You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 482K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.143
- Πόντοι
- 3.656
Δεν εχει ο επιτιμος???Αυτό οπωσδήποτε -τα ευκόλως εννοούμενα παραληπονται θέλω να αλλάξω την ψήφο μου - μήπως έχετε τα κλειδιά ? έφυγε ο κ.μπλιζ και δεν άφησε έναν άνθρωπο στο πόδι τού
Κοτζαμ τιτλο εχει βαλει!!!!
jimmys5
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 11.126
- Πόντοι
- 3.506
Παλαιότερα όλο και κάποιο αντικλειδι θα είχε δεν μπορεί αλλά νομίζω έχει πια μεγαλώσει - και επανάσταση να γίνει θα προτιμήσει να πάει για ψάρεμα - όπως βλέπεται δουλειά σοβαρή με τούς άντρες δεν γίνεται χρειαζόμαστε μια γυναίκα να μας ανακατωσει με ένα ανακατωμα τής Εύας άρχισε η ανθρώπινη ζωή και είναι ο μόνος σίγουρος δρόμοςΔεν εχει ο επιτιμος???
Κοτζαμ τιτλο εχει βαλει!!!!
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.143
- Πόντοι
- 3.656
Εχετε απολυτο δικαιο...αν και η ιστοριουλα με την Ευα χωλαινει λιγο...Παλαιότερα όλο και κάποιο αντικλειδι θα είχε δεν μπορεί αλλά νομίζω έχει πια μεγαλώσει - και επανάσταση να γίνει θα προτιμήσει να πάει για ψάρεμα - όπως βλέπεται δουλειά σοβαρή με τούς άντρες δεν γίνεται χρειαζόμαστε μια γυναίκα να μας ανακατωσει με ένα ανακατωμα τής Εύας άρχισε η ανθρώπινη ζωή και είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος
Ο μπαμπάς είναι πολύ χιουμοράκι.Μηπως εχεις πεσει χαμηλα?
Από αυτόν έμοιασα.
Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 2.586
λοιπον για να βαλω τα πραγματ στη θεση τουςΠαλαιότερα όλο και κάποιο αντικλειδι θα είχε δεν μπορεί αλλά νομίζω έχει πια μεγαλώσει - και επανάσταση να γίνει θα προτιμήσει να πάει για ψάρεμα - όπως βλέπεται δουλειά σοβαρή με τούς άντρες δεν γίνεται χρειαζόμαστε μια γυναίκα να μας ανακατωσει με ένα ανακατωμα τής Εύας άρχισε η ανθρώπινη ζωή και είναι ο μόνος σίγουρος δρόμος
αντικλειδι εχω , αλλα το εδωσα στον @κωλο-γερος το γειτονα μου , να μη το βρει η γυναικα μου
Κατα πασα πιθανοτητα του επεσε εκει στα ηδονοτριβεια της Απω Ανατολης που συχνάζει ή σε καποιο ανταλακτηριο συναλαγματος
Τωρα σε οτι αφορα την επανασταση ...εξαρταται απ το καιρο ....
Αν εχει καλο καιρο < κατω απο 3 Bf , αν η σεληνη ειναι σε σωστο σημειο και φαση , αν εχω δολωμα , αν με αφησει η στρατονομια , αν δε με παρει ο υπνος ....ε θα παω για ψαρεμα
Διαφορετικα θα κανω επανασταση ....
Να παω να γ@μ#σ@ .....χλωμο
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.037
- Πόντοι
- 12.946
Δηλαδή πόσο πολύ χιουμοράκι έχει?Ο μπαμπάς είναι πολύ χιουμοράκι.
Από αυτόν έμοιασα.
θα μπορούσε να κάνει λογαριασμό Βανέσα και να ρωτάει τι θέλουν οι περισσότεροι?
κάνε το κόπο να κάνεις μια ερώτηση
Τι θα θέλατε οι περισσότεροι; - bourdela.com forum
Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
www.bourdela.com
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.710
- Πόντοι
- 22.785
Ο Ωρίων ενδέχεται να γίνει ο υιός του κ.μπλιζ από ότι φαίνεται από την ψηφοφορία - νομίζω πρέπει να κρατήσετε μια πιο διπλωματική θέση
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.625
- Πόντοι
- 19.795
Ε, ναι, ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας. Πώς να χρηματοδοτήσει το στούντιο που θα ανοίξει ο Ωρίων, αν δεν κάνει πρώτα μια έρευνα αγοράς.Δηλαδή πόσο πολύ χιουμοράκι έχει?
Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.www.bourdela.com
Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας του Ωρίωνος έχει πολλους κλώνους εδώ μέσα.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.502
- Πόντοι
- 3.556
Αυτό σίγουρα είναι τρέιλερ από το ριμέικ της ταινίας του εξορκιστή
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Πάντως ούτε εγώ έχω πηδήξει ποτέ από το καράβι, αλλά εγώ είμαι και ΚαπετάνιοςΓι'αυτο σε λεω ζαβο...
Και αν θες πολιτικη κουβεντουλα υπαρχουν νηματα να πας να κανεις τη χαζομαρα σου και τη διαφημιση σου...
Εδω καιγομαστε για μελαχρινες πρωτιστως,για ψαρια,για καραβια και ενας ψαχνει τον πατερα του...
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 14.143
- Πόντοι
- 3.656
Απο το καραβι δεν εχεις πηδηξει...Πάντως ούτε εγώ έχω πηδήξει ποτέ από το καράβι, αλλά εγώ είμαι και Καπετάνιος
Στο καραβι εχεις πηδηξει??
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Εμ!Απο το καραβι δεν εχεις πηδηξει...
Στο καραβι εχεις πηδηξει??
rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 21.037
- Πόντοι
- 12.946
Και μένα εκεί πήγε το μυαλό μου για έρευνα αγοράς ενός επιχειρηματία.Ε, ναι, ο άνθρωπος είναι επιχειρηματίας. Πώς να χρηματοδοτήσει το στούντιο που θα ανοίξει ο Ωρίων, αν δεν κάνει πρώτα μια έρευνα αγοράς.
Εγώ πιστεύω ότι ο πατέρας του Ωρίωνος έχει πολλους κλώνους εδώ μέσα.
Σίγουρα δεν είναι μόνο ένας κλώνος, θα τους βρούμε
Τελευταία τροποποίηση:
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Αν ισχύουν αυτά που λέτε για την έρευνα αγοράς, θ'ανοίξουν στούντιο μόνο με μελαχρινέςΚαι μένα εκεί πήγε το μυαλό μου για έρευνα αγοράς ενός επιχειρηματία.
Σίγουρα δεν είναι μόνο ένας κλώνος, θα τους βρούμε
Ρώτησα. Περιμένω αντιδράσεις.Δηλαδή πόσο πολύ χιουμοράκι έχει?
Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.www.bourdela.com
Τι θα θέλατε οι περισσότεροι; - Page 12 - bourdela.com forum
Καλημέρα. Βανέσσα 19 από Αθήνα. Σκέφτομαι να ξεκινήσω ραντεβού από μέσα Σεπτέμβρη/αρχές Οκτώβρη και θέλω να δω σε τι θα πρέπει να "κάνω προπόνηση" για να μπορέσω να ικανοποιήσω τους περισσόερους.
www.bourdela.com
Εμένα πάντως, με έχουν πετάξει από το καράβι....Πάντως ούτε εγώ έχω πηδήξει ποτέ από το καράβι, αλλά εγώ είμαι και Καπετάνιος
CaptainK
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 13.328
- Πόντοι
- 3.786
Είσαι εντελώς άμπαλος με τις γκόμενες, ε; Αν σου αρέσει (και δεν είναι ο μπαμπάς σου τελικά) πες της "όλα μέσα στην Βανέσα" και σίγουρα θα την βγάλεις γκόμεναΡώτησα. Περιμένω αντιδράσεις.
Τι θα θέλατε οι περισσότεροι; - Page 12 - bourdela.com forum
Εμένα η μόνη που μου αρέσει είναι η ναυτοσύνη.Είσαι εντελώς άμπαλος με τις γκόμενες, ε; Αν σου αρέσει (και δεν είναι ο μπαμπάς σου τελικά) πες της "όλα μέσα στην Βανέσα" και σίγουρα θα την βγάλεις γκόμενα
Μου ήρθε, όμως, μια ναυτική έμπνευση από αυτό που γράψατε.
Θα της έλεγα:
Έγια μόλα έγια λέσα
χ#νω μέσα στη Βανέσα
Το πολύ πολύ να με μπλόκαρε.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις