blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.712
- Πόντοι
- 26.096
και 3 αμα λαχει ...
Χονδρο. Για την επαναληψη λεω.Ε, καλά τώρα!
Σεις το βάλατε αλλού και μάλιστα δις, ως πληροφορούμαι και τελείτε εν ευτυχία ευχόμενος επανάληψιν!
Το τριο απαραιτητο. Δεν βγαινει αλλιως ο χειμωναςκαι 3 αμα λαχει ...
Σωστά!Χονδρο. Για την επαναληψη λεω.
Να φανταστώ ότι ομιλείτε εξαιτίας της απίστευτα μεγάλης εμπειρίας σας, τόσο χρονικά όσο και ποσοτικά!Το τριο απαραιτητο. Δεν βγαινει αλλιως ο χειμωνας
μηπως λεω να μας γνωριζατε καμια φίλη της Μ ?Σωστά!
Δεν μπορεί να θεωρείται επανάληψη, κάτι που γίνεται συνέχεια!
Εκ βάθους καρδίας εύχομαι το ίδιο να αρχίσει να συμβαίνει και σ΄ εσάς, με αφορμή μάλιστα το ταξίδι που σχεδιάζετε ομού μετά θήλεος!
Είστε 500 χλμ μακριά ...μηπως λεω να μας γνωριζατε καμια φίλη της Μ ?
Νομιζεις οτι η Μ δεν τον εχει παρει χαμπαρι τι πορνογερος ειναι και δεν εχει απομακρυνει τις φιλες της εδω και χρονια;;;;μηπως λεω να μας γνωριζατε καμια φίλη της Μ ?
ναι ρε χαμενο κορμί ..λες και αν ημουν διπλα ..θα μου γνωριζες ...Είστε 500 χλμ μακριά ...
Φευ!
Την πορεία μου την αφιερώνω στον Ωρίωνα τον Αρίσταρχο και τον αγράμματος -αν δεν είχαμε γνωριστεί θα ήμουν αόρατος στο μπου όπως και πρίν
Μυκονο ειχα παει αμεσως οταν απολυθηκα απο φανταρος με ενα φιλο. Σαββατο απογευμα φτασαμε, Κυριακη πρωι ψαχναμε να βρουμε καραβι να φυγουμε, τελικα ειχε καραβι δευτερα πρωι.
Μέχρι και στις μαγευτικές παραλίες του Καϊμακτσαλάν το πάει...
Επειδή όμως η θάλασσα στον Προφήτη Ηλία βαθαίνει απότομα, καλό είναι ο λουόμενος να μην απομακρύνεται από την ακτογραμμή εάν δεν ξέρει καλό κολύμπι!Συμφωνώ! Στον Προφήτη Ηλία για ηλιοθεραπεία!
Και για σβήσιμο στα Λουτρά Πόζαρ...
Μην τρέχει πάλι ο ναυαγοσώστης όπως έγινε την τελευταία φορά όταν έσωσε τον κ. @Μπιρλας ...!!!Επειδή όμως η θάλασσα στον Προφήτη Ηλία βαθαίνει απότομα, καλό είναι ο λουόμενος να μην απομακρύνεται από την ακτογραμμή εάν δεν ξέρει καλό κολύμπι!
Να τα λέμε και αυτά ...
Τα κορίτσια σίγουρα είναι οπαδοί της Αεκ
Για να εχει τιμησει με Like ο νηματοθετης, ειναι οπαδοι του Θεσσαλονικιου Β. (Αρης Θεσσαλονικης)Τα κορίτσια σίγουρα είναι οπαδοί της Αεκ