blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.163
- Πόντοι
- 26.096
Υπάγετε ίνα περατώσετε το αυθαίρετον!Οι εκλογές αυτές τις 9 Ιουνίου θα μας αφήσουν τηλέφειες καταστάσεις..
Φεύ...υπάγω.
Υπάγετε ίνα περατώσετε το αυθαίρετον!Οι εκλογές αυτές τις 9 Ιουνίου θα μας αφήσουν τηλέφειες καταστάσεις..
Φεύ...υπάγω.
Μακάρι να ήταν και η ζωή μας αυθαίρετη και χωρίς κανόνες.Υπάγετε ίνα περατώσετε το αυθαίρετον!
Πολύ σωστά θα πράξετεΚαλημέρα κύριοι, σχετικά με τις εκλογές, αποφάσισα να ψηφίσω, κυρίως γιατί δεν μου ταιριάζει η απαισιοδοξία. Πάντα προτιμώ να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.
Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο κ. Ροντ πιο πάνω, όταν κάποιος δεν ψηφίζει, επιλέγει το μέλλον που διάλεξαν κάποιοι άλλοι για αυτόν έτσι και μετά από χθεσινοβραδινή συνομιλία με φίλο νομίζω πως ξέρω τι θα ψηφίσω...
Υπάγετε ίνα περατώσετε το αυθαίρετον!
Πάλι καλά που φοράει κυλοτάκιΜε έχει πάρει χαμπάρι που την κάνω μάτι και με παίζει το μιλφακι
Είναι 4 Γερμανίδες. Θα φάνε καλά οι πιτσιρικάδες, τα γκαρσονια.Πάλι καλά που φοράει κυλοτάκι
Μόνο τα γκαρσόνιαΕίναι 4 Γερμανίδες. Θα φάνε καλά οι πιτσιρικάδες, τα γκαρσονια.
Αν ήμουν 50 χρόνια νεώτερος ίσως να έγλυφα και εγώ κανένα κοκκαλακι. Φευ.Μόνο τα γκαρσόνια
Είναι άλλο πράγμα γκόμενες έχω πείρα μεγάλη από αυτές...Είναι 4 Γερμανίδες. Θα φάνε καλά οι πιτσιρικάδες, τα γκαρσονια.
Πλησίασε δεν έχουν ταμπού ειδικά οι γερμανιδες & δη οι 30-40 ετών..Αν ήμουν 50 χρόνια νεώτερος ίσως να έγλυφα και εγώ κανένα κοκκαλακι. Φευ.
Δεν χρειάζεται να τον βγάλουν & νά τό βάλουν..Καλημέρα κύριοι, παραμονή εκλογών πάντα κάτι μέσα μου λέει ότι από Δευτέρα θα πρέπει να πάρω καλό λιπαντικό
Επίσης σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος πιο έμπειρος ποια είναι αυτή η στάση που διαφημίζει το μαγικό σπρει, γιατί δεν την ξέρω πως γίνεται...
Ααα ναι σωστά, τώρα θυμήθηκα η στάση λέγεται "Μετεκλογική" και δεν χρειάζεται να ξέρεις πως γίνεται, ξέρουν οι πολιτικοί...
Αααα για αυτό έχει σταματήσει να πονάει, είναι που δεν βγαίνει ποτεΔεν χρειάζεται να τον βγάλουν & νά τό βάλουν..
Μας τον έχουν ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΈΣΑ.
Φεύ εις την κάλπη!
Ε ναι αλλά δε θα πέσουμε αμαχητί, μαύρο στους γνωστούς...Καλημέρα κύριοι, παραμονή εκλογών πάντα κάτι μέσα μου λέει ότι από Δευτέρα θα πρέπει να πάρω καλό λιπαντικό
Επίσης σας παρακαλώ ας μου εξηγήσει κάποιος πιο έμπειρος ποια είναι αυτή η στάση που διαφημίζει το μαγικό σπρει, γιατί δεν την ξέρω πως γίνεται...
Ααα ναι σωστά, τώρα θυμήθηκα η στάση λέγεται "Μετεκλογική" και δεν χρειάζεται να ξέρεις πως γίνεται, ξέρουν οι πολιτικοί...
Ε βέβαια...Αααα για αυτό έχει σταματήσει να πονάει, είναι που δεν βγαίνει ποτε