CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.311
- Πόντοι
- 3.786
Πουλιά στο αέρα πιάνεις μούτσοΑν βάλω αυτό με τις πουτάνες που είπατε, παίζει να αποκτήσω όσους μπαμπάδες είναι και τα μέλη αυτού του forum.
Πουλιά στο αέρα πιάνεις μούτσοΑν βάλω αυτό με τις πουτάνες που είπατε, παίζει να αποκτήσω όσους μπαμπάδες είναι και τα μέλη αυτού του forum.
Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξηΤο νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
Το νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξη
Και Καπετάνιους - θρύλους των ωκεανών/πρώην πειρατές. Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε μουΚαλά τα λέει ο κ. Μπίρλας, μόνο δεν κατάλαβα που είδε τους ναύτες
εγώ μόνο οικονομολόγους βλέπω και στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων
Σωστά αλλά για να παίζεται σκάκι με το αφεντικό θα συμπεριλαμβάνεστεΚαι Καπετάνιους - θρύλους των ωκεανών/πρώην πειρατές. Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε μου
Οικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσώνΚαλά τα λέει ο κ. Μπίρλας, μόνο δεν κατάλαβα που είδε τους ναύτες
εγώ μόνο οικονομολόγους βλέπω και στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων
Μπράβο που το κατάλαβεςΟικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσών
Πλησιαζουμε στην αληθεια σιγα-σιγα.Οικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσών
Ναι άμα είναι με άλλων τα λεφτά Τσοβόλα δώστα όλα,@Ωρίων τώρα σε αγαπάμε ποιο πολύ - οικονομολόγος ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου - είσαι άνθρωπος δικός μας πλέον
Πατήρ και υιός μας βλέπω σε λιτότητα εσαεί - τα πενομαι δύο δύο τα βλέπω να έρχονταιΠλησιαζουμε στην αληθεια σιγα-σιγα.
Σας υποσχομαι οτι θα ανεβασω βιδεο με χρημα.Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξη
Τέλος πάντων, θα κάνω ότι δεν το διάβασα γιατί είσαι συνάδελφος. Έχει όμως και πολλούς αρχαίους Ρωμαίους. Ξέρεις πόσα μέλη έχουν λατινική υπογραφή; Λίγο να μιλήσεις στην γλώσσα τους αμέσως σου απαντούν με αυτά τα έους- ουμ κλπ.Σωστά αλλά για να παίζεται σκάκι με το αφεντικό θα συμπεριλαμβάνεστε
στα στελέχη της εταιρείας
Ήταν πρώτη φορά τότε και δεν δείξαμε την δέουσα προσοχή - είχαμε και κάποιες αναποδιες -την δεύτερη φορά θα τα πάμε καλύτεραΝαι άμα είναι με άλλων τα λεφτά Τσοβόλα δώστα όλα,
άμα είναι με δικά τους Καβούρια στη Τσέπη
Σε ψαχνει να σου δωσει χρημαο θειος μου που ειναι?...
Επιτέλους ρεαλιστικές προτάσεις και υποσχέσεις επί τάπητοςΣας υποσχομαι οτι θα ανεβασω βιδεο με χρημα.
ΟΧΙ τα βαζει ηλεκτρονικα....Σε ψαχνει να σου δωσει χρημα
Exουμε εκλογες σημερα στους εφευρετες του "ΘΑ"..Επιτέλους ρεαλιστικές προτάσεις και υποσχέσεις επί τάπητος