blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.023
- Πόντοι
- 26.096
Σοφόν το σαφές!Σταμάτησε ποτέ;
Σοφόν το σαφές!Σταμάτησε ποτέ;
Ουδέν καλύτερον ανέμενον από ένα κακομαθημένο πλουσιόπαιδο, όπως είστε εσείς.
Τελικώς μόνο ο παλιός, καλός και αυστηρός CaptainK μπορούσε να σας επιβληθεί.
Αλλά δυστυχώς αυτός ο παλιός, καλός και αυστηρός CaptainK έχει μείνει κάπου στην μέση κάποιου ωκεανού και ρεμβάζει τον Πολικό Αστέρα.
Στο Νήμα έχει επιστρέψει μία πολύ soft version του παλιού, καλού και αυστηρού CaptainK ....
Φευ εις την Μύκονον!
Κακός μούτσος....Σταμάτησε ποτέ;
Ψηφίσαμε!!ΨΗΦΙΣΤΕ, ω ΟΝΟΙ και ΧΟΙΡΟΙ!
Τον αλλαζεις με εμενα καπετάνιο;Κακός μούτσος....
Καπετάνιος είναι ένας φίλε μου. Ο θρυλικός CaptainKΤον αλλαζεις με εμενα καπετάνιο;
Να ξανα κανω την ερώτηση γιατι δεν την επιασες.Καπετάνιος είναι ένας φίλε μου. Ο θρυλικός CaptainK
Ο θρυλικός CaptainK ίσως εννοούσε ότι αυτός είναι ο άρχων του πλοίου και δε δέχεται ούτε υποδείξεις ούτε παρατηρήσεις ούτε καν προτάσεις κλπΝα ξανα κανω την ερώτηση γιατι δεν την επιασες.
Καπετανιο, τον αλλαζεις με εμενα;
Επεσα σε βυσμα... Κριμα.Ο θρυλικός CaptainK ίσως εννοούσε ότι αυτός είναι ο άρχων του πλοίου και δε δέχεται ούτε υποδείξεις ούτε παρατηρήσεις ούτε καν προτάσεις κλπ
(Τώρα, βέβαια, εγώ είμαι ο μοναχογιός του εργοδότη του οπότε έτσι κι αλλιώς, συγγνώμη κιόλας, αλλά δεν είχατε καμία τύχη)
H μονη ανοια που πασχετε ειναι που δεν θυμαστε πια, ποια ημερα της εβδομαδος, ποια γκομενα εχει σειρα για να πηδηξετε και η μονη ακρατεια που εχετε ειναι στο σεξ. Επιτελους, βγαλτε τον εξω να κατουραει ποτε-ποτε.Κάποια μικροπροβλήματα όπως η άνοια και η ακράτεια υπάρχουν αλλά είναι υπό έλεγχο και γι΄ αυτό ας μην δίνουμε παραπάνω έκταση από όση τους αρμόζει.
Υπό σταθεροποίηση επίσης είναι και κάποιες άλλες λεπτομέρειες όπως η προϊούσα κώφωση, ο καταρράκτης, η μασέλα που έσπασε κλπ
Όλα αυτά όμως δεν μπορούν να θαμπώσουν την θελκτική εικόνα μου προς τα θήλεα.
Αυτά είναι γνωστά ο Νηματοθέτης θα μας ζητάει να του γνωρίσουμε γκόμενα,H μονη ανοια που πασχετε ειναι που δεν θυμαστε πια, ποια ημερα της εβδομαδος, ποια γκομενα εχει σειρα για να πηδηξετε και η μονη ακρατεια που εχετε ειναι στο σεξ. Επιτελους, βγαλτε τον εξω να κατουραει ποτε-ποτε.
Ξεχνω παιδι μου ..ξεχναω ....Αυτά είναι γνωστά ο Νηματοθέτης θα μας ζητάει να του γνωρίσουμε γκόμενα,
που δεν έχουμε αλλά αυτός έχει, ποιος ξέρει πόσες.
Και σε λίγο θα μπει ο επίτιμος να μας ρωτάει αν γαμήσαμε που έχουμε κάτι χρόνια,
ενώ ο ίδιος ήταν σε κονσέρτο για πνευστά
Αλλη κουφαλιτσα και ο "επιτιμος" που μας το παιζει και αυτος ακακος γερακος.Αυτά είναι γνωστά ο Νηματοθέτης θα μας ζητάει να του γνωρίσουμε γκόμενα,
που δεν έχουμε αλλά αυτός έχει, ποιος ξέρει πόσες.
Και σε λίγο θα μπει ο επίτιμος να μας ρωτάει αν γαμήσαμε που έχουμε κάτι χρόνια,
ενώ ο ίδιος ήταν σε κονσέρτο για πνευστά
Εγώ πάντως τη διάβασα την κριτική, τα συγχαρητήρια μουΞεχνω παιδι μου ..ξεχναω ....
Το γηρας ου γαρ ερχεται μόνον
συνυπαρχει κυρίως με την γεροντική ανοια ...ακρατεια ...προστατη και στυτικη δειλειτουργια
Φευ εις τα πνευστα !!!
ειναι γνωστο στους παρεπιδημουντες στο παρων νημα οτι εχω μια ροπη προς τα ξεκωλα , τα μεγαλα βυζγια και τα διπλαΕγώ πάντως τη διάβασα την κριτική, τα συγχαρητήρια μου
Και καλημέρα σας.
Βρε τιτανομέγιστε γειτονα , ρε μπηχτη των 7 θαλασσων σε μενα τα λες ?Αλλη κουφαλιτσα και ο "επιτιμος" που μας το παιζει και αυτος ακακος γερακος.
Που μπλεξαμε ρε γμτο;;;;;;;;
Οου, ολ δις λαστ γιαρ. (Για την ακριβεια "λαστ σεντουρι")Βρε τιτανομέγιστε γειτονα , ρε μπηχτη των 7 θαλασσων σε μενα τα λες ?
Εσυ που δεν εχεις αφησει εναλακτηριο γαι εναλακτηριο
Εσυ που ξερεις μεχρι και το ΑΜΚΑ απ ολες τις λαδοκορες
εσυ που εφτασε να μεγας δοκιμαστης σε ηδονοτριβεια
εσυ που εχεις PhD στα σχιστοματικα ?
«Αιδώς Αργείοι»
Δηλαδη για πες μας , ποτε τον εβρεξες τελευταια φορα στην all time classic Μολδαβη υπαρξη ?Οου, ολ δις λαστ γιαρ. (Για την ακριβεια "λαστ σεντουρι")
Περασμενη Πεμπτη.Δηλαδη για πες μας , ποτε τον εβρεξες τελευταια φορα στην all time classic Μολδαβη υπαρξη ?
Ευγε καλε μου γειτονα ...Περασμενη Πεμπτη.