Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ al bano...ντε ξέρει..Και τι προτείνετε να κάνουμε δηλαδή;
Να παίξουμε τομπολα;;;
Εγώ al bano...ντε ξέρει..Και τι προτείνετε να κάνουμε δηλαδή;
Να παίξουμε τομπολα;;;
Έτσι Ωρίων..καλά κάνεις και το παραδέχεσαι για να ελευθερωθείς από τα ψέματαΤο παραδέχομαι! Βάζω λόγια στο Τζίμι για τον Ροντρίγκεζ και τούμπαλιν..είμαι ζιζάνιο
Δεν πειράζει, Αρίσταρχε.Ναι, Ωρίων..το παραδέχομαι για να ελευθερωθώ από τα ψέματα : έχω πάει για διακοπές στη Μαύρης Πέτρας.
Έχει προίκα?να γκαλο γκοριτσι για γκαμο, από αl bania
Μούφα Albano είσαι και θα σου ανοίξουν νήμα Κυριακάτικο και με ψηφοφορίαΕγώ al bano...ντε ξέρει..
O τίτλος του κυριακάτικου είναι αυτός??Μούφα Albano είσαι και θα σου ανοίξουν νήμα Κυριακάτικο και με ψηφοφορία
για τα βυζγιά της Μπακοδήμου
Εκεί δε τα λένε πίτες τις τυρόπιτες, ούτε μπογάτσες τα λένε μπουρέκ
Ε τόσα νήματα έχουν ανοίξει, κάπως έτσιO τίτλος του κυριακάτικου είναι αυτός??
Πρέπει να φτιάξουν ειδική κατηγορία στα γενικά θέματα για φαγητό.Ε τόσα νήματα έχουν ανοίξει, κάπως έτσι
Είχε ανοίξει ένα νήμα ο popov τα πορνομαγειρέματαΠρέπει να φτιάξουν ειδική κατηγορία στα γενικά θέματα για φαγητό.
Τι παραδέχτηκε ? Ότι θα πληρώσει τούς καφέδες τελικά- ευχαριστούμε Αρίσταρχε - θα ανταποδώσουμε το κέρασμα εν ευθέτω χρόνωΤο παραδέχτηκες. Επιτέλους!
Μούφα Albano είσαι και θα σου ανοίξουν νήμα Κυριακάτικο και με ψηφοφορία
για τα βυζγιά της Μπακοδήμου
Εκεί δε τα λένε πίτες τις τυρόπιτες, ούτε μπογάτσες τα λένε μπουρέκ
Τελικά θα μας λύσεις την απορία?Τι παραδέχτηκε ? Ότι θα πληρώσει τούς καφέδες τελικά- ευχαριστούμε Αρίσταρχε - θα ανταποδώσουμε το κέρασμα εν ευθέτω χρόνω