The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.190
- Πόντοι
- 25.467
Χρόνια πολλά σε όλους. Είθε η Μεγαλόχαρη να μας έχει υπό τη σκέπη Της.
Μα το είπαμε ο Ωρίων πιάνει πουλιά στον αέρα,Καλά του τα είπες Ωρίων ένα χεράκι του χρειάζονταν συνέχεια με στεναχωρεί ο Αρίσταρχος μετά αρχίζω εγώ τίς φιλοσοφίες τα βλέπει ο Ροντ ανάβουν τα λαμπάκια τού κλείνονται ραντεβού θανάτου με παρτίδες τάβλι (εν τω μεταξύ τάβλι εγώ δεν ξέρω καθόλου ) και αναγκάζομαι να πληρώνω τους καφέδες σαν χαμένος και να μπαίνω συνεχώς σε έξοδα - και λίγα τού είπες
Έτη πολλά Άγιε μας με υγεία.Χρόνια πολλά σε όλους. Είθε η Μεγαλόχαρη να μας έχει υπό τη σκέπη Της.
Μάλλον ρωτά από περιέργεια και ευγένεια μηπως και θέλει να στείλει λουλούδια η δώροΜα το είπαμε ο Ωρίων πιάνει πουλιά στον αέρα,
αλλά ψάχνει την Α.Μανάρα που γιορτάζει της Α.Μανάρι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έτη πολλά Άγιε μας με υγεία.
Τώρα πέρασε η γιορτή, αλλά δε λέμε ευχές εφόσον Δεν ΥπάρχειΜάλλον ρωτά από περιέργεια και ευγένεια μηπως και θέλει να στείλει λουλούδια η δώρο
Αν θέλει να σε στενοχωρεί, τουλάχιστον θα πρέπει να πληρώνει τους καφέδες του Ροντ.Καλά του τα είπες Ωρίων ένα χεράκι του χρειάζονταν συνέχεια με στεναχωρεί ο Αρίσταρχος μετά αρχίζω εγώ τίς φιλοσοφίες τα βλέπει ο Ροντ ανάβουν τα λαμπάκια τού κλείνονται ραντεβού θανάτου με παρτίδες τάβλι (εν τω μεταξύ τάβλι εγώ δεν ξέρω καθόλου ) και αναγκάζομαι να πληρώνω τους καφέδες σαν χαμένος και να μπαίνω συνεχώς σε έξοδα - και λίγα τού είπες
Αυτοί οι δύο προκαλούν διαρκώς προβλήματα με τις αντιπαραθέσεις τους..εγώ φταίω πάλι? Ψάχνεις Ωρίων τον απαιδειο- πομπήιο τράγο να του φορτώνεις όλα..Αν θέλει να σε στενοχωρεί, τουλάχιστον θα πρέπει να πληρώνει τους καφέδες του Ροντ.
Τουλάχιστον.
Δεν πληρώνω..Αν θέλει να σε στενοχωρεί, τουλάχιστον θα πρέπει να πληρώνει τους καφέδες του Ροντ.
Τουλάχιστον.
Το παραδέχτηκες. Επιτέλους!Εγώ προκαλώ διαρκώς προβλήματα με τις αντιπαραθέσεις τους..εγώ φταίω πάλι. Θα πληρώσω εγώ για όλα.
Δεν σε πιστεύω αλλά τέλος πάντων μη σου χαλάω χατήρι.Εγώ albano..δεν ξέρει καλά ελληνικος
Και τι προτείνετε να κάνουμε δηλαδή;αφηστε τα μησι
Εγώ al bano...ντε ξέρει..Και τι προτείνετε να κάνουμε δηλαδή;
Να παίξουμε τομπολα;;;
Έτσι Ωρίων..καλά κάνεις και το παραδέχεσαι για να ελευθερωθείς από τα ψέματαΤο παραδέχομαι! Βάζω λόγια στο Τζίμι για τον Ροντρίγκεζ και τούμπαλιν..είμαι ζιζάνιο