Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Φιλος να σου πετυχει ...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Δε μας παρατας και εσυ στο πονο μας
Ο ενας χτυπαει τις συναγριδες δυο δυο
Εσυ εχεις 4 γκομενες δεν ξερεις ποια να πρωτογαμησεις
Ο Αλλος ο γειτονας μου ξεσκιστηκε ενα μηνα

Gamieste και οι 3 σας απ ολες τις τρύπες ....
Δεν σας ξαναμιλαω
Γιατί μας πληγώνετε αγαπητέ ?
Υμείς διά εσάς προνιμιούμε ,, μπορείτε νά μείνετε επαρκώς σταθερά άνωθεν τής ξέρας μέ τήν κάλιστη άγκυρα έπιφανείας πού έχετε & κράτει ο'ι δυο 400αρες YAMAHA ,,,,, ΚΑΤΕΒΆΖΕΤΕ τήν μπαλαδιέρα & ΤΕΛΟΣ .

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
:kiss-mark:
Υπάγω διά ολίγον & έπανέρχομαι ....

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Γιατί μας πληγώνετε αγαπητέ ?
Υμείς διά εσάς προνιμιούμε ,, μπορείτε νά μείνετε επαρκώς σταθερά άνωθεν τής ξέρας μέ τήν κάλιστη άγκυρα έπιφανείας πού έχετε & κράτει ο'ι δυο 400αρες YAMAHA ,,,,, ΚΑΤΕΒΆΖΕΤΕ τήν μπαλαδιέρα & ΤΕΛΟΣ .
Αυτο με τις 2 400 ρες μου αρεσε πολυ ρε φιλε
130.000 χωρις τα παρελκομενα ....ΜΟΝΟ οι μηχανες
Αμα ειχα τοσα χρηματα να μου περισευουν να τα δωσω ΜΟΝΟ για μηχανες ..πιστεψε με θα ημουν ολη μερα στη θαλασσα
και δυο ρωσιδες παρεα να μου ρουφανε το "εργαλειο" οση ωρα περιμενω να τσιμπησει

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.990
Πόντοι
25.036
Καλησπέρα, κύριε.
Μου αρέσουν οι κριτικές σας αλλά όχι το Johny Red.
Σε κάθε περίπτωση όμως σας καλωσορίζω στο Νήμα μας και πιστεύω ότι θα αποτελέσετε καλή παρέα με τις δύο μηχανές του σεξ του Νήματος και δηλαδή τους κ.κ. @κωλο-γερος και @Ιζνογκουντ !!!
Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,
Ευχαριστώ θερμά για τα καλωσορίσματα στην ιδιαίτερα πνευματώδη και ευχάριστη παρέα που έχετε οργανώσει ενταύθα.
Συμμεριζόμαστε αρκετά πάθη όπως, με περισσή χαρά, διαπίστωσα σήμερα. Επί παρσδείγματι θα αναφέρθω μονάχα εις την άδολη αγάπη μας, για τις επί χρήμασι εκδιδόμενες κορασίδες αλλά και πάσης φύσεως τσούλες καθώς επίσης την απέχθεια μας δια το εμφιαλωμένο δηλητήριον που πωλείται νόμιμα, υπό την ονομασία Johnny Red.
Προ τερτραετίας που αποφάσισα να απομακρυνθω από πάσης φύσεως κραιπάλες*** τα αγαπημένα μου δηλητήρια που εμπίπτουν στην κατηγορία whiskey ήταν (με σειρά κόστους):
1. Mcallan 16 ετών
2. Talisker, Lagavulin και γενικά τα καπνιστα με νοτες ιωδίου από το νησάκι
3. Tullamore (αγαπημένο εκ των κοινών)

***μη συμπεριλαμβανομένης της βίαιαης απελευθέρωσης εκατομυρίων αντιτύπων του υποφαινόμενου εις τις οπές (και όχι μόνον) ευγενεστάτων κορασίδων.

Υ.Γ.1 Το ψευδώνυμον Johnny Red, δυστυχώς με βρήκε μόνο του, ουδέποτε υπήρξε επιλογή μου
Υ.Γ.2 Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.

Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.997
Πόντοι
2.586
Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,
Ευχαριστώ θερμά για τα καλωσορίσματα στην ιδιαίτερα πνευματώδη και ευχάριστη παρέα που έχετε οργανώσει ενταύθα.
Συμμεριζόμαστε αρκετά πάθη όπως, με περισσή χαρά, διαπίστωσα σήμερα. Επί παρσδείγματι θα αναφέρθω μονάχα εις την άδολη αγάπη μας, για τις επί χρήμασι εκδιδόμενες κορασίδες αλλά και πάσης φύσεως τσούλες καθώς επίσης την απέχθεια μας δια το εμφιαλωμένο δηλητήριον που πωλείται νόμιμα, υπό την ονομασία Johnny Red.
Προ τερτραετίας που αποφάσισα να απομακρυνθω από πάσης φύσεως κραιπάλες*** τα αγαπημένα μου δηλητήρια που εμπίπτουν στην κατηγορία whiskey ήταν (με σειρά κόστους):
1. Mcallan 16 ετών

***μη συμπεριλαμβανομένης της βίαιαης απελευθέρωσης εκατομυρίων αντιτύπων του υποφαινόμενου εις τις οπές (και όχι μόνον) ευγενεστάτων κορασίδων.

Υ.Γ. Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.

Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι
Κατ αρχην δε σε βρισαμε
Σε ειπα εγω "κυριε"?
Ρε δε παμε καλα εδω μεσα ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Αμα ειχα τοσα χρηματα να μου περισευουν να τα δωσω ΜΟΝΟ για μηχανες ..πιστεψε με θα ημουν ολη μερα στη θαλασσα
και δυο ρωσιδες παρεα να μου ρουφανε το "εργαλειο" οση ωρα περιμενω να τσιμπησει
Ενώ τώρα είστε στην στεριά με [τουλάχιστον] δύο ρωσίδες να σας ρουφάνε κλπ κλπ

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,
1. Mcallan 16 ετών

Υ.Γ.1 Το ψευδώνυμον Johnny Red, δυστυχώς με βρήκε μόνο του, ουδέποτε υπήρξε επιλογή μου
Υ.Γ.2 Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.

Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι
WHISKEY-MALT-OBAN-14-YEAR-OLD-700.jpg

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.990
Πόντοι
25.036
Κατ αρχην δε σε βρισαμε
Σε ειπα εγω "κυριε"?
Ρε δε παμε καλα εδω μεσα ...
Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου, συμπεριφέρθηκα ως αυνάνας, μη σεβόμενος τις δικαιολογημένες ευαισθησίες σας. Τούδε και στο εξής θα σας αποκαλώ είτε πολυχρονεμένε μου Βεζίρη, είτε μελλοντικέ Χαλίφη...

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.990
Πόντοι
25.036
Κάπου εκεί, σε μια μακρυνή γωνία του συκωτιού μου, πρέπει να υπάρχει ακόμα λίγο τέτοιο...
Εξαιρετική επιλογή, συνδυάζεται και με ψαρικά (κυρίως αυγοτάραχο, μπρικ, καπνιστό σολομό) αλλά απογειώνεται με καπνιστά αμύγδαλα...
Τι μου θύμησες...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου, συμπεριφέρθηκα ως αυνάνας, μη σεβόμενος τις δικαιολογημένες ευαισθησίες σας. Τούδε και στο εξής θα σας αποκαλώ είτε πολυχρονεμένε μου Βεζίρη, είτε μελλοντικέ Χαλίφη...
Μελλοντικός;;;;
Ποιος;;;; Αυτός;;;
gkilotina.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι
26.096
Μια μίνι ρουφιανία στον Χαλίφη και.... Βλέπω που το πας
:2funny:
Δύνασθε να ερωτήσετε τους παλαιότερους, ποίαν [ατυχήν] κατάληξιν είχον διά τους εμπλεκομένους παλαιότερα πραξικοπήματα και εξεγέρσεις κατά του Νηματοθέτου του παρόντος.

Μία εικόνα = χίλιες λέξεις, κύριε:
Nyxta_Agiou_Vartholomaiou.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
για δες πμ

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Κριτικές
91
Like
18.990
Πόντοι
25.036
Δύνασθε να ερωτήσετε τους παλαιότερους, ποίαν [ατυχήν] κατάληξιν είχον διά τους εμπλεκομένους παλαιότερα πραξικοπήματα και εξεγέρσεις κατά του Νηματοθέτου του παρόντος.

Μία εικόνα = χίλιες λέξεις, κύριε:
Nyxta_Agiou_Vartholomaiou.jpg
Σε περίπτωση πραξικοπήματος αγαπητέ ή θα με βρείτε στο πλευρό σας ή πουθενά:tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.630
Πόντοι