Α, όχι δεν τον θέλω για τσατσά αυτόν. Θα μου γκαστρώσει όλα τα κορίτσια. Την παρ' ολίγον σύζυγό του, μια φορά τη γάμησε και σε λίγο θα πάμε στα βαφτίσια.Μήπως θα δουλεύει στην υποδοχή και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ντυμένος Καίσαρας;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 479K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγώ πρέπει να έχω επιλογές για όλους.Η γριά κότα έχει το ζουμί
Υ.Σ
Άμα φέρεις τέτοιες δεν πρόκειται να πατήσουμε - θα πηγαίνουμε στου Αρίσταρχου απέναντι που θα φέρνει μόνο πιπινια
Κάποιοι εδώ μέσα είναι μιλφάκηδες.
Ειδικά για σένα, θα φέρω
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Τι μία; Μισή να λες!Α, όχι δεν τον θέλω για τσατσά αυτόν. Θα μου γκαστρώσει όλα τα κορίτσια. Την παρ' ολίγον σύζυγό του, μια φορά τη γάμησε και σε λίγο θα πάμε στα βαφτίσια.
Α, δεν έτυχε να είμαι παρών.Τι μία; Μισή να λες!
Μπορεί και να είναι μεγάλος μπήχτης.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο ΓκουσγκούνηςΑ, δεν έτυχε να είμαι παρών.
Μπορεί και να είναι μεγάλος μπήχτης.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Πρέπει να βάλει σχετική ψηφοφορία ο @Ωρίων στο νήμα του,Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης
είναι μπήχτης ο Κ.Ε. και πόσο?
Τελευταία τροποποίηση:
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.047
- Πόντοι
- 2.606
άνοιξε νήμα?Πρέπει να βάλει σχετική ψηφοφορία ο Ωρίων στο νήμα του,
είναι μπήχτης ο Κ.Ε. και πόσο?
για τον μπαμπά του??
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
όχι, στο νήμα του Κ.Ε (Κωνσταντίνου Εμμανουήλ) που περιμένουμε κέρασμα στις 100 σελίδες.άνοιξε νήμα?
για τον μπαμπά του??
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.047
- Πόντοι
- 2.606
διορθώνω λίγο...όχι, στο νήμα του Κ.Ε (Κωνσταντίνου Εμμανουήλ) που περιμένουμε κέρασμα στις 10000 σελίδες.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.047
- Πόντοι
- 2.606
Εγώ, πάντως, μόλις το νήμα μου φτάσει τις 10.000 σελίδες, θα σας βγάλω έξω να σας κεράσω.
Όχι σαν τον άλλον, τον τσιγκούνη νηματοθέτη.
spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.859
- Πόντοι
- 18.546
πλησιάζουμε, έχουμε 7 πιθανά υποψήφια νικ
προτείνω να κληθούν γιασυνέντευξηεξηγήσεις
στηρίζω...
Το παίζετε σεμνός τώρα εδώ.Αν αυτός είναι μεγάλος μπήχτης εγώ είμαι ο Γκουσγκούνης
Εγώ θα μαρτυρήσω, όμως, ότι είστε γνωστός στην πιάτσα και ως Ρόκο των θαλασσών.
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.233
- Πόντοι
- 12.946
Ρόκο από το Σιφρέντι?Το παίζετε σεμνός τώρα εδώ.
μπουρδέλο το κάναμε το νήμα, μόνο ο Κ.Ε. λείπει που είναι αποδεδειγμένα γαμήκουλας
jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 3.506
Εγώ πρέπει να έχω επιλογές για όλους.
Κάποιοι εδώ μέσα είναι μιλφάκηδες.
Ειδικά για σένα, θα φέρω
Είναι θεά με αρέσει πολύ
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Ο,τι και να πεις για να με καλοπιάσεις δεν πρόκειται να σου πω πιο μέλος είναι ο γέρος σου. Θα ήταν ασέβεια στην άποψη του λαού. Πρέπει να τον βρεις μόνος σου, εξυπνάκιαΤο παίζετε σεμνός τώρα εδώ.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Το νημα πνεει τα λοισθια...
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
Νηματοθετης πουτσα του καπου κυνηγαει φουστανια,επιτιμος πεταει χαρταετο,αλωνιζουν οι ναυτες...
Νου σας μη μπουκαρει ο αλητηριος ανηψιος και ζηταει λεφτα οτι δηθεν ειπε ο μπαρμπας του να τον βοηθησετε οσο λειπει!!!!
Ολοι τον κινεζο(δεν ξερω,δεν ειμαι απο εδω,περασα να πω ενα γεια,συγγνωμη κυριε ποιος ειστε κτλ)
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Και έχει φύγει και ο Κινέζος μάγειρας που είχα, που έλεγε μερικές αστείες μαλακίες στα κινέζικα. Άστα.Το νημα πνεει τα λοισθια...
Μα η άποψη του λαού λέει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο κος Bliz.Ο,τι και να πεις για να με καλοπιάσεις δεν πρόκειται να σου πω πιο μέλος είναι ο γέρος σου. Θα ήταν ασέβεια στην άποψη του λαού. Πρέπει να τον βρεις μόνος σου, εξυπνάκια
Και εκείνος, με το που είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν, εξαφανίστηκε.
Θα τον βρω. Θα βάλω εγώ ψηφοφορία, με αυστηρά κριτήρια, στο νήμα μου, όπως μου πρότεινε ο κος Ροντ.
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.325
- Πόντοι
- 2.536
Τι αυστηρά κριτήρια; Εσύ θα βάλεις ερώτημα "όποιος είναι ο μπαμπάς μου να σηκώσει το χέρι του" ή "3 πουτανες σε όποιον μου πει ποιος είναι"Μα η άποψη του λαού λέει ότι ο μπαμπάς μου είναι ο κος Bliz.
Και εκείνος, με το που είδε τα ποσοστά του να ανεβαίνουν, εξαφανίστηκε.
Θα τον βρω. Θα βάλω εγώ ψηφοφορία, με αυστηρά κριτήρια, στο νήμα μου, όπως μου πρότεινε ο κος Ροντ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις