blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Βασιλικοτατο!
Καλο βολι...
Αντε καλημερα σε ολους.
Βασιλικοτατο!
Καλο βολι...
Αντε καλημερα σε ολους.
Φευ!Ακόμα και η μπανάνα είναι τόσο δα μικρούλα, για να μην δημιουργείται ψυχολογικό πρόβλημα. Φευ εις τας μπανάνας
Μηπως σου ζητησε το συνηθες ποσο(500αρου) και αρνηθηκες?Ο αχαίρευτος γιατί δεν γράφει πια στο Νήμα μας;;;
Συνήθως μου ζητάει 300 και εγώ αρνούμαι αφού ως γνωστόν πένομαι ...Μηπως σου ζητησε το συνηθες ποσο(500αρου) και αρνηθηκες?
Ρεπει βεβαια και στην ακολασια και μπορει τωρα που καλοκαιριασε να του τα τρωνε οι Ρουμανες(που τον παραμυθιαζουν οτι ειναι Γαλλιδες και αυτος μεσα στην μπεκρα του-γιατι ειναι και αλκοολα- να το πιστευει)..
Συγγενης σου ειναι και ειναι χρεος σου να τον επαναφερεις στον ισιο δρομο...αν υπαρχει επιστροφη,που πολυ αμφιβαλλω
Σας ευχαριστω πολυχρονεμένε μας ...Chubby, I 'd say ...
This goes to @Ιζνογκουντ ...
Καλη μερα και καλο μηνα σε ολους
( βασικα καλη ψυχη επρεπε να σας λεω ..αλλα πιανει και μένα )
Ναι αλλά σε γλυτώνει από την υποκαλιαιμία που είναι επικίνδυνη με καύσωνα.Προσέξτε την μπανάνα. Ανεβάζει την χοληστερίνη ...
Ορθόν!Ναι αλλά σε γλυτώνει από την υποκαλιαιμία που είναι επικίνδυνη με καύσωνα.
Ψευδεσαι ασυστολα και ξεδιαντροπα...Συνήθως μου ζητάει 300 και εγώ αρνούμαι αφού ως γνωστόν πένομαι ...
Μετά θυμώνει και μου κρατάει μούτρα αλλά αυτή την φορά το παρατράβηξε ...
Πιστεύω ότι έχει ερασθεί!
Ουαί και παπαί!Ψευδεσαι ασυστολα και ξεδιαντροπα...
Εχω παρατηρησει πολλακις οτι η απαντηση σου ειναι "βεβαιως καλο μου παιδι"
Ντροπη σου εισαι και μεγαλος ανθρωπος...Ουαί και παπαί!
Μηδέποτε!!!
Δεν είμαι απλά μεγάλος άνθρωπος ...Ντροπη σου εισαι και μεγαλος ανθρωπος...
Του εκανες αχρηστο το συκωτι και τωρα δε σε ειδα δε σε ξερω
Ουαί και παπαί!
Μηδέποτε!!!
scripta manent
Οταν εστελενες πακτωλους χρηματων διατραπεζικα ηταν καλος ?
Εισαι ΚΥΡΙΟΣ.scripta manent
Οταν εστελενες πακτωλους χρηματων διατραπεζικα ηταν καλος ?
Eτσι κι αλλλιως πεσμενη μας ειναι..............................................................η χοληστερινη. Ακομα και οταν την μπανανα την φαμε απο πισω.......................................................................απο το κυριως πιατο. Δεν μας σηκωνεται με τιποταΝαι αλλά σε γλυτώνει από την υποκαλιαιμία που είναι επικίνδυνη με καύσωνα.
ισα μωρη παλιολινατσα
σε ευχαριστω νεε μου ...Εισαι ΚΥΡΙΟΣ.
Θα υποστηριξω την ανατροπη.