Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Now what? (Έως 2 ψήφους )

• Two 's a crowd on my cloud!

• The war is over....

• Exceptionally well!

• Worlds apart (Bruce Springsteen).

• The 20 minute rule for alcohol.

• Sod off. Will you?

• Thanks to you, my dear old friend!

• It 's a couch trip.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.812
Πόντοι
12.756

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.647
Πόντοι
3.656
Παιδί μου καλό!
Θα κληρονομήσεις την αγάπη μου και από εκεί επάνω πάντα θα σε σκέφτομαι και θα σε ευγνομονώ.
Θα αφήσω την περιουσία μου εις το Ίδρυμα Σιτίσεως Απόρων Κονίκλων με διαχειριστή των χρημάτων εσένα, παιδί μου!
Χαιρετα τους κονικλους που χανεις........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα ίδια πάνω κάτω μου έλεγε και ο παραιτηθείς κ. @Μπιρλας ...
Μήπως πρέπει να τον επαναπροσλάβω ως Διαχειριστή;;;
ΟΧΙ!

Τελευταία τροποποίηση:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

Συνημμένα

• IMG_20241025_100242.jpg
    IMG_20241025_100242.jpg
    543,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.307
Πόντοι
2.586
Υπάρχουν και κάποιοι που απέχουν από αδιέξοδες ψευτοψηφοφορίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό τη νομιμοποίηση της πλουτοκρατίας μέσω της υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου!
1729840034314.png

Δημητρη εσυ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Anne Bancroft [passed away, 2005].
Ουδείς εξ Υμών δύναται να κατανοήσει τι σήμαινε η παρακάτω φωτογραφία την εποχή εκείνη. Ουδείς!
Εξαιρώ τους κ.κ. @κωλο-γερος , @Ιζνογκουντ και @amjik .
1920x0.jpg
ερημαμουνιαταπουτσαλακωθηκατεστοπερασματουχρονου

Τελευταία τροποποίηση:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.647
Πόντοι
3.656

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.163
Πόντοι
3.506
1)για ψιλο (κατουρημα)
2)για χοντρο (χεσιμο)
Αφήστε τα κύριε μπιρλα δεν φτάνει που διαλυθηκαμε :(εμεινε και το ταμείο ανέγγιχτο ούτε μια κομπίνα δεν προλάβαμε να κάνουμε - και είχα ένα κολπακι στα σκαριά που είχα μάθει από έναν παλιό τζογαδόρο - αυτός πού λέτε είχε η γυναίκα τού ένα κουτί γεμάτο λίρες - έπαιρνε τίς λίρες και τίς αντικαθιστάουσε με ψεύτικα φλουριά από βασιλόπιτες και τα έπαιζε :cheesy: μετά από χρόνια βέβαια όταν παντρεύονταν η κόρη τούς η γυναίκα πήγε να πάρει μερικές λίρες για τον γάμο και το ανακάλυψε και έγινε χαμός αλλά τι τα θες η δουλειά είχε γίνει - θα κάναμε και εμείς το ίδιο και θα τα ρίχναμε στους επόμενους :cheesy:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
14.647
Πόντοι
3.656
Αφήστε τα κύριε μπιρλα δεν φτάνει που διαλυθηκαμε :(εμεινε και το ταμείο ανέγγιχτο ούτε μια κομπίνα δεν προλάβαμε να κάνουμε - και είχα ένα κολπακι στα σκαριά που είχα μάθει από έναν παλιό τζογαδόρο - αυτός πού λέτε είχε η γυναίκα τού ένα κουτί γεμάτο λίρες - έπαιρνε τίς λίρες και τίς αντικαθιστάουσε με ψεύτικα φλουριά από βασιλόπιτες και τα έπαιζε :cheesy: μετά από χρόνια βέβαια όταν παντρεύονταν η κόρη τούς η γυναίκα πήγε να πάρει μερικές λίρες για τον γάμο και το ανακάλυψε και έγινε χαμός αλλά τι τα θες η δουλειά είχε γίνει - θα κάναμε και εμείς το ίδιο και θα τα ρίχναμε στους επόμενους :cheesy:
Δεν ειμεθα κομπιναδοροι κυριε...ΑΛΛΟΙ το εχουν στο αιμα τους και απειλουν κιολας εμας τους εντιμους..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316
Συνεπώς είσθε έμπειρος! Τί πήγε στραβά με την Βασιλεία Μαράκη;
Ακούστε, κύριε!
Η μία εκδοχή είναι ότι:

Η Βασιλεία Μαράκη είναι, ως απεδείχθη, εν θήλυ αχάριστον. Στερείται διορατικότητος και ενατένισης του μέλλοντος.
Με κατέπτυσε, περιφρονώντας και μη απαντώντας εις τας εκ βάθους καρδίας ειλικρινέστατες αναρτήσεις μου.

Θα εύρει γκόμενον. Και ο γκόμενος αυτός δεν θα είμαι εγώ. Θα εύρει κάποιον που θα της φουσκώσει τα αυτιά.

Και όταν όλα στην προσωπική ζωή της θα καταρρεύσουν, τότε θα επιζητήσει την ασφάλεια που μόνο εγώ και η βασική σύνταξις του Ο.Γ.Α. μπορούμε να της παράσχουμε. Αλλά τότε θα της είπω ΟΧΙ!

CaptainK

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
13.453
Πόντοι
3.786
Ακούστε, κύριε!
Η μία εκδοχή είναι ότι:

Η Βασιλεία Μαράκη είναι, ως απεδείχθη, εν θήλυ αχάριστον. Στερείται διορατικότητος και ενατένισης του μέλλοντος.
Με κατέπτυσε, περιφρονώντας και μη απαντώντας εις τας εκ βάθους καρδίας ειλικρινέστατες αναρτήσεις μου.

Θα εύρει γκόμενον. Και ο γκόμενος αυτός δεν θα είμαι εγώ. Θα εύρει κάποιον που θα της φουσκώσει τα αυτιά.

Και όταν όλα στην προσωπική ζωή της θα καταρρεύσουν, τότε θα επιζητήσει την ασφάλεια που μόνο εγώ και η βασική σύνταξις του Ο.Γ.Α. μπορούμε να της παράσχουμε. Αλλά τότε θα της είπω ΟΧΙ!
Αναμφίβολα είστε από τους άντρες που δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν πολύ!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.440
Πόντοι
26.316
Η δεύτερη εκδοχή είναι ότι:

Αυτό το φίδι, και δεν αναφέρομαι στον κ. @Νίπλης ... αυτό το δύτερο φίδι, ο κ. @Ωρίων , με κατεσυκοφάντησε εις την ωραιοτάτην δεσποινίδαν επειδή έχω αποκαλύψει ότι είναι ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, που τα βαρκάκια του ούτε στην μπανιέρα του επιπλέουν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom