Έτσι ακριβώς είναι!
Και όλα τα υπόλοιπα περί ανέμων και υδάτων είναι απλά περί ανέμων και υδάτων.
Δεν πειράζει όμως!
Γι΄ αυτό υπάρχει το παρόν Νήμα εδώ και 24.000 σελίδες!!! Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
It was 20 years ago today
Sgt. Pepper taught the band to play
They've been going in and out of style
But they're guaranteed to raise a smile
So may I introduce to you The act you've known for all these years
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
"Στο σημερινό κόσμο επενδύονται 7 φορές περισσότερα χρήματα για φάρμακα για την αντρική ανικανότητα και την σιλικόνη για γυναίκες από ότι για την θεραπεία του αλτσχαιμερ.Σε μερικά χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένες με μεγάλα στήθη και ηλικιωμένους με σκληρό πέος, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται σε τι του χρησιμεύει."
Αγαπητε δε θελω να σε ανησυχησω αλλα συμφωνα με τον μπαρμπα σου στο εδω νημα,εισαι κατι σα βδελλα που καθεται σε μια γναθο(ανω-κατω δεν γνωριζω) και κατουρας(δε γνωριζω που).
Κατα τ'αλλα ελπιζω να σαι καλα.
Θα πρέπει να κάνουμε ένα ταμείο στήριξης του πολυχρονεμένου μας Χαλίφη και του αξιαγάπητου Βεζύρη μας (aka back up plan), ώστε να επικεντρωθούν στην διοίκηση και μακροημέρευση του νήματος...
Θα πρέπει να κάνουμε ένα ταμείο στήριξης του πολυχρονεμένου μας Χαλίφη και του αξιαγάπητου Βεζύρη μας (aka back up plan), ώστε να επικεντρωθούν στην διοίκηση και μακροημέρευση του νήματος...
Επιτελους ενας ανθρωπος με επιχειρηματικο μυαλο . Σας συγχαιρω αγαπητε , αυτο λεγεται succession plan .
( κατι τεοιες μαλακιες μου ελεγε και ο περιφεριακος μου και του ειπα ..καλα για την ωρα παρε τα γερικα και ζαρωμενα αρχιδια μου )
Οταν λοιπον , αναλαβω το νημα θα σε ορισω υπουργο εμποριου ερευνας και αναπτυξης καθως κατεχεις το αντικέιμενο
Μεχρι τωρα εχουμε @κωλο-γερος υπουργος παρα τω Πρωθυπουργο @amjik Υπουργειο Υποδομών ( ξερει απο αυθαιρετα ) @Johnny Red2 εμποριου ερευνας και αναπτυξης
Τα υπολοιπα θα κατανεμηθουν ανάλογα με τη συμπεριφορα προς τον επερχομενο νηματοθέτη