Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
κ. Zebu,
σας έχω γνωρίσει στην πραγματική ζωή και μετά βεβαιότητος λέγω ότι είστε ένας πολύ καλός Άνθρωπος, ένας πολύ ευγενικός και διακριτικός Άντρας.

Βεβαιώς και εσείς, ως και πολλοί ακόμη (π.χ. ο κ. @Ιζνογκουντ) , υπήρξατε θυμωμένος μετά του γηραιού, υπερήλικος, ασθενούς, ταπεινού και αδυνάμου τούτου Νηματοθέτου. Ελπίζω όμως ότι με τα χρόνια που πέρασαν, καταλάβατε ότι ο εν πολλαίς κακουχίαις τούτος Νηματοθέτης δεν είναι τόσο villain όσο νομίζατε.

Ευρισκόμεθα εις το Νήμα της Ειλικρινείας και της Αληθείας πλην όμως μόνο ο κ. @κωλο-γερος , ο κ. @Ιζνογκουντ και ο κ. @jim2323 είναι ειλικρινείς εις το παρόν Νήμα και βεβαίως ο Νηματοθέτης.
Θα σας είπω λοιπόν την αλήθεια!

Όλο το μπου γνωρίζει την σχέση μου με την Μ.
Η Μ εργάστηκε για 17 συναπτά έτη στο Λεκανοπέδιο [23 - 40 ετών].

Ο κ. Vlandis4 συνευρέθηκε μαζί της πλέον των 10 φορών, όπως ο ίδιος μου είχε πει. Και η Μ δεν έβγαινε φθηνά τότε ... [300+ ...].
Έχω ρωτήσει την Μ για τον κ. Vlandis4 ...
Με δυσκολία τον θυμήθηκε και κυρίως επειδή της είπα για την εμφάνισή του, την ευγένεια και την ευγλωτία του ... Δεν με απασχολούσε παραπάνω όμως, μου είπε η Μ. Πήγαινα στον επόμενο και σκεπτόμουν κάθε μέρα το easy way out από αυτή την πόλη.

Καμία δεν μας θυμάται εύκολα, κ. Zebu ...
Δεν έχει νόημα να γράφει κάποιος από εμάς ή εσείς σεντόνια για τα ψυχανεμίσματα κάθε εργαζομένης.
Είναι σκληρές γυναίκες και έτσι πρέπει να είναι για να γλυτώσουν και να παραμείνουν ισορροπημένες!

Love it or leave it, κ. Zebu!
Ασφαλως και οι ιδιες αναγκαστηκαν να "αγριεψουν" γιατι πρεπει.
Αλλο τόσο, το ιδιο ισχυει και για εμας. Δεν γεννηθηκαμε ετσι. Γίναμε. Γιατι επρεπε.
Όπως εμένα με ορμηνεψαν καποιοι ανθρωποι, οι οποιοι, ομως, με αφησαν να κανω τις μαλακιες που μου ελεγαν να μη κάνω, γιατι αν δεν πεσεις να ματώσεις γόνατα, δεν μαθαινεις με τα λόγια. Ειναι αλλου ειδους σχολειο αυτο. Ξερανε ομως επισης, οτι θα θυμηθώ τα λογια τους οταν φαω τα μουτρα μου, και μαζι με την τούμπα, αν εχω λιγο αυτόσεβασμο, θα στρώσω. Αλλωστε και οι ιδιοι, τα ιδια λαθη εκαναν (και εμαθαν) ενω παλαιοτεροι τους, τους ελεγαν να μην τα κανουν.

Απο εκει και περα. Οπως με μαθανε εμενα καποιοι, Αλλο τόσο οφείλω να τα πω με τον δικο μου τροπο, και σε αλλους. Και ειναι πολλοι που ακομα παιρνουν μπουσουλα. Εγω τα λέω, και οποιος θελει τα ακουει, οποιος θελει με γραφει στα μεζεα του.

Και μιας και η αφορμη ητανε η ατακα για το ποσες μας θυμουνται. Θυμηθηκα το βιβλιο με τίτλο «Πουτανα» που μου ειχε προτεινει ο popov. Δυσκολα, αλλα το βρηκα χαρις στον Ζωγράφο. (Gauguin) θυμαμαι μια σχετικη ατακα μιας ιερόδουλης της τοτε εποχης. Μαγδα το ονομα της.

«Καβλωνει ο σοφατζης με το μυστρι του; Αλλο τοσο καβλωνουμε κι εμεις. Εμενα με εχει ο αλλος και με πηδαει και εγω κοιταω το ταβανι και σκέφτομαι ποσα λεφτα θα παρω».

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
Αλλο τόσο, το ιδιο ισχυει και για εμας. Δεν γεννηθηκαμε ετσι. Γίναμε. Γιατι επρεπε.
Όπως εμένα με ορμηνεψαν καποιοι ανθρωποι, οι οποιοι, ομως, με αφησαν να κανω τις μαλκιες που μου ελεγαν να μη κάνω,γιατι αν δεν πεσεις να ματώσεις γόνατα, δεν μαθαινεις με τα λόγια. Ειναι αλλου ειδους σχολειο αυτο. Ξερανε ομως, επισης, οτι θα θυμηθώ τα λογια τους οταν φαω τα μουτρα μου, και μαζι με την τούμπα, αν εχω λιγο αυτόσεβασμο, θα στρώσω. Αλλωστε και οι ιδιοι, τα ιδια λαθη εκαναν (και εμαθαν) ενω παλαιοτεροι τους τους ελεγαν να μην τα κανουν.

Απο εκει και περα. Οπως με μαθανε εμενα καποιοι, Αλλο τόσο οφείλω να τα πω με τον δικο μου τροπο, και σε αλλους. Και ειναι πολλοι που ακομα παιρνουν μπουσουλα. Εγω τα λέω, και οποιος θελει τα ακουει, οποιος θελει με γραφει στα μεζεα του.

Και μιας και η αγιρμη ητανε η ατακα για το ποσες μας θυμουνται. Θυμηθηκα το βι λιο με τίτλο «Πουτανα» που μλυ ειχε προτεινει ο popov. Δυσκολα, αλλα το βρηκα χαρις στον Ζωγράφο. (Gauguin) θυμαμαι μια σχετικη σγακα μιας ιερόδουλης της τοτε εποχης. Μαγδα το ονομα της.

«Καβλωνει ο σοφατζης με το μυστρι του; Αλλο τοσο καβλωνοημε κι εμεις. Εμενα με εχιε ο αλλος και με πηδαει και εγω κοιταω το ταβανι και σκέφτομαι ποσα λεφτα θα παρω».
Υποκλίνομαι, κύριε, εις την Σοφίαν σας!
Κάτι παρόμοιο έχω αναρτήσει εις έτερο νήμα και πιστεύω ότι θα το αναγνώσετε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
'Εχω γράψει κριτική με βάση το παρακάτω τραγούδι ...
Πιστεύω ότι ταιριάζει με τις παραπάνω αναρτήσεις!

Ιδού το τραγούδι και ιδού και η κριτική μου ...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.404
Πόντοι
28.246
'Εχω γράψει κριτική με βάση το παρακάτω τραγούδι ...
Πιστεύω ότι ταιριάζει με τις παραπάνω αναρτήσεις!

Ιδού το τραγούδι και ιδού και η κριτική μου ...

Καλα το ειχε πει ο αλλος. Δεν θυμαμαι ποιος.

«Ποτε δεν ξεχνας μια πιπα στο σεξ. Οσο κακη κι αν ηταν»

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
την καλησπερα μου
IMG_5929.jpeg
Ευχαριστώ πολύ, κύριε, για την ανάρτηση της ως άνω όμορφης μελαχρινής!
Πλην όμως ακολουθώ πλέον τις συμβουλές του Πανσοφωτάτου και Πανιερωτάτου, κ. @jim2323 .

Δεν τα καταφέρνω με τις μελαχρινές.
Τρώω το ένα σουτ μετά το άλλο (τελευταία η Κατερίνα ...).

Γι΄ αυτό τελικά παραμένω στις ξανθογάλανες ...!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.700
Πόντοι
26.096
Όπως εμένα με ορμηνεψαν καποιοι ανθρωποι, οι οποιοι, ομως, με αφησαν να κανω τις μαλακιες που μου ελεγαν να μη κάνω, γιατι αν δεν πεσεις να ματώσεις γόνατα, δεν μαθαινεις με τα λόγια. Ειναι αλλου ειδους σχολειο αυτο. Ξερανε ομως επισης, οτι θα θυμηθώ τα λογια τους οταν φαω τα μουτρα μου, και μαζι με την τούμπα, αν εχω λιγο αυτόσεβασμο, θα στρώσω. Αλλωστε και οι ιδιοι, τα ιδια λαθη εκαναν (και εμαθαν) ενω παλαιοτεροι τους, τους ελεγαν να μην τα κανουν.

Και μιας και η αφορμη ητανε η ατακα για το ποσες μας θυμουνται. Θυμηθηκα το βιβλιο με τίτλο «Πουτανα» που μου ειχε προτεινει ο popov. Δυσκολα, αλλα το βρηκα χαρις στον Ζωγράφο. (Gauguin) θυμαμαι μια σχετικη ατακα μιας ιερόδουλης της τοτε εποχης. Μαγδα το ονομα της.

«Καβλωνει ο σοφατζης με το μυστρι του; Αλλο τοσο καβλωνουμε κι εμεις. Εμενα με εχει ο αλλος και με πηδαει και εγω κοιταω το ταβανι και σκέφτομαι ποσα λεφτα θα παρω».
Αναγιγνώσκω εκ νέου την ανάρτησίν σας, κύριε!

Εξαιρετική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποκλίνομαι!

Και τελικώς έτσι είναι τα πράγματα ...

Αν εγώ είχα συνευρεθεί μετά της Μ όταν αυτή εργαζόταν, πιστεύετε ότι θα με θυμόταν..;;;
Ούτε κατά διάνοια!
Και καλά θα έκανε!

It 's still the same game.
Love it or Leave it...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom