κάνει επίσης και ωραιότατα γιουβαρλάκια αυγολέμονο και ας μην τα έχετε δοκιμάσει ακόμη...Τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε. Τους βρίσκουμε στην ζωή μας.
Τι να κάνω με αυτόν τον αχαίρευτο ... τον κ. @troubakhs moy ...
Όλη μέρα κατουράει στους Παναθηναϊκούς και μετά έρχεται κα μου ζητά χρήματα ...
Τον αγαπώ επειδή είναι αίμα μου και μου λέει ότι τα χρήματά μου τα ξοδεύει σε βιβλία, φιλανθρωπίες κλπ.
Αφήστε το μελό και πείτε μας τι θα μας κεράσετε στις 24.000 σελίδεςΤους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε. Τους βρίσκουμε στην ζωή μας.
Τον αγαπώ επειδή είναι αίμα μου και μου λέει ότι τα χρήματά μου τα ξοδεύει σε βιβλία, φιλανθρωπίες κλπ.
Καλα αυτο με τα βιβλια κανει μπαμ...Αυτος πρεπει να ξημεροβραδιαζεται στου Ποθητου!!!!Τους συγγενείς δεν τους επιλέγουμε. Τους βρίσκουμε στην ζωή μας.
Να το έχω ήδη ανακοινώσει! Ιδού:Αφήστε το μελό και πείτε μας τι θα μας κεράσετε στις 24.000 σελίδες
Επιτέλους!
Η αναγνώρισις του ανιδιοτελούς, ταπεινού και υπερήλικος τούτου Νηματοθέτου.
Ετοιμάζω ήδη κέρασμα / Κινέζικο φαγητό για τις 24.000 σελίδες του Νήματος, ως έχω προαναγγείλει.
Χελιδονοφωλιές Λευκού Πύργου στον ατμό με γαρνιτούρα βρασμένο γρασσίδι περιοχής Ναυαρίνου Θεσσαλονίκης.
Για ποτό θα σερβίρω σφηνάκια νερού από δημόσια βρύση της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης!!!!!
Υπάρχει φρεσκότατο σουσαμάκι που περίσσεψε από κάτι κουλουράκια στο κέρασμα των 23000 σελίδων, μην πάει χαμένο.Αφήστε το μελό και πείτε μας τι θα μας κεράσετε στις 24.000 σελίδες
Ε, όχι και από ένα μπαλάκι ο κάθε ένας...!!!Υπάρχει φρεσκότατο σουσαμάκι που περίσσεψε από κάτι κουλουράκια στο κέρασμα των 23000 σελίδων, μην πάει χαμένο.
Και μπιλάκια από γλυκό βύσσινο. Ένα ολόκληρο ο καθένας παρακαλώ...
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται...
Τελικά μήπως αδικούμε τον κ. @troubakhs μου και θα μείνουμε άναυδοι όταν του απονεμηθεί το Νόμπελ Λογοτεχνίας;;;Καλα αυτο με τα βιβλια κανει μπαμ...Αυτος πρεπει να ξημεροβραδιαζεται στου Ποθητου!!!!
Λούκουλλος έπρεπε να λέγεστεΝα το έχω ήδη ανακοινώσει! Ιδού:
Μαζί με τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου θα γιορτάσουμε και τις 24.000 σελίδες!Ε, όχι και από ένα μπαλάκι ο κάθε ένας...!!!
Κάθε μπαλάκι του γλυκού βύσσινο θα κοπεί στα 4 και θα διανεμηθεί ακριβοδίκαια.
Αυτό να το πείτε στους αχάριστους που γκρινιάζουν συνέχεια εδώ μέσα!Λούκουλλος έπρεπε να λέγεστε
Αγίου Δημητρίου είναι αύριο.Μαζί με τον εορτασμό του Αγ. Δημητρίου θα γιορτάσουμε και τις 24.000 σελίδες!
Για αύριο εννοούσα...Αγίου Δημητρίου είναι αύριο.
Δεν προλαβαίνουμε.
Μα θέλουμε 95 σελίδες ακόμη ...Για αύριο εννοούσα...
Τώρα, αν αλλάξει από σήμερα η χιλιάδα... δε ξέρω...
Ποιος θα φτιάξει το μπουφέ?? Ο Ωρίωνας ίσως??