troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.506
Ρε συ εδο Μέσι δε ιπαρχι πουλ.μονο κοκοράκι κε ναυτικι ο πλιαρχοσ έβαλε πεντε πουλ στ αμππαρι να δωσι δορο στστερισι στο μετεριζι του αναστεναγμου ολα τα γεβματα απαγορευονται αντι αφτον νερο
επιτρεπετε μονο βρΑδινο γεβμα οτι θελισ αλλα μεχρι τρια πιατα
ελεοσ εδο μεσα θεσ εκσι καρεκλεσ μονοσ σου ασε ν α κασερι το κορακι να το φερι ο λοσ εσι πεσε μεσα αμα γινετε κε ελα κολιμποντασ
Μπορεί επειδή εκεί ο Σάββατο έχουν αργία και οι Κυριακές είναι εργάσιμη ημέρακανονικά είναι αύριο, αλλά είδα κάτι περίεργα χθες και μπερδεύτηκα κι' εγώ
εντιτ: και όμως, σήμερα είναι...
τόσα χρόνια δεν το έχω ξαναδεί αυτό!
εντιτ2: από το σοκ δε ξέρω τι γράφω...
ισχύει, αυτό σκεφτόμουν κι' εγώ νωρίτεραΜπορεί επειδή εκεί ο Σάββατο έχουν αργία και οι Κυριακές είναι εργάσιμη ημέρα
Τι συνταξιούχους κύριεΤο νήμα αυτό πρέπει να είναι σίγουρα το πιο πετυχημένο όλου του σάιτ γιατί μέτρα ήδη 23120 σελίδες.
Γάμησε τα δηλαδή, γεμίσαμε συνταξιούχους και μικροψώληδες
Αυτά κάνει η υπογεννητικότηταΤο νήμα αυτό πρέπει να είναι σίγουρα το πιο πετυχημένο όλου του σάιτ γιατί μέτρα ήδη 23120 σελίδες.
Γάμησε τα δηλαδή, γεμίσαμε συνταξιούχους και μικροψώληδες
Πρέπει να βρούμε γκόμενα και να μεγαλώσουμε το έθνος - Αριστάρχε κάποιος πρέπει να κάνει την αρχήΑυτά κάνει η υπογεννητικότητα
Το γήρας ουκ έρχεται μονο του λέει η παροιμία Τζίμι..πλέον δεν γίνεται δουλειά..έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποταΠρέπει να βρούμε γκόμενα και να μεγαλώσουμε το έθνος - Αριστάρχε κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή
ξεκινά εσύ
σε στηρίζουμε και ακολουθούμε και εμείς
Αριστάρχε εκτός από μουσική γίνεται να μας βάζεις και κανένα σέξυ βίντεο όπως μας έβαζε και ο κ.annapurna - η μουσική είναι πολύ ωραία αλλά λένε ότι τα οπτικά ερεθίσματα είναι πιο ευχάριστα καί η όραση η ποιο χρήσιμη αίσθηση για τον άνθρωπο και ότι τις περισσότερες πληροφορίες τις παίρνει από εκείΤο γήρας ουκ έρχεται μονο του λέει η παροιμία Τζίμι..πλέον δεν γίνεται δουλειά..έχω δοκιμάσει τα πάντα, αλλά τίποτα
Δεν ξέρω - δεν ξέρωΑριστάρχε εκτός από μουσική γίνεται να μας βάζεις και κανένα σέξυ βίντεο όπως μας έβαζε και ο κ.annapurna - η μουσική είναι πολύ ωραία αλλά λένε ότι τα οπτικά ερεθίσματα είναι πιο ευχάριστα καί η όραση η ποιο χρήσιμη αίσθηση για τον άνθρωπο και ότι τις περισσότερες πληροφορίες τις παίρνει από εκεί