Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.730
Πόντοι
26.096
Φευ εις την Μ!!!

Είναι καταπληκτική γυναίκα. Είναι Υπέροχη και τα κάνει όλα!!!

Εγώ είμαι ο προβληματικός.

Φευ εις την Φευ + συναγρίδες+ κ. amjik!!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
Γούδ μόρνινγκ γκάις !!!

:coffee:

Κ205.jpg

Γέροντες αμάρτησα ...

Old Man Dance GIF

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.071
Πόντοι
2.586
Παρακαλώ δεχθείτε την ειλικρινή συγνώμη μου, συμπεριφέρθηκα ως αυνάνας, μη σεβόμενος τις δικαιολογημένες ευαισθησίες σας. Τούδε και στο εξής θα σας αποκαλώ είτε πολυχρονεμένε μου Βεζίρη, είτε μελλοντικέ Χαλίφη...
Δεκτη η συγνώμη σου τεκνο μου ....
Το τρισμέγιστε Χαλίφη ειναι αρκετο
( δεν εχουμε επαρση εμεις )

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.071
Πόντοι
2.586
Σε περίπτωση πραξικοπήματος αγαπητέ ή θα με βρείτε στο πλευρό σας ή πουθενά:tooth:
Αγαπητέ μας καινουργιε φίλε
Σε συντομα χρονικό διάστημα θα καταλαβετε οτι
Ο κατ εφημισμο νηματοθέτης δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα σαψαλο με προχωρημένη γεροντική ανοια, αλτζχαιμερ , επισης προχωρημένο..
Χαρακτηριστικο του delirium tremens απο το οποιο επεισης πασχει ( πτωση απο την αγκαλια της Αγγλιδος τροφου του ) My ass ....ειναι οι ψευδεσθησεις οτι
εχεις πολλες γκόμενες , πολλω και διαφορων εθνικοτητων .... ενω εν τοις πραγαμασι εχει μονο τη χειρα με τα 5 ορφανα
Επισης διατεινεται οτι κανει κουμαντο εδω μέσα ( η κλινική του περιπτωση ειναι ανίατος ) αλλα ο θεραπων ιατρος μας εχει συστησει να του λεμε παντα Ναι...
Ολοι εμεις , ( ο Κωλογερακος , Ο αμτζικος ο Τρουμπάκης και πολλοι αλλοι ) επειδη εχουμε φιλανθρωπα αισθήματα τον αφηνουμε να μπαινει στο νήμα να μας λεει
οτι δεν υπαρχει μαναρι
οτι δεν εχει ουτε ενα ευρουλακι
και Φευ ...

Τον αφηνω στην ΟΡΘΗ κριση σας ...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423
:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:
Κύριοι δεν βλέπω να κάνετε lke καί σχόλια στην κριτική που ανέβασα για την κορασίδα Λία στο Στουρνάρη 29..
Φεύ εις την αναμονή :think::think:

Αγαπητέ Αμτζίκιε.

Μη παρεξηγείς τους γέροντες.

Δεν βλέπουν τη τύφλα τους πλέον ...

BG11.jpg

... και μόνο το γιαούρτι ονειρεύονται ...

Kats1.jpg

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.071
Πόντοι
2.586
Γούδ μόρνινγκ γκάις !!!

:coffee:

Κ205.jpg

Γέροντες αμάρτησα ...

Old Man Dance GIF
περισευει μηπως κατι για μας τους αναμαρτητους ?
και οπως ελεγε ενας αντιπροσωπος μου , μουσουλμάνος , φανατικος
Οταν τον επιασα να μπεκρουλιαζει παρεα με δυο ρωσσιδες
You have to make sins in order to be forgiven

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ μας καινουργιε φίλε
Σε συντομα χρονικό διάστημα θα καταλαβετε οτι
Ο κατ εφημισμο νηματοθέτης δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα σαψαλο με προχωρημένη γεροντική ανοια, αλτζχαιμερ , επισης προχωρημένο..
Χαρακτηριστικο του delirium tremens απο το οποιο επεισης πασχει ( πτωση απο την αγκαλια της Αγγλιδος τροφου του ) My ass ....ειναι οι ψευδεσθησεις οτι
εχεις πολλες γκόμενες , πολλω και διαφορων εθνικοτητων .... ενω εν τοις πραγαμασι εχει μονο τη χειρα με τα 5 ορφανα
Επισης διατεινεται οτι κανει κουμαντο εδω μέσα ( η κλινική του περιπτωση ειναι ανίατος ) αλλα ο θεραπων ιατρος μας εχει συστησει να του λεμε παντα Ναι...
Ολοι εμεις , ( ο Κωλογερακος , Ο αμτζικος ο Τρουμπάκης και πολλοι αλλοι ) επειδη εχουμε φιλανθρωπα αισθήματα τον αφηνουμε να μπαινει στο νήμα να μας λεει
οτι δεν υπαρχει μαναρι
οτι δεν εχει ουτε ενα ευρουλακι
και Φευ ...

Τον αφηνω στην ΟΡΘΗ κριση σας ...
Ήρθε η ώρα τής ανατροπής παρά ανδρός σοβαρού & άμεμπτου...
Ο οποίος θα ((ΓΑΜΜΜΜΑΗ))

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.071
Πόντοι
2.586
που ειναι εκεινος ο Κωλογερος να τον μαστιγωσω
Βρε παλιο γείτονα ...ευγε στον αμτζικο και like και σε μένα τιποτα
Καλααααα..θα σς φτιάξω

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.963
Πόντοι
46.423

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.656
Πόντοι
3.506
@jim2323 πότε θα πάμε για extreme sports ( τσάρκα θανάτου)?
Η αδρεναλίνη μου έπεσε υπό του μηδενός..
οπως ξερεις αρισταρχε εγω δεν ειμαι καν γνησιος μπουρδελιαρης ουτε γυναικας πρωτης γραμμης- γραφτηκα στο μπου τον καιρο του κορωνοιου που ημασταν ολοι κλειδωμενοι για να πω και εγω τον πονο μου:tooth: μου αρεσε και εκατσα - δεν γινεται αρισταρχε να τρεχουμε συνεχως πισω απο το μουνι υπαρχει και ενας κοσμος που πρεπει να γνωρισουμε :smiling-face-with-heart-eyes: τι τσαρκα βρε θανατου :cheesy: εγω ειμαι ηπιων τονων

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.151
Πόντοι
3.506
οπως ξερεις αρισταρχε εγω δεν ειμαι καν γνησιος μπουρδελιαρης ουτε γυναικας πρωτης γραμμης- γραφτηκα στο μπου τον καιρο του κορωνοιου που ημασταν ολοι κλειδωμενοι για να πω και εγω τον πονο μου:tooth: μου αρεσε και εκατσα - δεν γινεται αρισταρχε να τρεχουμε συνεχως πισω απο το μουνι υπαρχει και ενας κοσμος που πρεπει να γνωρισουμε :smiling-face-with-heart-eyes: τι τσαρκα βρε θανατου :cheesy: εγω ειμαι ηπιων τονων
Ορθός σκέπτεσαι αγαπητέ μου Jim, όσο περνούν τα χρόνια αποταυτιζόμαστε από τας επιθυμίας της αδύναμης σαρκός μας και αναζητούμε πνευματικούς δρόμους, φιλοσοφούμε με σκοπό κυρίως την εσωτερική μας γαλήνη! :hi:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Ορθός σκέπτεσαι αγαπητέ μου Jim, όσο περνούν τα χρόνια αποταυτιζόμαστε από τας επιθυμίας της αδύναμης σαρκός μας και αναζητούμε πνευματικούς δρόμους, φιλοσοφούμε με σκοπό κυρίως την εσωτερική μας γαλήνη! :hi:
Παιδιά χάνετε..η φάση " σκοτώνει"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom