Εγώ πρέπει να έχω επιλογές για όλους.Η γριά κότα έχει το ζουμί
Υ.Σ
Άμα φέρεις τέτοιες δεν πρόκειται να πατήσουμε - θα πηγαίνουμε στου Αρίσταρχου απέναντι που θα φέρνει μόνο πιπινια
Κάποιοι εδώ μέσα είναι μιλφάκηδες.
Ειδικά για σένα, θα φέρω
Εγώ πρέπει να έχω επιλογές για όλους.Η γριά κότα έχει το ζουμί
Υ.Σ
Άμα φέρεις τέτοιες δεν πρόκειται να πατήσουμε - θα πηγαίνουμε στου Αρίσταρχου απέναντι που θα φέρνει μόνο πιπινια
Τι μία; Μισή να λες!Α, όχι δεν τον θέλω για τσατσά αυτόν. Θα μου γκαστρώσει όλα τα κορίτσια. Την παρ' ολίγον σύζυγό του, μια φορά τη γάμησε και σε λίγο θα πάμε στα βαφτίσια.
Α, δεν έτυχε να είμαι παρών.Τι μία; Μισή να λες!
Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο ΓκουσγκούνηςΑ, δεν έτυχε να είμαι παρών.
Μπορεί και να είναι μεγάλος μπήχτης.
Πρέπει να βάλει σχετική ψηφοφορία ο @Ωρίων στο νήμα του,Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης
άνοιξε νήμα?Πρέπει να βάλει σχετική ψηφοφορία ο Ωρίων στο νήμα του,
είναι μπήχτης ο Κ.Ε. και πόσο?
όχι, στο νήμα του Κ.Ε (Κωνσταντίνου Εμμανουήλ) που περιμένουμε κέρασμα στις 100 σελίδες.άνοιξε νήμα?
για τον μπαμπά του??
διορθώνω λίγο...όχι, στο νήμα του Κ.Ε (Κωνσταντίνου Εμμανουήλ) που περιμένουμε κέρασμα στις 10000 σελίδες.
Εγώ, πάντως, μόλις το νήμα μου φτάσει τις 10.000 σελίδες, θα σας βγάλω έξω να σας κεράσω.
Όχι σαν τον άλλον, τον τσιγκούνη νηματοθέτη.
πλησιάζουμε, έχουμε 7 πιθανά υποψήφια νικ
προτείνω να κληθούν γιασυνέντευξηεξηγήσεις
Το παίζετε σεμνός τώρα εδώ.Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης
Ρόκο από το Σιφρέντι?Το παίζετε σεμνός τώρα εδώ.
Εγώ θα μαρτυρήσω, όμως, ότι είστε γνωστός στην πιάτσα και ως Ρόκο των θαλασσών.
Εγώ πρέπει να έχω επιλογές για όλους.
Κάποιοι εδώ μέσα είναι μιλφάκηδες.
Ειδικά για σένα, θα φέρω
Ο,τι και να πεις για να με καλοπιάσεις δεν πρόκειται να σου πω πιο μέλος είναι ο γέρος σου. Θα ήταν ασέβεια στην άποψη του λαού. Πρέπει να τον βρεις μόνος σου, εξυπνάκιαΤο παίζετε σεμνός τώρα εδώ.
Εγώ θα μαρτυρήσω, όμως, ότι είστε γνωστός στην πιάτσα και ως Ρόκο των θαλασσών.
Και έχει φύγει και ο Κινέζος μάγειρας που είχα, που έλεγε μερικές αστείες μαλακίες στα κινέζικα. Άστα.Το νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
Μα η άποψη του λαού λέει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο κος Bliz.Ο,τι και να πεις για να με καλοπιάσεις δεν πρόκειται να σου πω πιο μέλος είναι ο γέρος σου. Θα ήταν ασέβεια στην άποψη του λαού. Πρέπει να τον βρεις μόνος σου, εξυπνάκια
Τι αυστηρά κριτήρια; Εσύ θα βάλεις ερώτημα "όποιος είναι ο μπαμπάς μου να σηκώσει το χέρι του" ή "3 πουτανες σε όποιον μου πει ποιος είναι"Μα η άποψη του λαού λέει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο κος Bliz.
Και εκείνος, με το που είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν, εξαφανίστηκε.
Θα τον βρω. Θα βάλω εγώ ψηφοφορία, με αυστηρά κριτήρια, στο νήμα μου, όπως μου πρότεινε ο κος Ροντ.
Αν βάλω αυτό με τις πουτάνες που είπατε, παίζει να αποκτήσω όσους μπαμπάδες είναι και τα μέλη αυτού του forum.Τι αυστηρά κριτήρια; Εσύ θα βάλεις ερώτημα "όποιος είναι ο μπαμπάς μου να σηκώσει το χέρι του" ή "3 πουτανες σε όποιον μου πει ποιος είναι"