rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 18.165
- Πόντοι
- 12.946
Και μη ξεχνάτε την fanta, απαραίτητο εφόδιο
Ωρίων καλέ μου φίλε, θέλω κουαρτέτο, δηλαδή τρεις κοπέλες..Α, μάλιστα...τον Οκτώβριο θα χάσεις την παρθενιά σου δηλαδή.
Αν θέλεις, έλα στο δικό μου studio που θα ανοίξω τότε.
Θα φροντίσω να χάσεις την παρθενιά σου σε τρίο (εννοείται δωρεάν).
Παίζει να μην το έχει κάνει κανένας ποτέ αυτό.
Καλά, θα σου κανονίσω κουϊντέτο.Ωρίων καλέ μου φίλε, θέλω κουαρτέτο, δηλαδή τρεις κοπέλες..
Θα κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη! Για το κουιντέτο πνευστών! Θα γίνει του μεγάρου!Καλά, θα σου κανονίσω κουϊντέτο.
Μια φορά θα ξεπαρθενιαστεί ο φίλος μου, τσιγγουνιές θα κάνω;
Σάμπως, μαζί μου θα τα πάρω;
Θα πέσει πολύ κλαρίνο.Θα κάνω υπομονή μέχρι τον Οκτώβρη! Για το κουιντέτο πνευστών! Θα γίνει του μεγάρου!
Είμαι παραδοσιακός τύπος!Θα πέσει πολύ κλαρίνο.
Μας προσβάλλετε κύριεΤέτοιο επίπεδο κλαρίνο θέλω @Ωρίων ! Έχεις χρόνο να βρεις τις κατάλληλες!
Και εγώ θέλω ειδική τιμή στο στούντιο και εγώ παρθένος θα γυρίσω - μέχρι στιγμής καμία δεκαριά χυλοπίτες (δεν τις μετράω μη με πάρει καί από κάτω) μηδέν πηδήματα και ένα κομπλιμέντο από μια πιτσιρίκα ουκρανεζα μου είπε είμαι cool τύπος Ωρίων παρακαλώ ετοίμασε μια λίστα αναμονής για το στούντιο έχουμε ανάγκες -Καλά, θα σου κανονίσω κουϊντέτο.
Μια φορά θα ξεπαρθενιαστεί ο φίλος μου, τσιγγουνιές θα κάνω;
Σάμπως, μαζί μου θα τα πάρω;
Το στούντιο βλέπω να δουλεύει κανένα εξάμηνο μόνο με τους φίλους μου, αφιλοκερδώς. Αν μου πει τίποτα ο μπαμπάς, θα του πω "Φίλους κτίζε και μη χρήματα" και θα τον αποστομώσω.Και εγώ θέλω ειδική τιμή στο στούντιο και εγώ παρθένος θα γυρίσω - μέχρι στιγμής καμία δεκαριά χυλοπίτες (δεν τις μετράω μη με πάρει καί από κάτω) μηδέν πηδήματα και ένα κομπλιμέντο από μια πιτσιρίκα ουκρανεζα μου είπε είμαι cool τύπος Ωρίων παρακαλώ ετοίμασε μια λίστα αναμονής για το στούντιο έχουμε ανάγκες -
Πάλι ανέβασες φωτογραφία μου στο bou. Γκρρρρρ
Βάλε όμως στη λεζάντα το Όνομα και την ιδιότητα του ανθρώπου να ξέρουν και οι επισκέπτες:
1. Είσθε αισχρός, κύριε! Με την θυγατέρα της γκόμενάς σας;;;
Ξεκινήσαμε με την κ.ουρανια & την κόρη της όνομα δεν θα πω ηλικία 23 ετών να έρθουμε Αθήνα να ψηφίσουμε..
Πήγαινε έλα 8 ώρες διότι πήγαμε για φαγητό στον μαγεμένο αυλό..
Ας έρθουμε τώρα στην επιστροφή στο σπίτι.
Η μικρή έβγαλε το σορτσάκι που φορούσε το ακούμπησε στο μέσα δωμάτιο & μπήκε για μπάνιο.
Πέρασα & εγώ δίπλα από τον καναπέ βλέπω το σορτσάκι το μπλουτζιν μπερδεμένος με το στριγκ που φορούσε.
Ασυνείδητα το φέρνω στο πρόσωπο μού και το μυρίζω.
Δεν υπάρχει αυτή η μυρωδιά στον πλανήτη... Πω ρε φίλε...
Άρωμα μουνιού & ιδρώτα..
Υπ' όψιν το στριγκ ητω ολίγον μουσκεμένο....
Εγκεφαλικό α αμζικιος...
Αχ Παναγίαου τι έπαθα σήμερα.
Φεύ εις τα μουνο αρώματα...
Ναι αλλά ποια fanta??Και μη ξεχνάτε την fanta, απαραίτητο εφόδιο
Αφού είναι πορτοκαλάδα την πορτοκαλίΝαι αλλά ποια fanta??
Καλημέρα στο νήμα.