BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 135
- Like
- 36.319
- Πόντοι
- 27.636
Καλημέρα! Τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, η θάλασσα είναι υπέροχη!
Τραγούδησέ της εκ μέρους μου το τραγούδι του Άσιμου:Είναι λίγο κ.μπλιζ για πολλά δεν είμαστε σε αυτήν την ηλικία η κατάσταση είναι σίγουρα αναστρέψιμη - είναι και ακαπνη μολότοφ δεν έχει πετάξει ακόμα
Την πορεία μου την αφιερώνω στον Ωρίωνα τον Αρίσταρχο και τον αγράμματος -αν δεν είχαμε γνωριστεί θα ήμουν αόρατος στο μπου όπως και πρίν
καλος ο κωλος με το στριγκο δε λεωΚαλημέρα! Τελευταίες μέρες του καλοκαιριού, η θάλασσα είναι υπέροχη!
Όλοι
Εγώ νομίζω ότι σε τέτοιο κωλο και Φερρετι χωράει. Άσχετο αν εμείς το έχουμε βαρκακι.καλος ο κωλος με το στριγκο δε λεω
αλλα αν ειχαμε και το ferreti στο βαθος .... εκει να δεις τι χωραει
Εγω παλι λεω οτι ενας τετοιος κωλος,το σερνει το φερρετι ανετα....Εγώ νομίζω ότι σε τέτοιο κωλο και Φερρετι χωράει. Άσχετο αν εμείς το έχουμε βαρκακι.
Αν δεις καράβι στο βουνό,Εγω παλι λεω οτι ενας τετοιος κωλος,το σερνει το φερρετι ανετα....
βρε και τον 7,5 της εβαζα ..αλλα που τετοια τύχη...Εγώ νομίζω ότι σε τέτοιο κωλο και Φερρετι χωράει. Άσχετο αν εμείς το έχουμε βαρκακι.
Ε, καλά τώρα!βρε και τον 7,5 της εβαζα ..αλλα που τετοια τύχη...
( ας με συγχωρεσει το μεγαλο βουνο ..αν ειπα κατι που δεν πρεπει )
a necessary and sufficient condition που λενε και στο χωριο μουΕ, καλά τώρα!
Σεις το βάλατε αλλού και μάλιστα δις, ως πληροφορούμαι και τελείτε εν ευτυχία ευχόμενος επανάληψιν!
Κρύο, καιρός για δύο!a necessary and sufficient condition που λενε και στο χωριο μου
και 3 αμα λαχει ...Κρύο, καιρός για δύο!
Μέχρι και στις μαγευτικές παραλίες του Καϊμακτσαλάν το πάει...Εγω παλι λεω οτι ενας τετοιος κωλος,το σερνει το φερρετι ανετα....
Έχει μέδουσες εκεί ...!!!Μέχρι και στις μαγευτικές παραλίες του Καϊμακτσαλάν το πάει...
Ο κ. Αρίσταρχος μας είπε ότι θα απουσιάσει για self reflection ...Είναι λίγο κ.μπλιζ για πολλά δεν είμαστε σε αυτήν την ηλικία η κατάσταση είναι σίγουρα αναστρέψιμη - είναι και ακαπνη μολότοφ δεν έχει πετάξει ακόμα
Την πορεία μου την αφιερώνω στον Ωρίωνα τον Αρίσταρχο και τον αγράμματος -αν δεν είχαμε γνωριστεί θα ήμουν αόρατος στο μπου όπως και πρίν
και 3 αμα λαχει ...
Χονδρο. Για την επαναληψη λεω.Ε, καλά τώρα!
Σεις το βάλατε αλλού και μάλιστα δις, ως πληροφορούμαι και τελείτε εν ευτυχία ευχόμενος επανάληψιν!