Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
ισα μωρη παλιολινατσα
Πες δε μου αφησε φραγκο το μωρο που πηγα μια βδομαδα στο Νευροκόπι ..και ασε τα ψοφία
Σε τα μας ρε γατάκι ?
Homelessness.jpg

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σε ευχαριστω νεε μου ...
και θα τραγουδαμε εν χορο στον νηματοθετη ( τεως ή πρωην )
Οσο ξημερωνει
το αγγουρι μεγαλωνει
:tn36:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.973
Πόντοι
19.795

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.388
Πόντοι
2.586

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
12.849
Πόντοι
2.606
Γερος και ξεκουτης!!!
Δεν ειναι εδω και ο @Eraser.. να με υποστηριξει...μου ειπε σημερα θα βουταγε στη Βυτινα...ημερησια εκδρομη αποκλειστικα για τις παραλιες της...
Δυστυχώς έχω επιστρέψει στην εργασία μου.
Περιμένω να περάσουν λίγες μέρες για να ξεκινήσουν οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ διακοπές... Στην Θήβα!:coffee:

Η μονοήμερη στην Βυτίνα θα είναι κάπου εκεί. Έχω ακούσει για πολύ ωραία μπιτσόμπαρα...

Καλό μήνα είπαμε, δεν είπαμε.
Καλό μήνα λοιπόν!

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
136
Like
36.932
Πόντοι
27.636
Ομιλώντας περί ξενοδοχείων ενεθυμήθην την συνεύρεσίν μου μετά της εργαζομένης Valeria Ind.
Μία απίστευτα όμορφη γυναίκα, που εκείνη την εποχή έβγαινε σε μία απίστευτα χαμηλή τιμή [100€/ώρα]. Η κοπέλα αυτή χάθηκε μέσα στα χρόνια. Έχω ρωτήσει γι΄ αυτήν. Κανείς δεν ξέρει που είναι σήμερα. Μακάρι να είναι καλά και να έχει νικήσει τον Δαίμονα αυτής.
Παραθέτω την κριτική, που είχα γράψει τότε [15.12.2014] για να μαθαίνουν οι νεότεροι αφού εικοτολογώ ότι οι κ.κ. @Johnny Red2 και @bigmountain μάλλον δεν πρόλαβαν να την γνωρίσουν.

Αν έχετε χρόνο, διαβάστε την κριτική μου αυτή και επίσης και τα σχόλια, που την ακολούθησαν. Εκείνη την εποχή ο κ. @NITRO, είχε αφήσει υπονοούμενα στο σχετικό σχόλιό του. Εννοείται ότι ήταν ένα ατυχές σχόλιο και η μεταγενέστερη κριτική του για την ίδια κοπέλα δικαίωσε τούτον τον υπερήλικα και ασθενή και αδύναμο Νηματοθέτη...

Ιδού η κριτική:

Αγαπητέ Μπλιζ, θα την διαβάσω αφού πιω τον καφέ, γιατί χωρίς καφέ δεν λειτουργούμε.

Ασχολούμαι με πουτάνες κυρίες μόλις δύο χρόνια, εικάζω πώς πριν το 2020 ήταν η εποχή των πραγματικών εταίρων, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς τώρα δεν περνάνε κάποιες εξαιρετικές, σαν κομήτης όμως.

Σίγουρα κάποιες αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους ότι ήταν μοναδικές και αυτές θα μείνουν στη μνήμη μας όσα χρόνια και να περάσουν, είτε επειδή δόθηκαν παραπάνω από όσο έπρεπε είτε για άλλους λόγους, κι ας λένε διάφοροι κακεντρεχείς τα δικά τους για να μας μειώσουν. Οι κακεντρεχείς θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ξέρουν την πουτάνα κυρία καλύτερα από σένα, μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι, δεν έχει καμιά σημασία όμως, εμείς πήραμε τα μέγιστα και θα τη θυμόμαστε για τους δικούς μας λόγους. Είχα την τύχη να γνωρίσω μερικές από αυτές.

Άσχετα αν στην τελική, λειτούργημα έκαναν κι εκείνες, υπό τον κατάλληλο όβολο, και χέστηκαν για εμάς.

:hi:

Αλλά, στοματικό με προφυλακτικό;;;;;;;

:think:

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.164
Πόντοι
3.506
Που είναι ο νεαρός Αρίσταρχος;
Μήπως βρήκε γκόμενα και μας παράτησε;;
Αποκλείεται είναι ορκισμενο μπακουρι :grin:- έχει νευριάσει με τον Ωρίων γιατί έχει αφήσει αιολο το έργο ανεργεσης του "οίκου " στη Θεσσαλονίκη

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.164
Πόντοι
3.506
Το πρωινό μου, μετά από μια καλή πρωινή.
:2funny::2funny:
Κατά 99% πρωινό ξενοδοχείου και από τι βλέπω από το μελαχρινό μηλόπιτακι πρέπει να είναι καί τετραστερο κάτι τέτοια μελαχρινά σφολιάτοείδη βγάζουμε και εμείς :2funny::2funny:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.388
Πόντοι
2.586
Αγαπητέ Μπλιζ, θα την διαβάσω αφού πιω τον καφέ, γιατί χωρίς καφέ δεν λειτουργούμε.

Ασχολούμαι με πουτάνες κυρίες μόλις δύο χρόνια, εικάζω πώς πριν το 2020 ήταν η εποχή των πραγματικών εταίρων, χωρίς αυτό να σημαίνει πώς τώρα δεν περνάνε κάποιες εξαιρετικές, σαν κομήτης όμως.

Σίγουρα κάποιες αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους ότι ήταν μοναδικές και αυτές θα μείνουν στη μνήμη μας όσα χρόνια και να περάσουν, είτε επειδή δόθηκαν παραπάνω από όσο έπρεπε είτε για άλλους λόγους, κι ας λένε διάφοροι κακεντρεχείς τα δικά τους για να μας μειώσουν. Οι κακεντρεχείς θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι ξέρουν την πουτάνα κυρία καλύτερα από σένα, μπορεί να ισχύει, μπορεί και όχι, δεν έχει καμιά σημασία όμως, εμείς πήραμε τα μέγιστα και θα τη θυμόμαστε για τους δικούς μας λόγους. Είχα την τύχη να γνωρίσω μερικές από αυτές.

Άσχετα αν στην τελική, λειτούργημα έκαναν κι εκείνες, υπό τον κατάλληλο όβολο, και χέστηκαν για εμάς.

:hi:

Αλλά, στοματικό με προφυλακτικό;;;;;;;

:think:
φιλατατε και αγαπητε
Εχετε ενα μεγαλο δικιο σε οτι αφορά την πγιοτητα των εργαζομένων τα προηγουμενα χρονια
και ναι καποιες ηταν μοναδικες ή πιο σωστα μας προσφεραν , με το αντιστοιχο τιμημα , στιγμές που θα αναπολουμε παντα με ενα χαμογελο

τωρα σε οτι αφορά τον νηματοθέτη μας
μην πιστευεται ουτε το 1 % απ οσο λεει
ειναι μεγας γαμηκουλας
εχει την Μ σε πρωτη ζητηση
5-6-7 γκομενες στην καβατζα
+ αν του κατσει κανενα καλο εχτραδακι με καμια "τουρίστρια"

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
136
Like
36.932
Πόντοι
27.636

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
101
Like
21.548
Πόντοι
26.386
4 φορές την ώρα;;;;;;:new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Ναι φύσικα 2 ντούζ θα κάνει η κοπέλα (πριν και μετά κάθε πελάτη) και 2 ο πελάτης πριν και μετά το σεξ. Αν υπάρξει και δεύτερος γύρος και μπουν και οι δύο στο μπάνιο στο ημίχρονο, ανεβαίνει το κοντέρ. Έτσι το πατάκι στο τέλος γίνεται μούσκεμα σαν καυλωμένο μουνάκι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom