κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.672
- Πόντοι
- 19.795
Τοσιαξα.
Βρήκε και αλλη γκόμενα ο κ.@blizardeye
Τοσιαξα.
Βρήκε και αλλη γκόμενα ο κ.@blizardeye
Και καθοδήγητης των ΠΣΑΡΕΜΑΤΩΝ..Οχι εγω ειμαι μια υπαρκτη οντοτητα σε τοπο και σε χρονο
Ουδεμια σχεση εχω με τον κατ ευφημισμο νηματοθέτη
Υπάρχει δυνατότητα να βάλεις @vagelas ή και στα ελληνικά,Άρα το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος ο μπαμπάς αλλά το νικ του, εφόσον είναι μέλος του μπου...
Τώρα μάλιστα!!!
Άκυρη και η ψηφοφορία...
που είναι τα 7 ???πλησιάζουμε, έχουμε 7 πιθανά υποψήφια νικ
προτείνω να κληθούν γιασυνέντευξηεξηγήσεις
ιδού, διαλέξτε:
Ουτε εγω ειμαι, αυταποδεικτα, οι αναφορες του νικ Κωλο-γερος στον εισαγγελεα που καταδυναστευει την ζωη του, αποκλειουν εμενα, λογω του οτι η μαμα του Ωριωνα βρισκεται καπου σε ισοβιες διακοπες με τον εραστη της.
Όλα είναι πιθανά όταν ζεις το δράμα να ψάχνεις τον πατέρα σουΟυτε εγω ειμαι, αυταποδεικτα, οι αναφορες του νικ Κωλο-γερος στον εισαγγελεα που καταδυναστευει την ζωη του, αποκλειουν εμενα, λογω του οτι η μαμα του Ωριωνα βρισκεται καπου σε ισοβιες διακοπες με τον εραστη της.
Ρόντρι που ήσουν την Δευτέρα 30/9 μεταξύ 14.00-16.00 ; Επίσης, θα μπορέσεις να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου;Όλα είναι πιθανά όταν ζεις το δράμα να ψάχνεις τον πατέρα σου
Δεν θυμάμαιΡόντρι που ήσουν την Δευτέρα 30/9 μεταξύ 14.00-16.00 ; Επίσης, θα μπορέσεις να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου
ما هي اللغة هذه؟
Αγράμματε, δεν πιστεύω να είσαι κανένας τζιχαντιστής, ε;ما هي اللغة هذه؟
Αγράμματε, δεν πιστεύω να είσαι κανένας τζιχαντιστής, ε;
Μήπως είναι ο Βαλκάνιος Πουτσαράς;Μάλλον ο νηματοθέτης πιάστηκε στα πράσα από την Μ. που έφτιαξε κάποιο μυστικό προφίλ και είδε τις εκκλήσεις του για γνωριμία με μελαχρινή γυναίκα που θα βγάλει γκόμενα.
Ποιο είναι άραγε το μυστικό προφίλ της Μ.;