κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.835
- Πόντοι
- 19.795
ΌΧΙ ΤΌΝ ΝΤΑΙΜΑ ΣΈ ΑΥΤΌ ΤΟ ΝΗΜΑ.Kατσε να φωναξω τον νταιμα που τα ξερει καλα αυτα με τα δωρεαν
ΌΧΙ ΤΌΝ ΝΤΑΙΜΑ ΣΈ ΑΥΤΌ ΤΟ ΝΗΜΑ.Kατσε να φωναξω τον νταιμα που τα ξερει καλα αυτα με τα δωρεαν
ΌΧΙ ΤΌΝ ΝΤΑΙΜΑ ΣΈ ΑΥΤΌ ΤΟ ΝΗΜΑ.
Εχουμε τον νηματοθετη που πενεται. Θα εχουμε και τον Νταιμα να του στελνει καταλογους με τα ληγμενα του Λιντλ;;;;;;;;;;;η δημοκρατια δεν εχει αδιέξοδα
Είστε ώριμος ψηφοφόρος!Ναι, είναι αθρόα η προσέλευση στις κάλπες του νήματος
μόνο 3 άτομα έχουν ψηφίσει, 2 το 1ο και εγώ για αντιπολίτευση το 2ο
Επιπλέον!Ναι, είναι αθρόα η προσέλευση στις κάλπες του νήματος
μόνο 3 άτομα έχουν ψηφίσει, 2 το 1ο και εγώ για αντιπολίτευση το 2ο
Υπάρχουν και κάποιοι που απέχουν από αδιέξοδες ψευτοψηφοφορίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό τη νομιμοποίηση της πλουτοκρατίας μέσω της υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου!Είστε ώριμος ψηφοφόρος!
Υ.Γ. Μίλησα σήμερα με τον αδελφό μου στο τηλέφωνο. Σας βλέπω στην καφετέρια για τον αγώνα ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επιπλέον!
Είστε λίαν ώριμος και σκεπτόμενος ψηφοφόρος!
Υπάρχουν και κάποιοι που απέχουν από αδιέξοδες ψευτοψηφοφορίες που έχουν ως μοναδικό σκοπό τη νομιμοποίηση της πλουτοκρατίας μέσω της υφαρπαγής της λαϊκής ψήφου!
Σαν να σου λένε, θα ματσακονιάσεις όλο το καράβι, άλλως, όλο το καράβι θα ματσακονιαστεί από εσένα. Κατάλαβες τώρα ρε απολίτικε;
Ποιητικό αίτιο. Μάλιστα, μάλιστα....Σαν να σου λένε, θα ματσακονιάσεις όλο το καράβι, άλλως, όλο το καράβι θα ματσακονιαστεί από εσένα. Κατάλαβες τώρα ρε απολίτικε;
Μπράβο παιδί μου αλλά έχουμε θέματα στην οικογένειά μας.
οχι θειε μου... το αντιθετοΜπράβο παιδί μου αλλά έχουμε θέματα στην οικογένειά μας.
Ο κ. @Μπιρλας παραιτήθηκε από την διαχείριση των οικονομικών μου.
Τι θα απογίνει η περιουσία μας, παιδί μου, τώρα;;;
Με προβληματίζει πολύ η φιλία σου με το φίδι @Νίπλης ...
Μήπως, παιδί μου, είσαι σε σπείρα που εξαπατά ηλικιωμένους, όπως κατήγγελε ο παραιτηθείς κ. Μπίρλας;;;
καλημερα........
Δηλαδή, παιδί μου;οχι θειε μου... το αντιθετο
κατουροκαυλες θειε μου....Πάλι κατούρησες έξω, παιδί μου;;;
ο κυριος νιπλης και εγω τον ξεσκεπασαμε.....Δηλαδή, παιδί μου;
Λες, παιδί μου, ο κ. @Μπιρλας να είναι μέλος της εταιρίας αυτής;;;;κατουροκαυλες θειε μου....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ο κυριος νιπλης και εγω τον ξεσκεπασαμε.....
Και θα με εφόνευε, παιδί μου;;;ΝΑΙ....και θα επαιζε τα λεφτα μας σε τζογο