You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 482K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.033
- Πόντοι
- 12.946
Μυστήρια πράγματα με τους επισκέπτες,Μήπως κανείς από τους 112 επισκέπτες είναι ο μπαμπάς μου;
Μπαμπά, κάνε Login να σε βρω!
μήπως έχει πράκτορες ο μπαμπάς να παρακολουθούν ?
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.133
- Πόντοι
- 2.606
154 μπαμπάδες-επισκέπτεςΜήπως κανείς από τους 112 επισκέπτες είναι ο μπαμπάς μου;
Μπαμπά, κάνε Login να σε βρω!
Αν κρίνω από το ότι, όλοι αυτοί ήταν στο Φύλλο μηδέν, μέχρι πριν από λίγο, δε νομίζω.Μυστήρια πράγματα με τους επισκέπτες,
Αγαπητά μέλη, έχω ειδικά για εσάς, ένα σούπερ νήμα.
Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ παντρεύεται! - bourdela.com forum
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...
www.bourdela.com
Βιαστείτε να γίνετε μέλη για να σχολιάσετε!
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.033
- Πόντοι
- 12.946
Τώρα ακούω μουσικήΑν κρίνω από το ότι, όλοι αυτοί ήταν στο Φύλλο μηδέν, μέχρι πριν από λίγο, δε νομίζω.
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...www.bourdela.com
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Μάλλον ήρθαν εξωγήινοι να πάρουν τον κ.blizardey σπίτι. Μπορεί βέβαια να έφτασαν και τα πούλμαν με τις μελαχρινέςΜυστήρια πράγματα με τους επισκέπτες,
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.496
- Πόντοι
- 3.556
Μπα δεν νομίζω, θα σου έλεγε μόνο να πιείς φάντα πριν την συνεύρεσηΕμένα η μόνη που μου αρέσει είναι η ναυτοσύνη.
Μου ήρθε, όμως, μια ναυτική έμπνευση από αυτό που γράψατε.
Θα της έλεγα:
Έγια μόλα έγια λέσα
χ#νω μέσα στη Βανέσα
Το πολύ πολύ να με μπλόκαρε.
Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 93
- Like
- 20.009
- Πόντοι
- 26.236
Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο....
Συμφωνώ απόλυτα αν και πραγματικά πιστεύω στην προληπτική λήψη φαντα καθημερινώς καθότι όπως λέγαν και οι αρχαίοι "Το προλαμβάνειν κρείττον εστίν του Θεραπεύειν"Μπα δεν νομίζω, θα σου έλεγε μόνο να πιείς φάντα πριν την συνεύρεση
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Τώρα θα έρθουν ο @Ωρίων και το φιλαράκι του ο @Αγράμματος να ρωτήσουν γιατί αρχίσαμε τα σανσκριτικά.Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο....
Συμφωνώ απόλυτα αν και πραγματικά πιστεύω στην προληπτική λήψη φαντα καθημερινώς καθότι όπως λέγαν και οι αρχαίοι "Το προλαμβάνειν κρείττον εστίν του Θεραπεύειν"
BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 133
- Like
- 35.779
- Πόντοι
- 27.636
Καλό Σαββατοκύριακο γέροντες.
Να βρείτε κοπέλα που διαβάζει.
Για άσχετους μας περάσατε;Τώρα θα έρθουν ο @Ωρίων και το φιλαράκι του ο @Αγράμματος να ρωτήσουν γιατί αρχίσαμε τα σανσκριτικά.
Αφού αυτά είναι λατινικά.
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.126
- Πόντοι
- 3.506
Είδες Ωρίων εσύ παρατήσεις το σπλαχνο σού το παιδί σου το νήμα σου και τώρα ήρθε η σειρά να ψάχνεις εσύ τον πατήρ σού - το κάρμα όλα τα βλέπειΑν κρίνω από το ότι, όλοι αυτοί ήταν στο Φύλλο μηδέν, μέχρι πριν από λίγο, δε νομίζω.
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Παντρεύεται ο πρώην παίκτης του Survivor μετά από μόλις έναν μήνα γνωριμίας https://www.protothema.gr/life-style/article/1292488/konstadinos-emmanouil-padreuetai-o-proin-paiktis-tou-survivor/ Με αφορμή το θέμα, θα εκτιμούσα τις απόψεις σας, πάνω σε ανάλογες "σχέσεις" ή...www.bourdela.com
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.126
- Πόντοι
- 3.506
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Εσύ άρχισες να μαθαίνεις λατινικά επειδή γέμισε ο τόπος με λατίνες πουτάνες;Για άσχετους μας περάσατε;
Αφού αυτά είναι λατινικά.
Όταν φέρω αυτήν τη Λατίνα στον οίκο του πατέρα μου που θα ανοίξω, σκέφτομαι να της πω "Munus est index animi" και θα της ζητήσω να δω την ψυχή της.Εσύ άρχισες να μαθαίνεις λατινικά επειδή γέμισε ο τόπος με λατίνες πουτάνες;
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.126
- Πόντοι
- 3.506
Η γριά κότα έχει το ζουμίΌταν φέρω αυτήν τη Λατίνα στον οίκο του πατέρα μου που θα ανοίξω, σκέφτομαι να της πω "Munus est index animi" και θα της ζητήσω να δω την ψυχή της.
Υ.Σ
Άμα φέρεις τέτοιες δεν πρόκειται να πατήσουμε - θα πηγαίνουμε στου Αρίσταρχου απέναντι που θα φέρνει μόνο πιπινια
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.033
- Πόντοι
- 12.946
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Μήπως θα δουλεύει στην υποδοχή και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ντυμένος Καίσαρας;Όταν φέρω αυτήν τη Λατίνα στον οίκο του πατέρα μου που θα ανοίξω, σκέφτομαι να της πω "Munus est index animi" και θα της ζητήσω να δω την ψυχή της.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.496
- Πόντοι
- 3.556
यतः भवान् संस्कृतं वदतिΤώρα θα έρθουν ο @Ωρίων και το φιλαράκι του ο @Αγράμματος να ρωτήσουν γιατί αρχίσαμε τα σανσκριτικά.
Α, όχι δεν τον θέλω για τσατσά αυτόν. Θα μου γκαστρώσει όλα τα κορίτσια. Την παρ' ολίγον σύζυγό του, μια φορά τη γάμησε και σε λίγο θα πάμε στα βαφτίσια.Μήπως θα δουλεύει στην υποδοχή και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ντυμένος Καίσαρας;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις