Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Exουμε εκλογες σημερα στους εφευρετες του "ΘΑ"..Επιτέλους ρεαλιστικές προτάσεις και υποσχέσεις επί τάπητος
Ας αποτισουμε φορο τιμης.
Exουμε εκλογες σημερα στους εφευρετες του "ΘΑ"..Επιτέλους ρεαλιστικές προτάσεις και υποσχέσεις επί τάπητος
Αληθινό ??? η σε βίντεο θα είναι και αυτόΣε ψαχνει να σου δωσει χρημα
Εχω παγια εντολη για 8 ευρω.Τα θες?ΟΧΙ τα βαζει ηλεκτρονικα....
μηπως του εχεις κανει κανα κακο?
λεγε....μολογα
Φίλε, έχεις ξάδελφο που είναι νεοφιλελεύθερος και τα έκοψε όλα τα γούστα. Μόνο επενδύσεις τώρα. Πάρε τα 8 του Μπιρλα να έχεις καπνό τουλάχιστονΟΧΙ τα βαζει ηλεκτρονικα....
μηπως του εχεις κανει κανα κακο?
λεγε....μολογα
τον εχεις φυλακισει?Εχω παγια εντολη για 8 ευρω.Τα θες?
Του φαγες ολα τα δαχτυλιδιααααααααααατον εχεις φυλακισει?
εχεις σε υπογα το ανημπορο γεροντακι και του τρως την περιουσια μου?
μιλα
δεν ειναι ξαδερφος μουΦίλε, έχεις ξάδελφο που είναι νεοφιλελεύθερος και τα έκοψε όλα τα γούστα. Μόνο επενδύσεις τώρα. Πάρε τα 8 του Μπιρλα να έχεις καπνό τουλάχιστον
Θα συμφωνησω...Καλά, εγώ δεν λέω άλλα. Θα σκάσει μύτη όπου να' ναι ο πραγματικός ο κληρονόμος να τα πει αρχίζοντας με το "οι μέρες είναι δύσκολες για την εταιρεία"
Με το καλό με το καλό - έχει τον συνδιασμό του χρηματοκιβώτιουδεν ειναι ξαδερφος μου
Το έρμα ξέρεις πόσο κοστίζει; Δεν είναι σκόνη από μπίχλα, Μπίρλα.Θα συμφωνησω...
Περικοπες και απολυσεις και να πεταξουμε και το ερμα
Το ερμα(τρουμπακης) καπετανιε εχει ηδη κοστισει υπερβολικα πολλα...Το έρμα ξέρεις πόσο κοστίζει; Δεν είναι σκόνη από μπίχλα, Μπίρλα.
τον εφαγε ο μουνις τον θειο μουΟ νηματοθέτης μας έκανε μια χειρονομία και εξαφανίστηκε,
μάλλον θα νευρίασε που δεν του γνωρίσαμε μελαχρινή γκόμενα
Θα δούμε αν δεν εμφανιστεί μέχρι την Δευτέρα θα βγάλουμε αμπελαλέ
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου! - Page 23822
Όπως όλοι γνωρίζετε το μέσο μέλος του μπου έχει τα εξής χαρακτηριστικά: Είναι γοητευτικός, ψηλός, πολύ γυμνασμένος, εξαιρετικά μορφωμένος, επιτυχημένος στη δουλειά του και πάμπλουτος. Βρίσκεται σε διαρκή < ετοιμότητα >, εκσπερματώνει δύο φορές ανά μισή ώρα ενώ η εργαζομένη τελειώνει 5 φορές μαζί...www.bourdela.com
Α συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Είμαι πάντα με το μυαλό στο καράβι μου.Το ερμα(τρουμπακης) καπετανιε εχει ηδη κοστισει υπερβολικα πολλα...
Καιρος ειναι να το πεταξουμε!!!
Σου θυμίζω ότι ο αξιοσέβαστος μπαμπάς σου, κ. bl, εεε, και εργοδότης μου, μου έκανε συμβόλαιο εξαετίας με αύξηση αποδοχών 40% και ρήτρα ιδιαίτερα παχυλής αποζημιώσεως σε περίπτωση καταγγελίαςΔουλεύουμε καθόλου ή όλη μέρα μπίρι-μπίρι;
Σήμερα είναι Κυριακή ημέρα ανάπαυσης.Δουλεύουμε καθόλου ή όλη μέρα μπίρι-μπίρι;
Εξάλλου κάτι μικροεπισκευές επιβλέπω μέχρι το επόμενο ταξίδι.Σήμερα είναι Κυριακή ημέρα ανάπαυσης.
Τι θα γίνει με σας τους εφοπλιστές και από τη μύγα ξύγκι
θέλετε να βγάλετε ?
Όταν είναι Κυριακή το καράβι ρίχνει άγκυρα δηλαδή και δεν κινείται.Σήμερα είναι Κυριακή ημέρα ανάπαυσης.
Τι θα γίνει με σας τους εφοπλιστές και από τη μύγα ξύγκι
θέλετε να βγάλετε ?
Πολύ καλή ιδέα την επόμενη Κυριακή θα φουντάρουμε όπου βρούμε,Όταν είναι Κυριακή το καράβι ρίχνει άγκυρα δηλαδή και δεν κινείται.
Μάλιστα....