spipis71
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2018
- Κριτικές
- 34
- Like
- 14.853
- Πόντοι
- 18.546
Έλα μωρέ η επιστήμη έχει προχωρήσει,
εδώ θα κάνουνε παιδιά ο Κασσελ με τον Ταίλερ
πες τα ρε rod με τους οπισθοδρομικούς εδω μέσα
Έλα μωρέ η επιστήμη έχει προχωρήσει,
εδώ θα κάνουνε παιδιά ο Κασσελ με τον Ταίλερ
Πρέπει να γίνεται ενημέρωσηπες τα ρε rod με τους οπισθοδρομικούς εδω μέσα
Πρόκας έπρεπε να λέγεται !ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ
Θα διακόψω τις σοβαρές εργασίες του νήματος, πότε θα βρει γκόμενα ο Νηματοθέτης
και πότε θα γίνει επανάσταση,
Να ανακοινώσω την αποκάλυψη του Κώστα Πρέκα (μόνο 83 χρονών)
ότι θα παντρευτεί εντός του 2024.
Οι ολόψυχες ευχές από το νήμα των παππούληδων.
Ο Κώστας Πρέκας αποκάλυψε ότι θα παντρευτεί τη σύντροφό του
Ο ηθοποιός πρόσθεσε ότι ο γάμος με τη Μαίρη Βιντιάδου θα γίνει μέσα στο 2024www.protothema.gr
Αισθητό το πνευματικό κενό στην πολιτιστική [και φιλανθρωπική] δραστηριότητα του Νήματος κατά τον καιρό της απουσίας σας.Προτείνατε σε έναν υπερήλικα, αδύναμο και ταπεινό νηματοθέτη να έρθει για ρέικι, να τον πιάνουν όλοι σε όλο το σώμα και να πονά; Γιατί δεν του γνωρίζετε την γιαπωνέζα μασέζ που είναι και μελαχρινή να γλιτώσουμε χρόνο; Αυτή ξέρει που και πώς να τον πιάσει. Έλεος πια. Όλη μέρα χαζεύετε στο νήμα που έφτιαξε για εσάς, για να διασκεδάζετε και να συζητάτε και ούτε μια μελαχρινή γυναίκα δεν του γνωρίζετε για να την βγάλει γκόμενα.
Ένας ένας οι κλώνοι του κ. @κωλο-γερος , του κ. @Ιζνογκουντ , του κ. @amjik και οι προβοκάτορες της Παγκόσμιας Κομμουνιστικής και Σιωνιστικής Συνωμοσίας σε βάρος του Νηματοθέτου αποκαλύπτονται!Δεν ξέρω εγώ από αυτά. Είναι εκτός αντικειμένου μου. Ξέρω μόνο από Μαρκονική.
Αλλά ο αγαπητός μας νηματοθέτης έχει ήδη γκόμενα.
Μια καλλονή.
Και την κόρη της.
Και μια σουβλατζού.
Θα μου γνωρίσετε την μελαχρινή, πάνω δεξιά, για να την βγάλω γκόμενα;η καινούρια τσόντα με πρωταγωνιστή τον νηματοθέτη...
Το μόνο που μπορεί να πιάσει ο νηματοθέτης στον γάμο, είναι κανένα σταδίδι στην εκκλησία.Πιστεύω αν πάει στο γάμο ο Νηματοθέτης όλο και κάποια φίλη της νύφης θα γνωρίσει
Μπορεί να πιάσει και τα λουλούδια που θα πετάξει η νύφη
Λέτε στο διπλανό στασίδι να κάθεται μία μελαχρινή και να την βγάλω γκόμενα;;;Το μόνο που μπορεί να πιάσει ο νηματοθέτης στον γάμο, είναι κανένα σταδίδι στην εκκλησία.
Εύγε Ωρίων! Όποιος νέος ξυπνά τόσο νωρίς δεν μπορεί παρά να πάει μπροστά!Το μόνο που μπορεί να πιάσει ο νηματοθέτης στον γάμο, είναι κανένα σταδίδι στην εκκλησία.
Εγώ φταίω που προτίθεμαι ανιδιοτελώς να βοηθήσω τον πλησίον μουΠροτείνατε σε έναν υπερήλικα, αδύναμο και ταπεινό νηματοθέτη να έρθει για ρέικι, να τον πιάνουν όλοι σε όλο το σώμα και να πονά; Γιατί δεν του γνωρίζετε την γιαπωνέζα μασέζ που είναι και μελαχρινή να γλιτώσουμε χρόνο; Αυτή ξέρει που και πώς να τον πιάσει. Έλεος πια. Όλη μέρα χαζεύετε στο νήμα που έφτιαξε για εσάς, για να διασκεδάζετε και να συζητάτε και ούτε μια μελαχρινή γυναίκα δεν του γνωρίζετε για να την βγάλει γκόμενα.
Αφού σας αρέσει να σας ζουλάνε, να πάτε. Αλλά με τα μυαλά που κουβαλάτε εσείς οι 2, γκόμενα δεν βγάζετε.Εγώ φταίω που προτίθεμαι ανιδιοτελώς να βοηθήσω τον πλησίον μου
Δεν πειράζει, θα πάω με τον φίλο μου τον Ωριώνα !!
Όχι, παρακολουθώ ταινίες με εξωγήινους, όπως:Εύγε Ωρίων! Όποιος νέος ξυπνά τόσο νωρίς δεν μπορεί παρά να πάει μπροστά!
Σίγουρα μελετάς αστροφυσική, τα πάλσαρ και τα κβάζαρ, τώρα που έμαθες ότι ο νηματοθέτης ήρθε από έναν άλλο κόσμο, έτσι δεν είναι;
Εγώ και ο φίλος μου, ο Αγράμματος, μπορούμε να βγάλουμε όσες γκόμενες θέλουμε, με τα χρήματα του μπαμπά.Αφού σας αρέσει να σας ζουλάνε, να πάτε. Αλλά με τα μυαλά που κουβαλάτε εσείς οι 2, γκόμενα δεν βγάζετε.
Ξέρεις εσύ πώς πηδάει ένας εξωγήινος; Μπορεί στο ηλιακό του σύστημα το πηδάω να σημαίνει κάτι άλλο, π.χ. τρώγω φιδέ.