Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.109
- Πόντοι
- 28.246
ΚλαίωΔάκρυσα.
με εμπαιζεις?
Μην με κοιτας με ματια που κλαινεμε εμπαιζεις?
θα σε παρει με το μπαστουνι ο θειος μου αυριο....
Τα πιο νόστιμα κορίτσια τα 'δα στην παλιοκαστρίτσαΦστ μπόινγκ
Κώστας Βουτσάς
Εγώ είμαι του βαρκάρη γιοςΤα πιο νόστιμα κορίτσια τα 'δα στην παλιοκαστρίτσα
Και τα ψάρια τα πιο φρέσκα τα 'χει μόνο η μπενίτσα
Ρενα Βλαχοπουλου
Ο άνδρας που θα παντρευτώΕγώ είμαι του βαρκάρη γιος
Και σε καλωσορίζω
Μια βάρκα όλο μου το βιος
Μα από φιλί γνωρίζω
Μια βάρκα όλο μου το βιος
Μα από φιλί γνωρίζω....
Δημήτρης Παπαμιχαήλ
Συγκινήθηκα, παιδί μου!
Εκατομμύρια;;;Εισαι διατεθιμενος να κυρηξεις πτωχευση;
Ως γνωστόν, οι δικες μου φιλες ειναι ικανες να κανουν εναν ανδρα εκατομμυριούχο.
Αν αυτος ο ανδρας ειναι δισεκατομμυριούχος.
Συγνώμη αλλά τώρα το είδα ...ο κος νηματοθέτης μπορεί να βρει ποιος τραγουδάει, μόνο από την ερμηνεία?
σχετικά ευχάριστη έκπληξη η απόδοση και το τραγούδι αρκετά όμορφο.
So that was kind of the end of it and the time was right.Συγνώμη αλλά τώρα το είδα ...
Εντάξει. Το ήξερα αν και από την ερμηνεία πολύ δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος αφού τα φωνητικά του είναι έκπληξη σε σχέση με τα φωνητικά του στους Scorpions. Καμία σχέση η φωνή του με την μεταλλική χροιά που βγάζει στα κομμάτια των Scorpions και πολύ περισσότερο στα lives τους [όπου δεν μου αρέσει].
To συγκεκριμένο άσμα είναι από τα αγαπημένα μου από τους UFO.
Thanks, mate!
Το φστ μπόινγκ είναι μια επανάσταση στο ελληνικό τραγούδι της δεκαετίας 60'. Η τέχνη του ελάχιστου, ο μινιμαλισμός πριν καν φανεί στην Ευρώπη.Τραγούδια της πλέμπας ... [εξαιρείται το αναρτηθέν υπό του κ. @Saul ]
Θα εμέσω!
Να, αυτά κάνετε αγαπητέ και δεν βγάζετε ποτέ γκόμενα. Είναι δυνατόν να την καλείτε για να ψηφίσει σε μια τέτοια ψηφοφορία αντί να την καλέσετε για ένα κοκτέιλ στην έπαυλή σας;Εάν η κα. @Nefelh22 μας κάνει την τιμή και εισέλθει στο Νήμα, ελπίζω να ψηφίσει στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ μας και έτσι να αναγνωρίσει το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΜΥΘΟΥ του μπου, του κ. @κωλο-γερος !