blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.509
- Πόντοι
- 26.316
Να του ζητάς και χρηματικό επίδομα, παιδί μου.Ναι δεν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...εγώ τον τον σέβομαι...
Εγώ πένομαι!
Να του ζητάς και χρηματικό επίδομα, παιδί μου.Ναι δεν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί...εγώ τον τον σέβομαι...
Τι όχι;;;
Ασε μην του ξαναστειλεις.Να του ζητάς και χρηματικό επίδομα, παιδί μου.
Εγώ πένομαι!
800 μέτρα κολύμβησης εσείς!
800 (τουλάχιστον) γυναίκες ο κ. @κωλο-γερος έως σήμερα. Μπορεί και παραπάνω.
Ο κ. @Ιζνογκουντ είναι στο 650 αλλά το 1 ακόμη τον απασχολεί.
Φευ εις τους μη έχοντες και μη κατέχοντες γκόμενα!!!
Ο practicing self reflection κ. @Aristarxos dj έχει γκόμενα ...
Τι χρόνος είναι αυτός;Καλημέρα γατάκια.
Έρπειν!Τι χρόνος είναι αυτός;
Κολύμβησης;
Τι χρόνος είναι αυτός;
Κολύμβησης;
Έρπειν!
Δεν φταει ο άνθρωπος προκλήθηκε αυτή η ξετσιπωτη φταίει - μια γκόμενα μου είπε κάποτε η καλό παιδί θα είσαι η άντρας και τα δύο ταυτόχρονα δεν γίνεταιδεν ξέρω πότε θα σε κάνουν τσακωτό και θα σου βάλουν το κινητό εκεί που ξέρεις
Ναι!
Σε κυνήγι γκόμενας μήπως
Σε τρέξιμο ίσως!
Ο κ. @κωλο-γερος δεν είναι καλό παιδί. Είναι Άντρας!!!Δεν φταει ο άνθρωπος προκλήθηκε αυτή η ξετσιπωτη φταίει - μια γκόμενα μου είπε κάποτε η καλό παιδί θα είσαι η άντρας και τα δύο ταυτόχρονα δεν γίνεται
Για να ρωτήσω αύριοΘα μου γνωρίσετε μία φίλη της για να την βγάλω γκόμενα;;;
Χαχαχα. και την πιο μακρά "εγγύηση καλής λειτουργίας τής αγοράς"Ο κ. @κωλο-γερος δεν είναι καλό παιδί. Είναι Άντρας!!!
800 (τουλάχιστον) γυναίκες μπορούν να σας διαβεβαιώσουν επ΄ αυτού.
Κρίμα που ο κ. κωλο-γερος δεν κατασκευάζει πλυντήρια ... Θα είχε 800 πιστοποιήσεις το SKIP ...
Φευ!
Ναι, ναι ...Για να ρωτήσω αύριο
Τι να λέμε τώρα...Χαχαχα. και την πιο μακρά "εγγύηση καλής λειτουργίας τής αγοράς"
Πόσα είχαμε αυτήν την εβδομάδα; Έχετε κρατήσει λογαριασμό;Τι να λέμε τώρα...
Ο άνθρωπος είναι Μύθος! Είναι Θρύλος στο χώρο του σεξ!
Εμείς όλοι είμαστε γατάκια μπροστά στον κ. @κωλο-γερος και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν τρολάρω.
Εντάξει!Υπάγω και εγώ για την πρωινή.
Καλημέρα.
Πόσα είχαμε αυτήν την εβδομάδα; Έχετε κρατήσει λογαριασμό;
Ταξιδεύει όμως πολύ τακτικά στην αλλοδαπή και έχουνε μείνει κενά στην πατρίδα μας - να ανοίξει μια σχολή εδώ και να μας μάθει όλες τις τεχνικές - οι γκόμενες διψάνε εδώΤι να λέμε τώρα...
Ο άνθρωπος είναι Μύθος! Είναι Θρύλος στο χώρο του σεξ!
Εμείς όλοι είμαστε γατάκια μπροστά στον κ. @κωλο-γερος και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν τρολάρω.