Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.879
- Πόντοι
- 2.586
Καλημερα ...
Βαριεμαι.......
Νυσταζω....
Βαριεμαι.......
Νυσταζω....
Σας ευχαριστούμε πολύ Κ.Μπλιζ ευελπισθωμεν στην ενοικίαση των αυθαιρέτων κτησμάτων..Καναπέ έχουν οι έχοντες και κατέχοντες, κύριε.
Άτομα που η Φύση τους προίκησε με το <χάρισμα>, όπως ο κ. @κωλο-γερος, ο οποίος απλά επιλέγει χωρίς καν να προσπαθήσει.
Ο Νηματοθέτης μάχεται εις τους δρόμους της Φωτιάς και εκεί τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Αφιερώνω το παρακάτω εις τον αυθαιρέτως οικοδομούντα το Greek Empire State Building οικοδόμον κ. @amjik , με την ελπίδα να το ακούσει και ο ηλικίας 20 ετών, 5 μηνών, 3 ημερών , 8 ωρών και 17 δευτερολέπτων νεαρός @DJ Aristarxos !
L.A. και live εις το Greek Theater ... Ναι! Venue named after Greece.
Εκπληκτικά riffs από ένα πολύ μεγάλο κιθαρίστα της εποχής μας.
Φευ εις τα όλα πάνε από το κακό εις το χειρότερον πλην των αυθαιρέτων του κ. amjik.
Φευ εις το only fans και εις τους influencers
Τι να ψηφίσω ??
Δεν έχω απάντηση ούτε για τον εαυτό μου
Ναί αλλά δεν μου απαντάτε ευθέως..
Το μονο σιγουρο οτι στις ευρωεκλογες μας δινεται η ευκαιρια να τρολαρουμε λιγο την εξουσια.
Ναί αλλά δεν μου απαντάτε ευθέως..
Εμ δε πάει έτσι, πάνε και ψηφίζουν οι δικοί τους κομματόσκυλοι (που τρώνε)Προσωπικά δεν θα ψηφίσω. Τελευταία φορά που ψήφισα ήταν τον Σεπτέμβριο του 2015. Μετά την μνημονιακή αριστερά δεν νομίζω ότι έχω καμιά ελπίδα και άρα αποδέχομαι την τύχη μου...
Είσθε σοφός, κύριε!Εμ δε πάει έτσι, πάνε και ψηφίζουν οι δικοί τους κομματόσκυλοι (που τρώνε)
και μετά κάνουν σεξ (γαμάνε) τους υπόλοιπους.
Για να το πάρουμε από την αρχή, τον 6ο π.Χ. αιώνα εμφανίστηκε η έννοια της Δημοκρατίας
από τον Σόλωνα. Μετέπειτα από τον Κλεισθένη άρχισε η εφαρμογή του οστρακισμού μέσω του οποίου προστατευόταν το πολίτευμα της Αθήνας.
Η χρησιμότητα του οστρακισμού ήταν να απαλλάσσονται οι Αθηναίοι από πολίτες οι οποίοι είχαν συσσωρεύσει υπερβολικά μεγάλη πολιτική δύναμη, σε σημείο να γίνονται επικίνδυνοι να γίνουν Τύραννοι.
Μπορούμε να το δούμε σαν αρνητική ψήφο σε κάποιον πολιτικό που θα γινόταν επικίνδυνος για
την Αθηναϊκή δημοκρατία.
Αυτό μας διδάσκει ότι η έννοια της ψηφοφορίας δεν είναι μόνο να υποστηρίξουμε κάποιον,
μπορούμε να υποστηρίξουμε κάποιον άλλο για να στερήσουμε εξουσία από τον Τύραννο.
Ξανά σκεφτείτε το και μην αποδέχεστε την τύχη σας.
Γιατί τέλος στα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια ?Last but not least!
Σήμερα ο νεαρός Αρίσταρχος γίνεται 18 ετών!!! Ένα μαθηματικό τέλος εις την παιδικήν ηλικίαν του. Τέλος τα παιχνίδια με τα στρατιωτάκια και τα αυτοκινητάκια!
Να του ευχηθείτε!!!
Κανείς δεν ξέρει...Δεν έχω απάντηση ούτε για τον εαυτό μου
νομίζω τη Κυριακή θα ψηφίσω κάποιο μικρό κόμμα.
Έκανα ανάλυση του σκεπτικού μου, προκείμενου να πάρει ψήφους ο ΚαταπύγωνΚανείς δεν ξέρει...
Θα ακολουθήσω κ εσάς κ τον κΤο μονο σιγουρο οτι στις ευρωεκλογες μας δινεται η ευκαιρια να τρολαρουμε λιγο την εξουσια.
Ολο το υπολοιπο διαστημα μας τρολαρει αυτη.
Οι εκλογές αυτές τις 9 Ιουνίου θα μας αφήσουν τηλέφειες καταστάσεις..Έκανα ανάλυση του σκεπτικού μου, προκείμενου να πάρει ψήφους ο Καταπύγων
και ο άλλος που έχει κατσικωθεί θα ψηφίσω κάποιο μικρότερο κόμμα.