Johnny Red2
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 91
- Like
- 18.994
- Πόντοι
- 25.036
Ναι φυσικά, γιατί με τον καιρό θα πάψω να μπορώ να τρέχω γρήγορα...Με τον καιρό θα καταλάβετε ότι έχετε μία μόνο σώφρονα και ασφαλή επιλογή.
Ναι φυσικά, γιατί με τον καιρό θα πάψω να μπορώ να τρέχω γρήγορα...Με τον καιρό θα καταλάβετε ότι έχετε μία μόνο σώφρονα και ασφαλή επιλογή.
τι αβαταρ βαλατε?Hello guys !!!
Κοιτάξτε, κύριε.Ο αρισταρχος δεν φανηκε σημερα ξεκουραζεται
και ο ωριων ξεκουραζεται μονιμως
για μαρκονης ετοιμάζεται αυτο το παιδι η για δημοσιος υπαλληλος
τεσπα ας βαλουμε ενα τραγουδακι
Ε όχι και δε φάνηκα..πάμε για τσάρκα θανάτου? ( Ακα σεξ στις πιάτσες)Ο αρισταρχος δεν φανηκε σημερα ξεκουραζεται
και ο ωριων ξεκουραζεται μονιμως
για μαρκονης ετοιμάζεται αυτο το παιδι η για δημοσιος υπαλληλος
τεσπα ας βαλουμε ενα τραγουδακι
αιωνιος φοιτητης λετε να γινειΚοιτάξτε, κύριε.
Υπάρχουν πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέ.
Ο Ήλιος δύει εις την Δύσιν.
Η ημέρα εναλλάσσεται μετά της νυκτός.
Ο κ. Ωρίων σπουδάζει εις το διηνεκές!!!
γιατι βρε αρισταρχε ακαΕ όχι και δε φάνηκα..πάμε για τσάρκα θανάτου? ( Ακα σεξ στις πιάτσες)
αιώνιος είναι ήδη, πάει για υπεραιώνιος σχεδόν χιλιετηρίδιος...αιωνιος φοιτητης λετε να γινει
ειναι και λιγο κρυφοπασοκτζης
Για να είναι τσάρκα θανάτου..γιατι βρε αρισταρχε ακα
τοσο πια ακρίβυναν τα προφυλακτικα
Γουστάρω πολύ καινούργιο άβαταρ...Για να είναι τσάρκα θανάτου..
Κοιτάξτε, κύριε.Καλησπέρα κ. Νηματάρχα,
Ευχαριστώ θερμά για τα καλωσορίσματα στην ιδιαίτερα πνευματώδη και ευχάριστη παρέα που έχετε οργανώσει ενταύθα.
Συμμεριζόμαστε αρκετά πάθη όπως, με περισσή χαρά, διαπίστωσα σήμερα. Επί παρσδείγματι θα αναφέρθω μονάχα εις την άδολη αγάπη μας, για τις επί χρήμασι εκδιδόμενες κορασίδες αλλά και πάσης φύσεως τσούλες καθώς επίσης την απέχθεια μας δια το εμφιαλωμένο δηλητήριον που πωλείται νόμιμα, υπό την ονομασία Johnny Red.
Υ.Γ.1 Το ψευδώνυμον Johnny Red, δυστυχώς με βρήκε μόνο του, ουδέποτε υπήρξε επιλογή μου
Υ.Γ.2 Ανυπομονώ να διδαχθώ με την αρωγή και ύπο την επίβλεψη των ειδικών του νήματος, αξιότιμων κυρίων @Ιζνογκουντ αλλά και @κωλο-γερος.
Μετ' εκτιμήσεως
Johnny το βαρύ πεπόνι
Tι μου θυμιζει αυτο το αβαταρ;..........................Τι μου θυμιζει;;;;Hello guys !!!
λετε να μας κοροιδεψεαιώνιος είναι ήδη, πάει για υπεραιώνιος σχεδόν χιλιετηρίδιος...
GamiesteΚοιτάξτε, κύριε.
Απέχω του αγοραίου έρωτος επί έτη πολλά.
Πλην όμως έχω τινά εμπειρίαν.
Τιμή περιποιεί εις το Νήμα Ημών η παρουσία του κ. κωλο-γερου.
Είναι μια μηχανή του σεξ.
Έχει πάει με χιλιάδες γυναίκες.
Ο,τι θέλετε, δυναστε να ερωτατε αυτόν!
Διακρατηστε το χρήμα σας, κύριε.λετε να μας κοροιδεψε
και εγω ετοιμάζομουνα του κανω δωρο την κορνιζα για το πτυχιο