CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.453
- Πόντοι
- 3.786
Εγώ νόμιζα ότι είναι η κ. Μαρία Βασιλάκη!Anne Bancroft που υποδύεται την Mrs Robinson
Εγώ νόμιζα ότι είναι η κ. Μαρία Βασιλάκη!Anne Bancroft που υποδύεται την Mrs Robinson
Η σεξουαλική φαντασίωση κάθε μιλφολαγνου πιτσιρικά της εποχής μας.
Καλημέρα.
Τότε ήμασταν μεσήλικες!εσυ και τοτε ηλικιωμένος ήσουν
Πότε; Το 50 π.Χ.;Τότε ήμασταν μεσήλικες!
Χαιρετα τους κονικλους που χανεις........Παιδί μου καλό!
Θα κληρονομήσεις την αγάπη μου και από εκεί επάνω πάντα θα σε σκέφτομαι και θα σε ευγνομονώ.
Θα αφήσω την περιουσία μου εις το Ίδρυμα Σιτίσεως Απόρων Κονίκλων με διαχειριστή των χρημάτων εσένα, παιδί μου!
ΟΧΙ!Τα ίδια πάνω κάτω μου έλεγε και ο παραιτηθείς κ. @Μπιρλας ...
Μήπως πρέπει να τον επαναπροσλάβω ως Διαχειριστή;;;
Υπάρχουν και κάποιοι που απέχουν από αδιέξοδες ψευτοψηφοφορίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό τη νομιμοποίηση της πλουτοκρατίας μέσω της υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου!
ερημαμουνιαταπουτσαλακωθηκατεστοπερασματουχρονουAnne Bancroft [passed away, 2005].
Ουδείς εξ Υμών δύναται να κατανοήσει τι σήμαινε η παρακάτω φωτογραφία την εποχή εκείνη. Ουδείς!
Εξαιρώ τους κ.κ. @κωλο-γερος , @Ιζνογκουντ και @amjik .
Ηλικιωμένος μεν, μιλφολαγνος δε.εσυ και τοτε ηλικιωμένος ήσουν
Μιλφαρες και ξερο ψωμίΗλικιωμένος μεν, μιλφολαγνος δε.
1)για ψιλο (κατουρημα)Ψήφισα -χωρίς να ξέρω αγγλικά και χωρίς να έχω καταλάβει καί το νόημα τής ψηφοφορίας - είμαι ΠΑΣΟΚΣΗΣ
Αφήστε τα κύριε μπιρλα δεν φτάνει που διαλυθηκαμε εμεινε και το ταμείο ανέγγιχτο ούτε μια κομπίνα δεν προλάβαμε να κάνουμε - και είχα ένα κολπακι στα σκαριά που είχα μάθει από έναν παλιό τζογαδόρο - αυτός πού λέτε είχε η γυναίκα τού ένα κουτί γεμάτο λίρες - έπαιρνε τίς λίρες και τίς αντικαθιστάουσε με ψεύτικα φλουριά από βασιλόπιτες και τα έπαιζε μετά από χρόνια βέβαια όταν παντρεύονταν η κόρη τούς η γυναίκα πήγε να πάρει μερικές λίρες για τον γάμο και το ανακάλυψε και έγινε χαμός αλλά τι τα θες η δουλειά είχε γίνει - θα κάναμε και εμείς το ίδιο και θα τα ρίχναμε στους επόμενους1)για ψιλο (κατουρημα)
2)για χοντρο (χεσιμο)
Το 50 π.Χ., κύριε, ζούσαμε εγώ και ο κ. Popov.Πότε; Το 50 π.Χ.;
Δεν ειμεθα κομπιναδοροι κυριε...ΑΛΛΟΙ το εχουν στο αιμα τους και απειλουν κιολας εμας τους εντιμους..Αφήστε τα κύριε μπιρλα δεν φτάνει που διαλυθηκαμε εμεινε και το ταμείο ανέγγιχτο ούτε μια κομπίνα δεν προλάβαμε να κάνουμε - και είχα ένα κολπακι στα σκαριά που είχα μάθει από έναν παλιό τζογαδόρο - αυτός πού λέτε είχε η γυναίκα τού ένα κουτί γεμάτο λίρες - έπαιρνε τίς λίρες και τίς αντικαθιστάουσε με ψεύτικα φλουριά από βασιλόπιτες και τα έπαιζε μετά από χρόνια βέβαια όταν παντρεύονταν η κόρη τούς η γυναίκα πήγε να πάρει μερικές λίρες για τον γάμο και το ανακάλυψε και έγινε χαμός αλλά τι τα θες η δουλειά είχε γίνει - θα κάναμε και εμείς το ίδιο και θα τα ρίχναμε στους επόμενους
Συνεπώς είσθε έμπειρος! Τί πήγε στραβά με την Βασιλεία Μαράκη;Το 50 π.Χ., κύριε, ζούσαμε εγώ και ο κ. Popov.
Μεσήλικες τότε. Στην ακμή της ηλικίας μας.
Δεν ηταν καλυτερα τοτε που δεν ειχες ανηψι???Το 50 π.Χ., κύριε, ζούσαμε εγώ και ο κ. Popov.
Μεσήλικες τότε. Στην ακμή της ηλικίας μας.
Ακούστε, κύριε!Συνεπώς είσθε έμπειρος! Τί πήγε στραβά με την Βασιλεία Μαράκη;
Αναμφίβολα είστε από τους άντρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ!Ακούστε, κύριε!
Η μία εκδοχή είναι ότι:
Η Βασιλεία Μαράκη είναι, ως απεδείχθη, εν θήλυ αχάριστον. Στερείται διορατικότητος και ενατένισης του μέλλοντος.
Με κατέπτυσε, περιφρονώντας και μη απαντώντας εις τας εκ βάθους καρδίας ειλικρινέστατες αναρτήσεις μου.
Θα εύρει γκόμενον. Και ο γκόμενος αυτός δεν θα είμαι εγώ. Θα εύρει κάποιον που θα της φουσκώσει τα αυτιά.
Και όταν όλα στην προσωπική ζωή της θα καταρρεύσουν, τότε θα επιζητήσει την ασφάλεια που μόνο εγώ και η βασική σύνταξις του Ο.Γ.Α. μπορούμε να της παράσχουμε. Αλλά τότε θα της είπω ΟΧΙ!