Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
ΦΕΥ..χάσαμε το πρωτάθλημα από τον ξάδερφο..
Λοιπόν ξεκινώ από Καλαμαριά, σιγά σιγά με τα πόδια, έχει δροσιά σήμερα ( 35 βαθμούς)..
Έρχομαι κορίτσια..
Που σαι ρε Τζίμι..
Πρώτη φορά ψήφος, πρώτη φορά σεχ..δύο σε ένα..Πολύ σωστή απόφαση, μιας και είναι ημέρα εκλογών να ψηφίσετε και εσείς
Μπα δεν πιάνει, θα νομίζει η κοπέλα οτι της λεέι για ζώδια..Να το πεις στην κοπέλα ότι είσαι παρθένος (έτσι μου έχουν πει και μένα να κάνω). Μάλλον γιατί κάνουν κάποια έκπτωση.
Τότε μια μικρή παραλλαγή κρίνεται απαραίτητη :Μπα δεν πιάνει, θα νομίζει η κοπέλα οτι της λεέι για ζώδια..
Δε λένε ζώδια στα εν λόγω καταστήματαΤότε μια μικρή παραλλαγή κρίνεται απαραίτητη :
-Είμαι παρθένος και δεν εννοώ στο ζώδιο
ή
-Είμαι παρθένος και στο ζώδιο είμαι Κριός
ή
κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Εδώ είμαι Αρίσταρχος ένα καλοκαίρι είναι θα περάσει -το χειμώνα θα κάνουμε τις γνωστές βόλτες - εσύ κρατά σημειώσεις για τα καλά κομμάτιαΛοιπόν ξεκινώ από Καλαμαριά, σιγά σιγά με τα πόδια, έχει δροσιά σήμερα ( 35 βαθμούς)..
Έρχομαι κορίτσια..
Που σαι ρε Τζίμι..
Μικρή η διαφορά...Με ξαναπέρασε ο Ωρίων στα μηνύματα.. ωραία..
Πολύ βαρεμάρα παιδιά..
Ευχαριστώ για τις ευχές που έκλεισα τα 18..
Επειδή δεν έχω κάνει ακόμα σεχ στη ζωή μου, θα πάω σε όλα τα στουδιος της θεσνικης..
Ή: είμαι παρθένος κι από πίσω μπαίνουν trenos... ( με αμερικανική προφορά το trenos)Τότε μια μικρή παραλλαγή κρίνεται απαραίτητη :
-Είμαι παρθένος και δεν εννοώ στο ζώδιο
ή
-Είμαι παρθένος και στο ζώδιο είμαι Κριός
ή
κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
Καλοκαίρι είναι..θα περάσει..Εδώ είμαι Αρίσταρχος ένα καλοκαίρι είναι θα περάσει -το χειμώνα θα κάνουμε τις γνωστές βόλτες - εσύ κρατά σημειώσεις για τα καλά κομμάτια
άλλα 4-5 ποστ και πέρασες τον @Ωρίων,As i walked through the valley of the shadow of death , ξαφνικά αποφάσισα να μην πάω στα κορίτσια, καθώς είχε πάρα πολύ ζέστη και εξαντληθηκα, από το περπάτημα..
Άρα, όσοι περίμεναν εναγωνίως την κριτική μου, θα κάνουν υπομονή, μέχρι να πιάσει λίγο δροσιά..
Α, μάλιστα...τον Οκτώβριο θα χάσεις την παρθενιά σου δηλαδή.Aρα, όσοι περίμεναν εναγωνίως την κριτική μου, θα κάνουν υπομονή, μέχρι να πιάσει λίγο δροσιά..