κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.896
- Πόντοι
- 19.795
Opoios "epixairei" gamietai.Επιχαίρω διά την ανοδικήν πορείαν της επιλογής 2 της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Opoios "epixairei" gamietai.Επιχαίρω διά την ανοδικήν πορείαν της επιλογής 2 της ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ του ΝΗΜΑΤΟΣ!
Βεβαίως!Tο "καλύτερο" το πρόσθετα εγώ στις αναρτήσεις μου περί μαναριου, πάντα εντός ( ) παρενθέσεως.
Καλημέρα.
Υπάγω προς βιοπορισμον χωρίς αυτακια. (". ")Βεβαίως!
Δεν λείπει ο Μάης από την Σαρακοστή ...!!!
Καλημέρα κ.Μπλιζ άρτι αφίχθη από τας λουτροπηγάς των Θερμοπυλών οπότε προσπερνω τάς ατυχείς εκφράσεις πρός εμένα .Και τι να κάνει δηλαδή ο κ. Μπλιζ;;;
Να αρχίσει να οικοδομεί αυθαίρετα δώματα ή να δολοφονεί οκτάποδες;;;
Είναι αλμπανικο σαη.. ντε ξέρει καλά αγγλικός..Nordic girls...???!!!
Και έχουν Αλβανίδα, Ισπανίδα και Πορτογαλίδα...
Φευ εις την άγνοιαν της Αγγλικής!
Λόγω της Μ? Επειδή τον απέρριψε και επέλεξε εσάς?Σήμερον κατοικοεδρεύει εις Ψυχιατρικήν Κλινικήν της Αττικής.
Τα λέω καιρό τώρα, αλλά εμένα κανείς δε Μ ακούει1. Ο κ. @Ωρίων είναι ένα αγενές και ανειλικρινές άτομο, πιθανώς ανήκον εις την τάξιν του λούμπεν προλεταριάτου..
Και τι να κάνει δηλαδή ο κ. Μπλιζ;;;
Να αρχίσει να οικοδομεί αυθαίρετα δώματα ή να δολοφονεί οκτάποδες;;;
Ε, σταμάτα μη λες άλλα...προσπαθώ να κρατώ χαμηλούς τόνους (όσο γίνεται).Τα λέω καιρό τώρα ότι ο Ωρίων είναι φοβερός φίλος και έχει πολύ χιούμορ και είναι πολύ όμορφος και είναι πολύ μορφωμένος αλλά εμένα κανείς δε Μ ακούει
Δεν ενθυμούμαι την κα. Λουκριτία...! Δε νομίζω ότι έχει αναρτήσει στο νήμα μας.Καλημέρα κ.Μπλιζ άρτι αφίχθη από τας λουτροπηγάς των Θερμοπυλών οπότε προσπερνω τάς ατυχείς εκφράσεις πρός εμένα .
Εκεί λοιπόν συνάντησα μια παλαιά φίλη τού bou την κυρία Loukritia η οποία με ρώτησε αν εξακολουθώ να γράφω στο bou και τι κάνουν ορισμένα μέλη & μεταξύ αυτών αναφέρθηκε & το όνομα σάς.
Μού υπεσχέθη ότι θα περάσει ένα πρωινό να σάς πει μία καλημέρα .
Υπ όψιν κατοικεί είς τό κέντρο τής Θεσσαλονίκης.
Αυτά.
“Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί…!”Δεν ενθυμούμαι την κα. Λουκριτία...! Δε νομίζω ότι έχει αναρτήσει στο νήμα μας.
Απορώ πως γνωρίζει το νικ μου ...! Είμαι ένας υπερήλιξ, ταπεινός και ασθενής Νηματοθέτης και ουδέν έτερον...
Σοφόν το σαφές!“Έχω κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί…!”
Λέτε, ρε 'παιδιά', να γίνει το θαύμα και να μπει ροζ στο Νήμα;;;;
Δεν είναι σωστό! Πρέπει να προσγειωθείς!Ε, μη σταμάτας , πες μου κι άλλα... Έχω ακόρεστη ματαιοδοξία (κι όμως γίνεται ).
πέτυχε βεβαιώς εξαιτίας των αρρήκτων ορκων αγαμίας, γιατί θέλουν να γίνουν Σαολίν μοναχοί
Καλά, λοιπόν, πες!Δεν είναι σωστό να είσαι μετριόφρων! Πρέπει να απογειωθείς! Άσε με να πω και άλλα καλά λόγια για σένα, σε παρακαλώ! Θα μου κάνεις τεράστια χάρη!