Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 11.047
- Πόντοι
- 2.606
Τι έγινε στην Χαλκίδα?Από φοροτεχνικά και διοίκηση επιχειρήσεων γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος
μη βάζω τώρα ποστ από Χαλκίδα
Τι έγινε στην Χαλκίδα?Από φοροτεχνικά και διοίκηση επιχειρήσεων γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος
μη βάζω τώρα ποστ από Χαλκίδα
Ήταν κάτι εφοριακοί που τα παίρνανε (ως συνήθως)Τι έγινε στην Χαλκίδα?
Ρόντρι να σε ρωτήσω εσένα που είσαι σαν λαογράφος του μπου και τα ξέρεις όλα: υπάρχει μέλος με νικνέιμ χοντρός πρόεδρος Βαγγέλας ή πρόεδρος Βαγγέλας ή έστω σκέτο Βαγγέλας; Γιατί αν δεν κάνω λάθος , ο σπόρος δεν ψάχνει να βρει ποιος είναι ο μπαμπάς του αλλά ποιο προφίλ έχει εδώ για να τον κατασκοπεύει.Ήταν κάτι εφοριακοί που τα παίρνανε (ως συνήθως)
Δεν έχω δει τέτοιο Νικ, ίσως το έχει βρει ο ΝηματοθέτηςΡόντρι να σε ρωτήσω εσένα που είσαι σαν λαογράφος του μπου και τα ξέρεις όλα: υπάρχει μέλος με νικνέιμ χοντρός πρόεδρος Βαγγέλας ή πρόεδρος Βαγγέλας ή έστω σκέτο Βαγγέλας; Γιατί αν δεν κάνω λάθος , ο σπόρος δεν ψάχνει να βρει ποιος είναι ο μπαμπάς του αλλά ποιο προφίλ έχει εδώ για να τον κατασκοπεύει.
Δηλαδή ψηφίζεις συνειδητά στον γάμο του Καραγκιόζη . Εμένα που αποδεδειγμένα ήμουν στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή με τον μπαμπά του μπέμπη και μια επιλογή που δεν είναι καν μέλος της κοινότητάς μας ... Μήπως σνομπάρεις τους θεσμούς;Δεν έχω δει τέτοιο Νικ, ίσως το έχει βρει ο Νηματοθέτης
αλλά έχω βρεί @Tzepeto1231
Με τόσα που έχω διαβάσει δεν ξέρω τι να πιστέψω,Δηλαδή ψηφίζεις συνειδητά στον γάμο του Καραγκιόζη . Εμένα που αποδεδειγμένα ήμουν στον ίδιο χώρο την ίδια στιγμή με τον μπαμπά του μπέμπη και μια επιλογή που δεν είναι καν μέλος της κοινότητάς μας ... Μήπως σνομπάρεις τους θεσμούς;
Πάντως σήμερα που πέρασα από τον μπαμπά, για κάτι υπογραφές, μου είπε , όλο νόημα "όχι και trelokotsidou...".Ρόντρι να σε ρωτήσω εσένα που είσαι σαν λαογράφος του μπου και τα ξέρεις όλα: υπάρχει μέλος με νικνέιμ χοντρός πρόεδρος Βαγγέλας ή πρόεδρος Βαγγέλας ή έστω σκέτο Βαγγέλας; Γιατί αν δεν κάνω λάθος , ο σπόρος δεν ψάχνει να βρει ποιος είναι ο μπαμπάς του αλλά ποιο προφίλ έχει εδώ για να τον κατασκοπεύει.
Δηλαδή θα σε πείραζε να ήταν π.χ. το προφίλ ροζ μουνακι ; Η πατρική αγωνία για την εξέλιξη του σπόρου του , δεν αρκεί για να τον δικαιολογήσεις;Πάντως σήμερα που πέρασα από τον μπαμπά, για κάτι υπογραφές, μου είπε , όλο νόημα "όχι και trelokotsidou...".
Και εγώ δεν ξέρω αν μου το είπε γιατί παρεξηγήθηκε ή για να με αποπροσανατολίσει.
Μπαμπούλη μου, φιλιά!
(αν μου κάνει καρδούλα, θα καταλάβω)
Ε, καλά, μη μας κρεμάσουν και κουδούνια.Δηλαδή θα σε πείραζε να ήταν π.χ. το προφίλ ροζ μουνακι ; Η πατρική αγωνία για την εξέλιξη του σπόρου του , δεν αρκεί για να τον δικαιολογήσεις;
Άρα αν είναι ο Βαλκάνιος Πουτσαράς θα είσαι οκ;Ε, καλά, μη μας κρεμάσουν και κουδούνια.
Για ένα καθαρό κούτελο ζούμε.
Από το να είναι η SexyJoanna, το προτιμώ.Άρα αν είναι ο Βαλκάνιος Πουτσαράς θα είσαι οκ;
Επιταγή υπέγραψε?Πάντως σήμερα που πέρασα από τον μπαμπά, για κάτι υπογραφές, μου είπε , όλο νόημα "όχι και trelokotsidou...".
Και εγώ δεν ξέρω αν μου το είπε γιατί παρεξηγήθηκε ή για να με αποπροσανατολίσει.
Μπαμπούλη μου, φιλιά!
(αν μου κάνει καρδούλα, θα καταλάβω)
Τι να την κάνω την επιταγή; Προμηθευτή θα πληρώσω;Επιταγή υπέγραψε?
Άρα ο μπαμπάς βρέθηκε!Τι να την κάνω την επιταγή; Προμηθευτή θα πληρώσω;
Έχω τις κάρτες μου.
Ο μπαμπάς μου είναι ο μπαμπάς μου. Δε θα ήθελα να σας πω το όνομά του εδώ γιατί είναι λίγο γνωστός.Άρα ο μπαμπάς βρέθηκε!
Ποιος είναι λοιπόν?
Άρα το πρόβλημα δεν είναι ο ίδιος ο μπαμπάς αλλά το νικ του, εφόσον είναι μέλος του μπου...Ο μπαμπάς μου είναι ο μπαμπάς μου. Δε θα ήθελα να σας πω το όνομά του εδώ γιατί είναι λίγο γνωστός.
Αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι ποιο μέλος του bou είναι.
εγω ηθελα να ηξερα αυτους του 4 που με διασυρουν
Αφήστε, θα το κάνω εγώ...rod να κάνω τώρα το μουσικό διάλειμα ?