Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 9.997
- Πόντοι
- 2.586
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....Φιλος να σου πετυχει ...
Γιατί μας πληγώνετε αγαπητέ ?Δε μας παρατας και εσυ στο πονο μας
Ο ενας χτυπαει τις συναγριδες δυο δυο
Εσυ εχεις 4 γκομενες δεν ξερεις ποια να πρωτογαμησεις
Ο Αλλος ο γειτονας μου ξεσκιστηκε ενα μηνα
Gamieste και οι 3 σας απ ολες τις τρύπες ....
Δεν σας ξαναμιλαω
Αυτο με τις 2 400 ρες μου αρεσε πολυ ρε φιλεΓιατί μας πληγώνετε αγαπητέ ?
Υμείς διά εσάς προνιμιούμε ,, μπορείτε νά μείνετε επαρκώς σταθερά άνωθεν τής ξέρας μέ τήν κάλιστη άγκυρα έπιφανείας πού έχετε & κράτει ο'ι δυο 400αρες YAMAHA ,,,,, ΚΑΤΕΒΆΖΕΤΕ τήν μπαλαδιέρα & ΤΕΛΟΣ .
Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,Καλησπέρα, κύριε.
Μου αρέσουν οι κριτικές σας αλλά όχι το Johny Red.
Σε κάθε περίπτωση όμως σας καλωσορίζω στο Νήμα μας και πιστεύω ότι θα αποτελέσετε καλή παρέα με τις δύο μηχανές του σεξ του Νήματος και δηλαδή τους κ.κ. @κωλο-γερος και @Ιζνογκουντ !!!
Κατ αρχην δε σε βρισαμεΚαλησπέρα κ. Νηματάρχα,
Ευχαριστώ θερμά για τα καλωσορίσματα στην ιδιαίτερα πνευματώδη και ευχάριστη παρέα που έχετε οργανώσει ενταύθα.
Συμμεριζόμαστε αρκετά πάθη όπως, με περισσή χαρά, διαπίστωσα σήμερα. Επί παρσδείγματι θα αναφέρθω μονάχα εις την άδολη αγάπη μας, για τις επί χρήμασι εκδιδόμενες κορασίδες αλλά και πάσης φύσεως τσούλες καθώς επίσης την απέχθεια μας δια το εμφιαλωμένο δηλητήριον που πωλείται νόμιμα, υπό την ονομασία Johnny Red.
Προ τερτραετίας που αποφάσισα να απομακρυνθω από πάσης φύσεως κραιπάλες*** τα αγαπημένα μου δηλητήρια που εμπίπτουν στην κατηγορία whiskey ήταν (με σειρά κόστους):
1. Mcallan 16 ετών
2. Talisker, Lagavulin και γενικά τα καπνιστα με νοτες ιωδίου από το νησάκι
3. Tullamore (αγαπημένο εκ των κοινών)
***μη συμπεριλαμβανομένης της βίαιαης απελευθέρωσης εκατομυρίων αντιτύπων του υποφαινόμενου εις τις οπές (και όχι μόνον) ευγενεστάτων κορασίδων.
Υ.Γ. Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.
Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι
Ενώ τώρα είστε στην στεριά με [τουλάχιστον] δύο ρωσίδες να σας ρουφάνε κλπ κλπΑυτο με τις 2 400 ρες μου αρεσε πολυ ρε φιλε
130.000 χωρις τα παρελκομενα ....ΜΟΝΟ οι μηχανες
Αμα ειχα τοσα χρηματα να μου περισευουν να τα δωσω ΜΟΝΟ για μηχανες ..πιστεψε με θα ημουν ολη μερα στη θαλασσα
και δυο ρωσιδες παρεα να μου ρουφανε το "εργαλειο" οση ωρα περιμενω να τσιμπησει
Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,
Ευχαριστώ θερμά για τα καλωσορίσματα στην ιδιαίτερα πνευματώδη και ευχάριστη παρέα που έχετε οργανώσει ενταύθα.
Συμμεριζόμαστε αρκετά πάθη όπως, με περισσή χαρά, διαπίστωσα σήμερα. Επί παρσδείγματι θα αναφέρθω μονάχα εις την άδολη αγάπη μας, για τις επί χρήμασι εκδιδόμενες κορασίδες αλλά και πάσης φύσεως τσούλες καθώς επίσης την απέχθεια μας δια το εμφιαλωμένο δηλητήριον που πωλείται νόμιμα, υπό την ονομασία Johnny Red.
Προ τερτραετίας που αποφάσισα να απομακρυνθω από πάσης φύσεως κραιπάλες*** τα αγαπημένα μου δηλητήρια που εμπίπτουν στην κατηγορία whiskey ήταν (με σειρά κόστους):
1. Mcallan 16 ετών
2. Talisker, Lagavulin και γενικά τα καπνιστα με νοτες ιωδίου από το νησάκι
3. Tullamore (αγαπημένο εκ των κοινών)
***μη συμπεριλαμβανομένης της βίαιαης απελευθέρωσης εκατομυρίων αντιτύπων του υποφαινόμενου εις τις οπές (και όχι μόνον) ευγενεστάτων κορασίδων.
Υ.Γ.1 Το ψευδώνυμον Johnny Red, δυστυχώς με βρήκε μόνο του, ουδέποτε υπήρξε επιλογή μου
Υ.Γ.2 Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.
Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι
Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου, συμπεριφέρθηκα ως αυνάνας, μη σεβόμενος τις δικαιολογημένες ευαισθησίες σας. Τούδε και στο εξής θα σας αποκαλώ είτε πολυχρονεμένε μου Βεζίρη, είτε μελλοντικέ Χαλίφη...Κατ αρχην δε σε βρισαμε
Σε ειπα εγω "κυριε"?
Ρε δε παμε καλα εδω μεσα ...
Κάπου εκεί, σε μια μακρυνή γωνία του συκωτιού μου, πρέπει να υπάρχει ακόμα λίγο τέτοιο...
Μελλοντικός;;;;Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου, συμπεριφέρθηκα ως αυνάνας, μη σεβόμενος τις δικαιολογημένες ευαισθησίες σας. Τούδε και στο εξής θα σας αποκαλώ είτε πολυχρονεμένε μου Βεζίρη, είτε μελλοντικέ Χαλίφη...
Μια μίνι ρουφιανία στον Χαλίφη και.... Βλέπω που το παςΜελλοντικός;;;;
Ποιος;;;; Αυτός;;;
Δύνασθε να ερωτήσετε τους παλαιότερους, ποίαν [ατυχήν] κατάληξιν είχον διά τους εμπλεκομένους παλαιότερα πραξικοπήματα και εξεγέρσεις κατά του Νηματοθέτου του παρόντος.Μια μίνι ρουφιανία στον Χαλίφη και.... Βλέπω που το πας
για δες πμΑυτο με τις 2 400 ρες μου αρεσε πολυ ρε φιλε
130.000 χωρις τα παρελκομενα ....ΜΟΝΟ οι μηχανες
Αμα ειχα τοσα χρηματα να μου περισευουν να τα δωσω ΜΟΝΟ για μηχανες ..πιστεψε με θα ημουν ολη μερα στη θαλασσα
και δυο ρωσιδες παρεα να μου ρουφανε το "εργαλειο" οση ωρα περιμενω να τσιμπησει
Σε περίπτωση πραξικοπήματος αγαπητέ ή θα με βρείτε στο πλευρό σας ή πουθενάΔύνασθε να ερωτήσετε τους παλαιότερους, ποίαν [ατυχήν] κατάληξιν είχον διά τους εμπλεκομένους παλαιότερα πραξικοπήματα και εξεγέρσεις κατά του Νηματοθέτου του παρόντος.
Μία εικόνα = χίλιες λέξεις, κύριε:
Με τον καιρό θα καταλάβετε ότι έχετε μία μόνο σώφρονα και ασφαλή επιλογή.Σε περίπτωση πραξικοπήματος αγαπητέ ή θα με βρείτε στο πλευρό σας ή πουθενά