Αν βάλω αυτό με τις πουτάνες που είπατε, παίζει να αποκτήσω όσους μπαμπάδες είναι και τα μέλη αυτού του forum.Τι αυστηρά κριτήρια; Εσύ θα βάλεις ερώτημα "όποιος είναι ο μπαμπάς μου να σηκώσει το χέρι του" ή "3 πουτανες σε όποιον μου πει ποιος είναι"
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Πουλιά στο αέρα πιάνεις μούτσοΑν βάλω αυτό με τις πουτάνες που είπατε, παίζει να αποκτήσω όσους μπαμπάδες είναι και τα μέλη αυτού του forum.
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξηΤο νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Το νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξη
Καλά τα λέει ο κ. Μπίρλας, μόνο δεν κατάλαβα που είδε τους ναύτες
εγώ μόνο οικονομολόγους βλέπω και στελέχη ναυτιλιακών επιχειρήσεων
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Και Καπετάνιους - θρύλους των ωκεανών/πρώην πειρατές. Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε μουΚαλά τα λέει ο κ. Μπίρλας, μόνο δεν κατάλαβα που είδε τους ναύτες
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Σωστά αλλά για να παίζεται σκάκι με το αφεντικό θα συμπεριλαμβάνεστεΚαι Καπετάνιους - θρύλους των ωκεανών/πρώην πειρατές. Μην τα ισοπεδώνεις όλα φίλε μου
στα στελέχη της εταιρείας
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Οικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσώνΚαλά τα λέει ο κ. Μπίρλας, μόνο δεν κατάλαβα που είδε τους ναύτες
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Μπράβο που το κατάλαβεςΟικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσών
μόνο τα budget κοιτάνε και τα κέρδη της εταιρείας άμα περιμένεις κέρασμα....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.786
- Πόντοι
- 19.795
Πλησιαζουμε στην αληθεια σιγα-σιγα.Οικονομολόγος είναι ο Ωρίων για αυτό είναι και τόσο τσιγκούνης golden boys rod τι να πεις - και μας το έπαιζε και κουρσάρος των θαλασσών
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Ναι άμα είναι με άλλων τα λεφτά Τσοβόλα δώστα όλα,@Ωρίων τώρα σε αγαπάμε ποιο πολύ - οικονομολόγος ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου - είσαι άνθρωπος δικός μας πλέον
άμα είναι με δικά τους Καβούρια στη Τσέπη
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Πατήρ και υιός μας βλέπω σε λιτότητα εσαεί - τα πενομαι δύο δύο τα βλέπω να έρχονταιΠλησιαζουμε στην αληθεια σιγα-σιγα.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Σας υποσχομαι οτι θα ανεβασω βιδεο με χρημα.Εμ και εσείς τα στελέχη δεν κάνετε και τίποτα χρήμα δεν μοιράζετε υποσχέσεις δεν δίνετε τα βίντεο δεν ανεβάζετε - τι να κάνουμε και εμείς ο λαός απο την πολύ την τάξη μείναμε στην ίδια τάξη
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Τέλος πάντων, θα κάνω ότι δεν το διάβασα γιατί είσαι συνάδελφος. Έχει όμως και πολλούς αρχαίους Ρωμαίους. Ξέρεις πόσα μέλη έχουν λατινική υπογραφή; Λίγο να μιλήσεις στην γλώσσα τους αμέσως σου απαντούν με αυτά τα έους- ουμ κλπ.Σωστά αλλά για να παίζεται σκάκι με το αφεντικό θα συμπεριλαμβάνεστε
στα στελέχη της εταιρείας
Φαντάσου τι μέσο όρο ηλικίας έχει το νήμα...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Ήταν πρώτη φορά τότε και δεν δείξαμε την δέουσα προσοχή - είχαμε και κάποιες αναποδιες -την δεύτερη φορά θα τα πάμε καλύτεραΝαι άμα είναι με άλλων τα λεφτά Τσοβόλα δώστα όλα,
άμα είναι με δικά τους Καβούρια στη Τσέπη
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Σε ψαχνει να σου δωσει χρημαο θειος μου που ειναι?...
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Επιτέλους ρεαλιστικές προτάσεις και υποσχέσεις επί τάπητοςΣας υποσχομαι οτι θα ανεβασω βιδεο με χρημα.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 28.897
- Πόντοι
- 5.506
ΟΧΙ τα βαζει ηλεκτρονικα....Σε ψαχνει να σου δωσει χρημα
μηπως του εχεις κανει κανα κακο?
λεγε....μολογα
Παρόμοια θέματα