blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Ναυαγοσώστης είπαμε και όχι ναυαγοσώστρια ...!να τρεχει γεροξεκουτη...να τρεχει!!!!!
Κάποιον δηλαδή σαν τον παρακάτω:
Ναυαγοσώστης είπαμε και όχι ναυαγοσώστρια ...!να τρεχει γεροξεκουτη...να τρεχει!!!!!
Aυτος να τρεξει να σωσει εσενα!!!!!!Ναυαγοσώστης είπαμε και όχι ναυαγοσώστρια ...!
Κάποιον δηλαδή σαν τον παρακάτω:
Δεν υπάρχει επιλογή, κύριε.Aυτος να τρεξει να σωσει εσενα!!!!!!
Να μου λειπει...εχω τα μπρατσακια μου...Δεν υπάρχει επιλογή, κύριε.
Εάν κινδυνεύετε να πνιγείτε στην παραλία του Προφήτη Ηλία, στο Καιμακτσαλάν, αυτός θα σας σώσει.
Για να είμαστε σίγουροι ...Να μου λειπει...εχω τα μπρατσακια μου...
Και εχω και δευτερο ζευγαρι μπρατσακια σε περιπτωση που εχω ατυχημα...και εχω και σωσιβιο κουλουρα...και δευτερο σε περιπτωση που παθει κατι το πρωτο...
Θα ακολουθησω τη συμβουλη σας για το υπολοιπο του καλοκαιριου λοιπον..ενα 2μηνακι ακομα θα κολυμπω ετσι!!!!Για να είμαστε σίγουροι ...
Μόνο έτσι θα είστε ασφαλής ... Αλλιώς έρχεται ο άνω εικονιζόμενος ναυαγοσώστης ...
Splendid!Θα ακολουθησω τη συμβουλη σας για το υπολοιπο του καλοκαιριου λοιπον..ενα 2μηνακι ακομα θα κολυμπω ετσι!!!!
Εχω τονισει οτι απεχω απο τα συγκεκριμενα νηματα αθλητικων εκτος και αν δωθει η ευκαιρια τρολινγκ...Splendid!
Έκανα επίσης μια ερώτηση στο νήμα του Ολυμπιακού αλλά κανείς δεν μου απάντησε ...
Ευχαριστώ για την ενημέρωση.Εχω τονισει οτι απεχω απο τα συγκεκριμενα νηματα αθλητικων εκτος και αν δωθει η ευκαιρια τρολινγκ...
οσο για τον αστεγο,αλκοολικο,τελειωμενο ρεμαλι ανηψιο του σαη,μαλλον σε καμια γωνια πεζοδρομιου θα τον εχει παρει ο υπνος...
Θα του τα φανε οι ρουμανες και το τζιν(οχι το ρουχο)Ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Πρέπει να εμβάσω χρήματα στον αχαίρευτο ανεψιό μου, @troubakhs μου, για να πάει σε κάποιο ξενοδοχείο και να κάνει ένα μπάνιο και μετά σε ένα εστιατόριο για να φάει κάτι ...
Θα πτωχεύσω εξαιτίας του αχαίρευτου αυτού ...
Φευ!
Δεν του ξαναεμβάζω ούτε ένα ευρώ ...!Θα του τα φανε οι ρουμανες και το τζιν(οχι το ρουχο)
Δεν του ξαναεμβάζω ούτε ένα ευρώ ...!
καλα στειλτου Δολλαρια ΗΠΑ ...θα βρει τι να τα κανειΔεν του ξαναεμβάζω ούτε ένα ευρώ ...!
Παντως αμα θες ντε και καλα να εμβαζεις,γιατι βλεπω εχεις μεγαλο νταλκα,εχω να σου στειλω μερικα ΙΒΑΝ να κανεις το χομπι σου!!!Δεν του ξαναεμβάζω ούτε ένα ευρώ ...!
καλα στειλτου Δολλαρια ΗΠΑ ...θα βρει τι να τα κανει
Όποιος θέλει, μπορώ να του εμβάσω τα παρακάτω!Παντως αμα θες ντε και καλα να εμβαζεις,γιατι βλεπω εχεις μεγαλο νταλκα,εχω να σου στειλω μερικα ΙΒΑΝ να κανεις το χομπι σου!!!
Σεις να αγιάσετε;;;Είπα να μην ασχοληθώ φέτος αλλά δεν σε αφήνουν να αγιασεις.
Μόνο για μιλφομερακληδες.
Μισο να δω αν εφεραν το φωτοστεφανο ...αγιε ΚωλογερεΕίπα να μην ασχοληθώ φέτος αλλά δεν σε αφήνουν να αγιασεις.
Μόνο για μιλφομερακληδες.