Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Υπάγω και εγώ για την πρωινή.
Καλημέρα.
Τι να λέμε τώρα...
Ο άνθρωπος είναι Μύθος! Είναι Θρύλος στο χώρο του σεξ!
Εμείς όλοι είμαστε γατάκια μπροστά στον κ. @κωλο-γερος και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν τρολάρω.
Πόσα :springsmile: είχαμε αυτήν την εβδομάδα; Έχετε κρατήσει λογαριασμό;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.730
Πόντοι
26.096
Υπάγω και εγώ για την πρωινή.
Καλημέρα.

Πόσα :springsmile: είχαμε αυτήν την εβδομάδα; Έχετε κρατήσει λογαριασμό;
Εντάξει!
Εγώ είμαι σε σταθερό ρυθμό και δεν έχω κανένα παράπονο και το ομολογώ.

Δεν παύω όμως να θαυμάζω και να υποκλίνομαι στο μεγαλείο Σας, κύριε! :kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
Τι να λέμε τώρα...
Ο άνθρωπος είναι Μύθος! Είναι Θρύλος στο χώρο του σεξ!
Εμείς όλοι είμαστε γατάκια μπροστά στον κ. @κωλο-γερος και ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ δεν τρολάρω.
Ταξιδεύει όμως πολύ τακτικά στην αλλοδαπή και έχουνε μείνει κενά στην πατρίδα μας - να ανοίξει μια σχολή εδώ και να μας μάθει όλες τις τεχνικές - οι γκόμενες διψάνε εδώ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.730
Πόντοι
26.096
Ταξιδεύει όμως πολύ τακτικά στην αλλοδαπή και έχουνε μείνει κενά στην πατρίδα μας - να ανοίξει μια σχολή εδώ και να μας μάθει όλες τις τεχνικές - οι γκόμενες διψάνε εδώ
Όλα τα προλαβαίνει ο Θρύλος και Μύθος αυτός!
Και τις εδώ και τις αλλοδαπές.

Και για του λόγου το αληθές, σας λέγω ότι τέλη Νοεμβρίου 2024 ο κ. @κωλο-γερος θα φύγει ταξίδι, διαρκείας ενός περίπου μήνα, σε εξωτικό νησί του Ατλαντικού συνοδευόμενος από Ελληνίδα! Ποιος την χάρη του;;;!!! Θα στενάξει το νησί από τα κατορθώματά του!!!
Και αν πιστεύετε ότι τρολάρω, μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο για να σας το επιβεβαιώσει.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.730
Πόντοι
26.096

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.962
Πόντοι
46.423

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
34.564
Πόντοι
27.636
Ναι!
Είμαι εξοικειωμένος με την κολύμβηση και το κατάλαβα.

Είναι πολύ καλός χρόνος για μέσο κολυμβητή [ελεύθερο στυλ]. Βεβαίως δεν γνωρίζω την ηλικία σας αλλά όπως και να έχει είναι ένας πολύ καλός χρόνος, ο οποίος για να διατηρηθεί χρειάζεται συνήθως 4 προπονήσεις την εβδομάδα.

Κάποτε [782 μ.Χ] τα δύο χιλιόμετρα τα έκανα σε 44 με 45 περίπου λεπτά πάντα σε ελεύθερο.
Σήμερα είμαι στα 52 περίπου λεπτά ... Μπορεί και 55 αν έχω ξενυχτήσει και ιδιαίτερα αν έχω φάει βαριά το προηγούμενο βράδυ.

Φευ εις το γήρας!!!

Όταν κάνεις ελεύθερο με σταθερό ρυθμό, ένας χρόνος 2.20-2.30/100μ για ένα χλμ είναι αρκετά καλός χρόνος, δεν είμαστε και νεούδια που κατάφερνες ρυθμό κάτω από 2 λεπτά, και ούτε ολυμπιακοί αθλητές.

Γνωστός μου τριαθλητής κάνει το χιλιόμετρο σε 15 λεπτά, βέβαια είναι και δέκα χρόνια νεότερος.

Απλά το γαμημένο Apple Watch δεν είναι Garmin που καταγράφει με ακρίβεια χιλιοστού, γιατί σε κάποια φάση κατέγραψε τα 100 μέτρα σε 8 λεπτά.

:tooth:

Σε κυνήγι γκόμενας μήπως :think::confused:

Να γλιτώσω από τις κάρχιες.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Kai eseis gamieste. Ochi mono o nimatothetis.:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Όλα τα προλαβαίνει ο Θρύλος και Μύθος αυτός!
Και τις εδώ και τις αλλοδαπές.

Και για του λόγου το αληθές, σας λέγω ότι τέλη Νοεμβρίου 2024 ο κ. @κωλο-γερος θα φύγει ταξίδι, διαρκείας ενός περίπου μήνα, σε εξωτικό νησί του Ατλαντικού συνοδευόμενος από Ελληνίδα! Ποιος την χάρη του;;;!!! Θα στενάξει το νησί από τα κατορθώματά του!!!
Και αν πιστεύετε ότι τρολάρω, μπορείτε να ρωτήσετε και τον ίδιο για να σας το επιβεβαιώσει.
Gamieste.:confused:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Όταν κάνεις ελεύθερο με σταθερό ρυθμό, ένας χρόνος 2.20-2.30/100μ για ένα χλμ είναι αρκετά καλός χρόνος, δεν είμαστε και νεούδια που κατάφερνες ρυθμό κάτω από 2 λεπτά, και ούτε ολυμπιακοί αθλητές.

Γνωστός μου τριαθλητής κάνει το χιλιόμετρο σε 15 λεπτά, βέβαια είναι και δέκα χρόνια νεότερος.

Απλά το γαμημένο Apple Watch δεν είναι Garmin που καταγράφει με ακρίβεια χιλιοστού, γιατί σε κάποια φάση κατέγραψε τα 100 μέτρα σε 8 λεπτά.

Να γλιτώσω από τις κάρχιες.

Επειδή κολυμπάωω 7 μήνες το χρόνο σε ανοικτη θάλασσα και 2 μήνες σε πισινα, στην ανοικτή θάλασσα, και κυρίως στο σημείο που κολυμπάω, λόγω ρευμάτων δεν υπολογίζω απόσταση αλλά χεριες. Κάνω λοιπόν 1000 χεριες με το κάθε χέρι σε είκοσι λεπτά. 3000 χεριες την ημέρα, σε μια ώρα. Σε πισίνα 18αρα υπολογίζω, μέτρα και κάνω 1800 μέτρα το πρωί και άλλα 1800 το βράδυ, συνολικά σε 2 ώρες.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.448
Πόντοι
456
Επειδή κολυμπάωω 7 μήνες το χρόνο σε ανοικτη θάλασσα και 2 μήνες σε πισινα, στην ανοικτή θάλασσα, και κυρίως στο σημείο που κολυμπάω, λόγω ρευμάτων δεν υπολογίζω απόσταση αλλά χεριες. Κάνω λοιπόν 1000 χεριες με το κάθε χέρι σε είκοσι λεπτά. 3000 χεριες την ημέρα, σε μια ώρα. Σε πισίνα 18αρα υπολογίζω, μέτρα και κάνω 1800 μέτρα το πρωί και άλλα 1800 το βράδυ, συνολικά σε 2 ώρες.
Εξαιρετική ανάλυση.

Μου δώσατε κίνητρο γιατί κι εγώ κολυμπάω μέχρι το Νοέμβριο.

Διάβαζα για απόσταση κι έψαχνα τρόπο υπολογισμού (χωρίς ρολόι με gps).

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.068
Πόντοι
2.586
800 μέτρα κολύμβησης εσείς!
800 (τουλάχιστον) γυναίκες ο κ. @κωλο-γερος έως σήμερα. Μπορεί και παραπάνω.
Ο κ. @Ιζνογκουντ είναι στο 650 αλλά το 1 ακόμη τον απασχολεί.

Φευ εις τους μη έχοντες και μη κατέχοντες γκόμενα!!!
Ο practicing self reflection κ. @Aristarxos dj έχει γκόμενα ...
Ρε σαχλαμαρα ..μωρη σιγανοπαπαδιά
Τοσο ο Κωλογερος και πολυ περισσοτερο εγω ειμαστε γατακια μπροστα σου...
Εδω η ΕΛ.ΑΣ εχει βγαλει ανακοινωση οποιος περανει τα Τεμπη να βαζει τσιγκινο σοβρακακι ....
Αντε παγενε ρε

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Ρε σαχλαμαρα ..μωρη σιγανοπαπαδιά
Τοσο ο Κωλογερος και πολυ περισσοτερο εγω ειμαστε γατακια μπροστα σου...
Εδω η ΕΛ.ΑΣ εχει βγαλει ανακοινωση οποιος περανει τα Τεμπη να βαζει τσιγκινο σοβρακακι ....
Αντε παγενε ρε
Μέχρι και οι καθαρίστριες στα Παραβαρδαρεια βαρέθηκαν να τον βλέπουν συνέχεια.
:confused:
1725014433800.png

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.949
Πόντοι
19.795
Εξαιρετική ανάλυση.

Μου δώσατε κίνητρο γιατί κι εγώ κολυμπάω μέχρι το Νοέμβριο.

Διάβαζα για απόσταση κι έψαχνα τρόπο υπολογισμού (χωρίς ρολόι με gps).
Και εγώ πριν από πολλά χρόνια, είχα το άγχος της απόστασης, κυρίως σε. σχεση με τον χρόνο. Μέχρι που σε μια τυχαία συζήτηση με κάποιον γνωστό μου, ο οποίος έπασχε από ρευματοειδή αρθρίτιδα και ο γιατρός του είχε συστήσει να κολυμπάει επί 20λεπτο καθημερινά κάνοντας 1000 χεριες προκειμένου να αποφύγει εντελώς την φαρμακευτική αγωγή. Άρχισα και εγώ τότε να κάνω το ίδιο, και είδα ότι πράγματι η μία ώρα που ήθελα να κολυμπάω αντιστοιχούσε σε 3000 χεριες συνεχόμενου ρυθμου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom