Aristarxos dj
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2021
- Like
- 20.995
- Πόντοι
- 5.956
Από την εικόνα που ανέβασε, θα έλεγα ότι σίγουρα κάνει ψαροντούφεκο...O κύριος amjik μάλλον κάνει ψαροντούφεκο που είναι πιο αποδοτικό
Είναι η εποχή τώρα γίνεται πανηγύρι στις φικιαδες που & που γιαλωνη & κάτι.να σου κατι με πολυ αγαπη και πολυ φιλικά
αντε γαμησου ....ρε με τον πονο μου παιζεις
Τη κυριακή πηγα για ψαρεμα και επιασα μονο τα "@@ μου ....
Τα μαλακισμενα ειχανε παει στα καρναβαλια ....δεν τρωγανε
Να γινεται του μουνιου το πανηγυρι στο βυθομετρο και να μη σηκωνονται ουτε να δουν το δολωμαΕίναι η εποχή τώρα γίνεται πανηγύρι στις φικιαδες που & που γιαλωνη & κάτι.
Καλημερα περα για περα !!!Καλημέρα και από μένα...
Μιλάμε πανηγύρι γίνεται αλλά είναι βαθιά τα νερά πλέον για εμένα εγώ μέχρι ύψους περισκοπιου το πολύ.. δε γαμιεται...γερασαμε φίλε μου γερασαμε..Να γινεται του μουνιου το πανηγυρι στο βυθομετρο και να μη σηκωνονται ουτε να δουν το δολωμα
Αλλαξα 6 φορές τοπο
δοκίμασα 4..5 τεχνικές τιποτα
Ενα μεγαλο χταποδι πιαστηκε μονο στο καλαμι ενος φιλου που ειμαστε μαζι αλλα του τα εκοψε ....
Και ειχε μια μπουνατσα ..μετανοιωσα που δεν την εκανα για τζωρτζη ....
βεβαια αν ειχε τα ιδια χαλια και εκει θα εκλεγα τις βενζινες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημερα περα για περα !!!
Αφου γαμας..........το ψαρεμα τι το ηθελες;;;να σου κατι με πολυ αγαπη και πολυ φιλικά
Αργα και που και τα δύο ...Αφου γαμας..........το ψαρεμα τι το ηθελες;;;
Παντως αυτο που καταλαβα, ειδικα τις τελευταιες 4 ημερες που ημουν Ταυλανδη, μιλαω σοβαρα τωρα, οτι ακομα και στην ηλικια μου θα μπορουσα να πηδαω καθε μερα. Αρκει να μην υπαρχει εισαγγελεας να μου πρηζει τα @ρχιδια και να πηδαω καθε ημερα διαφορετικη.Αργα και που και τα δύο ...
Δεν γαμαμε ολοι σαν εσενα και το νηματοθέτη....
χαλαρωσε λιγο
ρε παιδι μου μια ταυτιση αποψεωνΠαντως αυτο που καταλαβα, ειδικα τις τελευταιες 4 ημερες που ημουν Ταυλανδη, μιλαω σοβαρα τωρα, οτι ακομα και στην ηλικια μου θα μπορουσα να πηδαω καθε μερα. Αρκει να μην υπαρχει εισαγγελεας να μου πρηζει τα @ρχιδια και να πηδαω καθε ημερα διαφορετικη.
Ουδείς ημφέβαλε περί των ικανοτήτων Υμών, κύριε!Παντως αυτο που καταλαβα, ειδικα τις τελευταιες 4 ημερες που ημουν Ταυλανδη, μιλαω σοβαρα τωρα, οτι ακομα και στην ηλικια μου θα μπορουσα να πηδαω καθε μερα. Αρκει να μην υπαρχει εισαγγελεας να μου πρηζει τα @ρχιδια και να πηδαω καθε ημερα διαφορετικη.
Ουδείς ημφέβαλε περί των ικανοτήτων Υμών, κύριε!ρε παιδι μου μια ταυτιση αποψεων
Και εγω αμα δεν εχω τη στρατονομια να μου τα κανει τσουρεκια ......οχι μια αλλα οσες αντεχει ο 7,5
Το είπες ???να σου κατι με πολυ αγαπη και πολυ φιλικά
Καλησπέρα, κύριε.Καλημέρα στη νεολαία....
Καλή ψαριά κ. amjik, εύχομαι να ψαρέψεις τουλάχιστον 3 Ουκρανές και 2 Ρωσίδες....
Καλά του τα λέτε, κύριε!Το είπες ???
Να πάω να γαμηθω??
Οκ πάρε άλλη μία τώρα που γίνεται πανηγύρι και με όλο το σεβασμό πάρε τα@@@@@@
τώρα ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Καλησπέρα, κύριε!Καλημέρα και από μένα...
Κάποια από αυτές έχει μία φίλη να μου γνωρίσετε, για να βγάλω γκόμενα;;;Παντως αυτο που καταλαβα, ειδικα τις τελευταιες 4 ημερες που ημουν Ταυλανδη, μιλαω σοβαρα τωρα, οτι ακομα και στην ηλικια μου θα μπορουσα να πηδαω καθε μερα. Αρκει να μην υπαρχει εισαγγελεας να μου πρηζει τα @ρχιδια και να πηδαω καθε ημερα διαφορετικη.
Κάποια από αυτές έχει μία φίλη να μου γνωρίσετε, για να βγάλω γκόμενα;;;ρε παιδι μου μια ταυτιση αποψεων
Και εγω αμα δεν εχω τη στρατονομια να μου τα κανει τσουρεκια ......οχι μια αλλα οσες αντεχει ο 7,5
Φιλος να σου πετυχει ...Το είπες ???
Να πάω να γαμηθω??
Οκ πάρε άλλη μία τώρα που γίνεται πανηγύρι και με όλο το σεβασμό πάρε τα@@@@@@
τώρα ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Δε μας παρατας και εσυ στο πονο μαςΚάποια από αυτές έχει μία φίλη να μου γνωρίσετε, για να βγάλω γκόμενα;;;