κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Τσι φατσι; Μπινε; ,,( ο τόνος στο ι)
Buna Dimineata ρεμαλια
Buna Dimineata ρεμαλια
Έχω 12 αυθαίρετα στην εύβοια στην αμυγδαλίτσα 18 τετραγωνικά το καθένα ένα.
Εξαιρετική ιδέα!Να, αυτά κάνετε αγαπητέ και δεν βγάζετε ποτέ γκόμενα. Είναι δυνατόν να την καλείτε για να ψηφίσει σε μια τέτοια ψηφοφορία αντί να την καλέσετε για ένα κοκτέιλ στην έπαυλή σας;
Πένομαι,κύριε!Και έπαυλη δεν το λες....
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως ανακάλεσα το κούριερ.ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΘΕΤΗ!!!!!!!
ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!!
ΣΤΗΡΙΖΩ
Σας φιλοξενώΠένομαι,κύριε!
Τι να σας κάνω εσάς;;;Σας φιλοξενώ
Ελάτε θα πάτε δίπλα στην κυρία Μαργαρίτα ετών 69 μέσα στην τρελή χαράΤι να σας κάνω εσάς;;;
Μία γκόμενα θέλω να με φιλοξενήσει!
Η γκοΜενα σας το ξέρει ότι είστε σε αναζήτηση γκόμενας;Τι να σας κάνω εσάς;;;
Μία γκόμενα θέλω να με φιλοξενήσει!
Είστε αδιάκριτος, κύριε!Η γκοΜενα σας το ξέρει ότι είστε σε αναζήτηση γκόμενας;
Φοβάμαι!Ελάτε θα πάτε δίπλα στην κυρία Μαργαρίτα ετών 69 μέσα στην τρελή χαρά
Από φιλοξενία άλλο τίποτα .
Ο ανιψιός σας το καθετόσ ο τον χαρτζιλικώνεται. Γιατί δεν τον βάζετε να ψάξει να σας βρει γκόμενα.Είστε αδιάκριτος, κύριε!
Μετα απο εσας κυριε, και αν εχει καμμια φιλη για να μου την γνωρισει για γκομενα, τοτε θα ερθω και εγω.Φοβάμαι!
Στείλτε τον κ. @κωλο-γερος εκεί ...
Είναι όλες μεγάλες 69 68 71Μετα απο εσας κυριε, και αν εχει καμμια φιλη για να μου την γνωρισει για γκομενα, τοτε θα ερθω και εγω.
Ο διαχειριστής των Οικονομικών μου, κ. @Μπιρλας , έχει κλείσει την ροή των επιδοτήσεων!Ο ανιψιός σας το καθετόσ ο τον χαρτζιλικώνεται. Γιατί δεν τον βάζετε να ψάξει να σας βρει γκόμενα.
Ούτως ή άλλως πληρωμένος είναι
Όλη η επανέκδοση, με τις διάφορες συμμετοχές, είναι εξαιρετική.Συγνώμη αλλά τώρα το είδα ...
Εντάξει. Το ήξερα αν και από την ερμηνεία πολύ δύσκολα το καταλαβαίνει κάποιος αφού τα φωνητικά του είναι έκπληξη σε σχέση με τα φωνητικά του στους Scorpions. Καμία σχέση η φωνή του με την μεταλλική χροιά που βγάζει στα κομμάτια των Scorpions και πολύ περισσότερο στα lives τους [όπου δεν μου αρέσει].
To συγκεκριμένο άσμα είναι από τα αγαπημένα μου από τους UFO.
Thanks, mate!
Ορθώς πράττετε!Όλη η επανέκδοση, με τις διάφορες συμμετοχές, είναι εξαιρετική.
Το ακούω συνεχώς τις τελευταίες μέρες.
Και γενικά οι UFO, με τοτς Scorpions εκείνης της περιόδου είναι πολύ-πολύ ψηλά στα ακούσματά μου, πολύ αγαπημένοι.