blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Υπάγω!
Ωραίο κομμάτι!
Προσωπικά δεν αναφέρω κάτι που να δηλώνει τοποθεσία για λόγους διακριτικότητας. Αντί αυτού χρησιμοποιώ τις εκφράσεις "Το αγαπημένο μου ξενοδοχείο" για να δώσω στο πρακτορείο να καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να μεταφέρει όλες τις κοπέλες εκεί. Το άλλο το αποκαλώ "Μικρό" γιατί έχει μικρά δωμάτια και άθλια μπάνια.Μου κάνει πλέον εντύπωση ότι οι σημερινοί αρθρογράφοι δεν χρησιμοποιούν τον όρο αυτό, που φρονώ ότι τότε ο Νηματοθέτης είχε καθιερώσει στις κριτικές της Θεσσαλονίκης.
Διαβάζοντας τις κριτικές του κ. @Johnny Red2 , βλέπω ότι αναφέρονται σε μικρό ή μεγάλο ξενοδοχείο, κεντρικό ξενοδοχείο κλπ
Δεν έχω ιδέα σε ποία ξενοδοχεία αναφέρονται οι νέοι αυτοί ...
Αυτο λαχταράει η ψυχη σου; Κι αυτο γαματο ειναι. Μουναρα!
ενα ταπεινο ψαραδικο σκαφος των 2,6 εκ
παππούς γράφεται με 2 π
Απέχω χρόνια από το άθλημα ... [με έδιωχναν οι εργαζόμενες όταν άνοιγαν την πόρτα και με αντίκρυζαν .. φευ!]
Προσωπικά δεν αναφέρω κάτι που να δηλώνει τοποθεσία για λόγους διακριτικότητας. Αντί αυτού χρησιμοποιώ τις εκφράσεις "Το αγαπημένο μου ξενοδοχείο" για να δώσω στο πρακτορείο να καταλάβει πως πρέπει επιτέλους να μεταφέρει όλες τις κοπέλες εκεί. Το άλλο το αποκαλώ "Μικρό" γιατί έχει μικρά δωμάτια και άθλια μπάνια.