Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.837
- Πόντοι
- 2.586
την εχεις δει τελευταια ?Οχι και πολυ λαδοκορη, μαλλον προς το λαδογιαγια περισσοτερο.
μακαρι να ηταν ολες οι γιαγιαδες ετσι ...
την εχεις δει τελευταια ?Οχι και πολυ λαδοκορη, μαλλον προς το λαδογιαγια περισσοτερο.
Ξέρετε πόσες θεσπέσιες γυναίκες βλέπει ο κ. @κωλο-γερος κάθε μέρα;;;την εχεις δει τελευταια ?
Δεν αντιλεγω, τελευταια φορα που την ειδα πριν απο 5 χρονια.την εχεις δει τελευταια ?
οταν ξεφυγεις απ τον εισαγγελέα περνα μια βολταΔεν αντιλεγω, τελευταια φορα που την ειδα πριν απο 5 χρονια.
Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση!Απαιτω απο την 6η επιλογη της ψηφοφοριας σας ,η οποια θα ηταν και η μονη που ισως να ψηφιζα, αν ψηφιζα, να προστεθει μια λεξη, ωστε να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
Άντρα μαλακα σαν τον κωλο-γερο να βρεις, λένε οι μαμάδες στις κόρες τους.
Ξέχασες τον τόνο και σε άλλες γλώσσες σημαίνει κάτι άλλοΑπαιτω απο την 6η επιλογη της ψηφοφοριας σας ,η οποια θα ηταν και η μονη που ισως να ψηφιζα, αν ψηφιζα, να προστεθει μια λεξη, ωστε να ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα
Άντρα μαλακα σαν τον κωλο-γερο να βρεις, λένε οι μαμάδες στις κόρες τους.
Τέλος πάντων, κάτι έψαχνα και έπεσα σε αυτό που έψαχνε ο Νηματοθέτης.[size=20pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.[/size]
Η Μονομελής Επιτροπή Εσωτερικών Υποθέσεων του νήματος εφιστά την προσοχή στον Ανακριτή του νήματος, κ. popov[=πγιότητα!], διότι η Επιτροπή διεπίστωσε ότι επέδειξε ανεπίτρεπτη επιείκεια [ δημιουργούσα ημάς υπονοίας περί υφέρπουσας διαφθοράς ] εις την φράσιν, που ο κ. NICK TRIVE ομολογεί ότι η εργαζομένη Maya εξεστόμισε.
ΟΥΑΟΥΥΥΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ
Αναμένουμε ότι ο Ανακριτής θα επιδείξει συνέπεια [ έστω και εις την υστάτην στιγμήν ] και θα επιτελέσει το έργο του, μελετώντας το προανακριτικό υλικό και διατυπώνοντας την ποινή αφού περί Ενοχής ουδείς λόγος.
Ο κατηγορούμενος είναι Ένοχος!
Ο αδελφός μου είχε αναρτήσει την φωτογραφία αυτή τουλάχιστον 3 ή 4 φορές.Τέλος πάντων, κάτι έψαχνα και έπεσα σε αυτό που έψαχνε ο Νηματοθέτης.
Φωτογραφίες δεν υπάρχουν αλλά υπάρχουν μαρτυρίες.
Duo:AdelIna and Ania - Page 2 - bourdela.com forum
Δε την βρήκα σε αυτές τις σελίδες, πάντως το επιβεβαίωσε η εργαζόμενη AdelinaΟ αδελφός μου είχε αναρτήσει την φωτογραφία αυτή τουλάχιστον 3 ή 4 φορές.
Πλην όμως είχε κρατήσει τις σελίδες, που την ανάρτησε και από όσο ξέρω ζήτησε και διαγράφτηκε η φωτογραφία αυτή.
Μακάρι να την είχαμε. Θα την ξανανεβάζαμε ...
Φευ!
Ομολογω οτι εχω δει στο βαιμπερ συνομιλια με την κομμωτρια και κομπλαρισα.Δε την βρήκα σε αυτές τις σελίδες, πάντως το επιβεβαίωσε η εργαζόμενη Adelina
Τώρα ξεκινάνε τα παιχνίδια, θα πάω να δούμε μαζί.Ομολογω οτι εχω δει στο βαιμπερ συνομιλια με την κομμωτρια και κομπλαρισα.
Κομμωτρια: 25 τον εχεις;
Τριβης : Τι λες μωρη; 25 τον εχω πεσμενο, 28 ειναι.
εμενα παντως με διαβεβαιωσε οτι εχει σοβαρεψειΤώρα ξεκινάνε τα παιχνίδια, θα πάω να δούμε μαζί.
Ίσως τον πάρω με το καλό να μου την δώσει (τη φωτογραφία)
Και σε μένα τα ίδια λέει, αλλά ποιος ξέρει ?εμενα παντως με διαβεβαιωσε οτι εχει σοβαρεψει
εχει βαλει και μεσον να βρει θεση στο Αγιο ορος να μονασει ..και πιθανοτατα να αγιασει
Μακάρι να τον πείσετε να σας την δώσει.Τώρα ξεκινάνε τα παιχνίδια, θα πάω να δούμε μαζί.
Ίσως τον πάρω με το καλό να μου την δώσει (τη φωτογραφία)
Κραταει τη μπαλα χαμηλα ....Και σε μένα τα ίδια λέει, αλλά ποιος ξέρει ?
Ασααα έτσι??Ψυχούλα εδώ μέσα είναι μόνο ο υπερήλικος και φουκαράς Νηματοθέτης!
Ψυχούλες οι λοιποί Όνοι και Χοίροι;;;
Όπως για παράδειγμα οι κ.κ. @κωλο-γερος και @Ιζνογκουντ ;;;;;;;;;
Αλήθεια λέει!Και σε μένα τα ίδια λέει, αλλά ποιος ξέρει ?
Και σεις Όνος και Χοίρος είστε!Ασααα έτσι??
Είναι πολύ καλό "παιδί" το κυριότερο.Αλήθεια λέει!
Δεν κάνει τίποτε άλλο πια.
Πλην όμως δεν σας λέει το γιατί δεν κάνει τίποτε πια ...