amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.897
- Πόντοι
- 22.785
Και ο.κ.Μπλιζ ψάχνει γκόμενα.Εγώ σε πιάνω αλλά για να βρούμε γκόμενα επιτέλους πρέπει να μιλάμε πολύυυυ απλά
κάπως έτσι, όχι πολύ φιλοσοφία
Και ο.κ.Μπλιζ ψάχνει γκόμενα.Εγώ σε πιάνω αλλά για να βρούμε γκόμενα επιτέλους πρέπει να μιλάμε πολύυυυ απλά
Εντάξει έχεις απόλυτο δίκαιο - θα διορθωθωΕγώ σε πιάνω αλλά για να βρούμε γκόμενα επιτέλους πρέπει να μιλάμε πολύυυυ απλά και κατανοητά
Είπαμε επειδή είσαι φίλος και καλό παιδί σου κάνω μόνο καρδούλεςΕντάξει έχεις απόλυτο δίκαιο - θα διορθωθω
Εντάξει έχεις απόλυτο δίκαιο - θα διορθωθω
Πάλι μαλώνετε? Τι μίσος είναι αυτό! Λύστε τις διαφορές σας ιδιαιτέρως..Είπαμε επειδή είσαι φίλος και καλό παιδί σου κάνω μόνο καρδούλες
Ζω εκεί..δεν είναι διακοπές για μένα η μαύρη πέτρα..Δεν πειράζει, Αρίσταρχε.
Κανένα μέρος για διακοπές δεν είναι ντροπή.
Nordic girls...???!!!αφηστε τα μησι
1. Ο κ. @Ωρίων είναι ένα ευγενές και ειλικρινές άτομο, πιθανώς ανήκον εις την τάξιν του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας!Μα το είπαμε ο Ωρίων πιάνει πουλιά στον αέρα,
αλλά ψάχνει την Α.Μανάρα που γιορτάζει της Α.Μανάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θεωρούν ότι ξέρουν τι σημαίνει <φόβος>.Είχε ανοίξει ένα νήμα ο popov τα πορνομαγειρέματα
και ο Ζέμπος πρόσφατα το τι τσίμπησες.
Γενικά είναι ενδιαφέρον θέμα γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Και τι να κάνει δηλαδή ο κ. Μπλιζ;;;Και ο.κ.Μπλιζ ψάχνει γκόμενα.
Μην λέτε 'τώρα'...Καλημέρα παιδάκια (λέμε τώρα)
Μην λέτε 'τώρα'...
Ο νεαρός Αρίσταρχος Διχόνοιους είναι μόλις 18 ετών!
Παιδάκι!!!
Μην λέτε 'τώρα'...
Ο νεαρός Αρίσταρχος Διχόνοιους είναι μόλις 18 ετών!
Παιδάκι!!!
Tο "καλύτερο" το πρόσθετα εγώ στις αναρτήσεις μου περί μαναριου, πάντα εντός ( ) παρενθέσεως.1. Ο κ. @Ωρίων είναι ένα ευγενές και ειλικρινές άτομο, πιθανώς ανήκον εις την τάξιν του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας!
2. Το Μ βγήκε από το Μανάρι, λέξιν που χρησιμοποιούσε ο κ. Vlandis4 εις την πρότασίν του <Δεν υπάρχει καλύτερο Μανάρι> , υπονοώντας ότι είχε συνευρεθεί με την Μ όταν η Μ ηργάζετο εις το Λεκανοπέδιον Αττικής. Ο κ. Vlandis4 ήτο κάτοικος των Βορείων Προαστίων της Αττικής. Σήμερον κατοικοεδρεύει εις Ψυχιατρικήν Κλινικήν της Αττικής.
Ο νεαρός Αρίσταρχος Διχόνοιους είναι ένας έφηβος, τον οποίο ανεκάλυψε ο κ. @Ωρίων και μας προειδοποίησε περί της υπάρξεώς του.έναν χαρακτήρα από τα Αστεριξ με όνομα Φούλιους Ζιζάνιους τον θυμάσαι, όταν οι Ρωμαίοι είδαν ότι δεν μπορούν με τίποτα να καταλάβουν το Γαλάτικό χωρίο αυτόν έστειλαν και μετά από λίγο οι Γαλάτες άρχισαν να μαλώνουν μεταξύ τους
Opoios "epixairei" gamietai.Επιχαίρω διά την ανοδικήν πορείαν της επιλογής 2 της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Βεβαίως!Tο "καλύτερο" το πρόσθετα εγώ στις αναρτήσεις μου περί μαναριου, πάντα εντός ( ) παρενθέσεως.
Καλημέρα.
Υπάγω προς βιοπορισμον χωρίς αυτακια. (". ")Βεβαίως!
Δεν λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή ...!!!