Ιζνογκουντ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 10.077
- Πόντοι
- 2.586
για αυτο σ αγαπαω εσενα ρε μυξιαρικο ...Ελγαναδορε, δωστην στο ραμολιμεντο τον Ιζνογκουντ.
εισαι καλο παλικαρι τελικα ( γαυρος να μην ησουν )
για αυτο σ αγαπαω εσενα ρε μυξιαρικο ...Ελγαναδορε, δωστην στο ραμολιμεντο τον Ιζνογκουντ.
Εμένα με αγαπάτε;;;για αυτο σ αγαπαω εσενα ρε μυξιαρικο ...
σαν τη φωτια στον κορφο μου .Εμένα με αγαπάτε;;;
Αφου με αγαπας, και αφου την εφτιαξα την δουλεια να στην δωσει εσενα. Φερτην και προς τα εμενα μια βολτα.για αυτο σ αγαπαω εσενα ρε μυξιαρικο ...
Κατι αλλο μηπως ?Αφου με αγαπας, και αφου την εφτιαξα την δουλεια να στην δωσει εσενα. Φερτην και προς τα εμενα μια βολτα.
Μην ξεχασεις να την πληρωσεις εσυ που εχεις και πολλα λεφτα
σιγουρα δεν ψαχνεις για εναλακτηριο συναλαγματος ?Υπάγω να βρω καμμία ψαροταβέρνα για ψαράκι Ατλαντικού.
Ο νηατοθετης τα δινει ολα στον Τρουμπακη. Εσυ δεν εχεις σε καποιον να τα δώσεις, αρα προσφερομαι να τα δινεις σε εμενα.Κατι αλλο μηπως ?
ρε μυξιαρικο για τον νηματοθετη με περασες ?
Από την Κυριακή στην Κούβα θα αρχίσει το μαρτύριο.σιγουρα δεν ψαχνεις για εναλακτηριο συναλαγματος ?
Τι λένε αυτές οι παραλίες?Υπάγω να βρω καμμία ψαροταβέρνα για ψαράκι Ατλαντικού.
Ωραίες παραλίες, αλλά παγωμένες. 16 βαθμούς θερμοκρασία θαλάσσης.Τι λένε αυτές οι παραλίες?
Καλύτερες από της Θήβας???
αφου κανεις που κανεις την "εξυπναδα" παρτην μαζι σου και στην Ταυλάνδη ...( αλλη μια φορά ) σιγα το πραμαΑπό την Κυριακή στην Κούβα θα αρχίσει το μαρτύριο.
δεν εχω φιλε μου ....τα εφαγα ολα στις γυναικες στα ποτα και στα ξενυχτια ...Ο νηατοθετης τα δινει ολα στον Τρουμπακη. Εσυ δεν εχεις σε καποιον να τα δώσεις, αρα προσφερομαι να τα δινεις σε εμενα.
Λόγω Ατλαντικού...Ωραίες παραλίες, αλλά παγωμένες. 16 βαθμούς θερμοκρασία θαλάσσης.
gamiesaiαφου κανεις που κανεις την "εξυπναδα" παρτην μαζι σου και στην Ταυλάνδη ...( αλλη μια φορά ) σιγα το πραμα
νομιζεις ξεχασαμε εκεινα τα 120/22 οεο?
Θα πρέπει να κάνουμε ένα ταμείο στήριξης του πολυχρονεμένου μας Χαλίφη και του αξιαγάπητου Βεζύρη μας (aka back up plan), ώστε να επικεντρωθούν στην διοίκηση και μακροημέρευση του νήματος...δεν εχω φιλε μου ....τα εφαγα ολα στις γυναικες στα ποτα και στα ξενυχτια ...
θα πρεπει να ζησω και εγω με μια συνταξη ΟΓΑ σαν τον νηματοθετη
"Στο σημερινό κόσμο επενδύονται 7 φορές περισσότερα χρήματα για φάρμακα για την αντρική ανικανότητα και την σιλικόνη για γυναίκες από ότι για την θεραπεία του αλτσχαιμερ.Σε μερικά χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένες με μεγάλα στήθη και ηλικιωμένους με σκληρό πέος, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται σε τι του χρησιμεύει."Που είναι ο κ. @troubakhs μου;;;;
Υπονοείς κάτι, παιδί μου;;;"Στο σημερινό κόσμο επενδύονται 7 φορές περισσότερα χρήματα για φάρμακα για την αντρική ανικανότητα και την σιλικόνη για γυναίκες από ότι για την θεραπεία του αλτσχαιμερ.Σε μερικά χρόνια θα έχουμε ηλικιωμένες με μεγάλα στήθη και ηλικιωμένους με σκληρό πέος, αλλά κανένας από αυτούς δεν θα θυμάται σε τι του χρησιμεύει."
Τον Βεζύρη γιατί τον εμπλέκετε εις την θεάρεστον τούτην πρότασίν σας;;;Θα πρέπει να κάνουμε ένα ταμείο στήριξης του πολυχρονεμένου μας Χαλίφη και του αξιαγάπητου Βεζύρη μας (aka back up plan), ώστε να επικεντρωθούν στην διοίκηση και μακροημέρευση του νήματος...
Ο σύντροφός σας, κ. @troubakhs μου, ανήκει στην οικογένεια των γναθοβδελλιδών και αποκαλείται επιστημονικώς Hirudinea.Συμφωνα με την παραδοση , αυτο το φιδι που υπαρχει στην ραβδο του ασκληπιου ειχε θεραπευτικες ιδιοτητες και αφηναν αυτα τα φιδια στο δωματιο του αρωστου με σκοπο της θεραπεία του ...
Ο συντροφος τρουμπακης μπορει να χαρακτηριστει ως ουροβορος οφις , συμβολο της αιωνιωτητας που σημανει οτι θα ζηταει χαρτζιλικι εις το διηνεκες απο τον θειο του