BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 133
- Like
- 35.795
- Πόντοι
- 27.636
Πάμε για ένα μπάνιο και μετά να επενδύσουμε σε ένα εκ των glamour, yourangels, gde, agn.
εσυ εχεις ριξει τα μπετα ...τα εχεις χτισει αυτα τα μαγαζια ...και οχι μονοΠάμε για ένα μπάνιο και μετά να επενδύσουμε σε ένα εκ των glamour, yourangels, gde, agn.
ΕΚΠΛΗΣΣΟΜΑΙ από την ωριμότητα των όσων προσέρχονται να ΨΗΦΙΣΟΥΝ στην ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ του Νήματος!
Μαθαίνουμε έτσι τις λεπτομέρειες για τον ΜΥΘΟ, για τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΡΑΣΤΗ, για τον άντρα που αντιπροσωπεύει το DNA του ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΨΗΦΙΣΤΕ!
Δεν κάνεις για μούτσος εσύ. Για λοστρόμος οκ.Να ξανα κανω την ερώτηση γιατι δεν την επιασες.
Καπετανιο, τον αλλαζεις με εμενα;
Μεσα, καπετανιο.Δεν κάνεις για μούτσος εσύ. Για λοστρόμος οκ.
Για πεςΜεσα, καπετανιο.
Αλλα έχω ένα όρο.
Θα κοιματιζει η θρυλική ερυθρόλευκη σημαια και ολο, μα ολο το πληρωμα θα τραγουδαει την θαλασσα του Πειραιά.Για πες
Θα εμέσω. Μόνο ΑΕΚ φίλε μου. Αυστηρά και μόνο.Θα κοιματιζει η θρυλική ερυθρόλευκη σημαια και ολο, μα ολο το πληρωμα θα τραγουδαει την θαλασσα του Πειραιά.
Μην βγαλεις κανενα ματι μονο ραμολιμεντο.ειναι γνωστο στους παρεπιδημουντες στο παρων νημα οτι εχω μια ροπη προς τα ξεκωλα , τα μεγαλα βυζγια και τα διπλα
και καλημερα σας
Εσυ χανεις. Καλυτερο σαν και εμενα δεν θα βρεις.Θα εμέσω. Μόνο ΑΕΚ φίλε μου. Αυστηρά και μόνο.
Μπορείς όμως να βάλεις στην καμπίνα σου τον Τάκη Τσουκαλά αν θες..
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;Εσυ χανεις. Καλυτερο σαν και εμενα δεν θα βρεις.
Την εχασες την ευκαιρια σου.
Εισαι διατεθιμενος να κυρηξεις πτωχευση;Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
@blizardeyeο θειος μου εχει παρα πολλα λεφτα....
Θα μου γνωρίσετε μία φίλη σας για να την βγάλω γκόμενα;
ο θειος μου εχει παρα πολλα λεφτα....