jim2323
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2021
- Like
- 10.618
- Πόντοι
- 3.506
η ζωη στο χωριο σε εχει επηρεάσει πολυ αρισταρχε ακου τσαρκα θανατουΓια να είναι τσάρκα θανάτου..
πρεπει να παμε αθηνα θα παθουμε καταθλιψη εδω στη θεσ/νικη
η ζωη στο χωριο σε εχει επηρεάσει πολυ αρισταρχε ακου τσαρκα θανατουΓια να είναι τσάρκα θανάτου..
Δεν θα ευρετε θήλεα εις Αθήνας.η ζωη στο χωριο σε εχει επηρεάσει πολυ αρισταρχε ακου τσαρκα θανατου
εγω δεν ειμαι ειδικος κ.μπλιζΔιακρατηστε το χρήμα σας, κύριε.
Ουδέποτε θα περατώσει τας σπουδας του.
Ουδεμία αντιρρησις, κύριε!εγω δεν ειμαι ειδικος κ.μπλιζ
αλλα τον ωριων τον πιστευω (και τον καπτεν)
ασχετως αμα τον πειραζω
ας περιμενουμε λιγο
φευΔεν θα ευρετε θήλεα εις Αθήνας.
Όλαι συνευρίσκονται μετά του κ. κωλο-γερου.
Φευ ενδεκακις!
Λες να έχω αυτοκαταστροφικες τάσεις?η ζωη στο χωριο σε εχει επηρεάσει πολυ αρισταρχε ακου τσαρκα θανατου
Προσκυνούμε τον Μέγα τούτον Επιβήτορα!φευ
στο μεγα επιβητωρ κωλογερο
Καληνύχτα, κύριε.Αυτά για σήμερα! Καληνύχτα..πάω για ύπνο γιατί το Σάββατο θα γίνει χαμός..θα πιω δύο μπαρ για να γιορτάσω το 2 σερί πρωτάθλημα
ειναι ερωτηση παγιδαΛες να έχω αυτοκαταστροφικες τάσεις?
Η δευτερη επιλογη ειναι οτι γαματε αιδοια-κριτους; Το ξερουμε αυτο, δεν χρειαζοταν να μας το πειτεΟ Νηματοθετης εψηφισε την 2η και 5η επιλογή.
Είσθε αισχρός, κύριε!Η δευτερη επιλογη ειναι οτι γαματε αιδοια-κριτους; Το ξερουμε αυτο, δεν χρειαζοταν να μας το πειτε
Σας επιτρεπουν οι ηδη γκομενες σας να γνωρισετε και αλλη γκομενα;;;; Μπραβο, πολυ προχωρημενες ειναιΕίσθε αισχρός, κύριε!
Υπάρχει κάποια φίλη από τις γυναίκες που συναντάτε, για να μου την γνωρίσετε και να την βγάλω γκόμενα;;;
εσεις που τον ξερετε καλυτερα τον κ.μπλιζΣας επιτρεπουν οι ηδη γκομενες σας να γνωρισετε και αλλη γκομενα;;;; Μπραβο, πολυ προχωρημενες ειναι
Παιδευομαι, κύριε.Σας επιτρεπουν οι ηδη γκομενες σας να γνωρισετε και αλλη γκομενα;;;; Μπραβο, πολυ προχωρημενες ειναι