Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 481K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Τι δώρο θέλετε να φέρει ο Άγιος Βασίλης στο Νήμα μας;; (Έως 4 ψήφους )

• Το αρκουδάκι που είχα μικρός ....

• Μέλη με άριστη γνώση της Αγγλικής και της Ορθογραφίας!

• Την αγκαλιά της μητέρας μου!

• Τον δημόσιο ευνουχισμό του Νηματοθέτη!

• Τον djΑρίσταρχο πίσω στο Νήμα μας!

• Τους αριθμούς του Euro Jackpot και μην με είδατε μετά και σεις και το Νήμα σας ...

• Να ζήσει τελικά το κοριτσάκι με τα σπίρτα στο παραμύθι εκείνο ...

• Ένα κόσμο όπου υπάρχει μία μελαχρινή γκόμενα που δεν θα ρίξει χυλόπιτα στο Νηματοθέτη!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
Ασφαλως και οι ιδιες αναγκαστηκαν να "αγριεψουν" γιατι πρεπει.
Αλλο τόσο, το ιδιο ισχυει και για εμας. Δεν γεννηθηκαμε ετσι. Γίναμε. Γιατι επρεπε.
Όπως εμένα με ορμηνεψαν καποιοι ανθρωποι, οι οποιοι, ομως, με αφησαν να κανω τις μαλκιες που μου ελεγαν να μη κάνω,γιατι αν δεν πεσεις να ματώσεις γόνατα, δεν μαθαινεις με τα λόγια. Ειναι αλλου ειδους σχολειο αυτο. Ξερανε ομως, επισης, οτι θα θυμηθώ τα λογια τους οταν φαω τα μουτρα μου, και μαζι με την τούμπα, αν εχω λιγο αυτόσεβασμο, θα στρώσω. Αλλωστε και οι ιδιοι, τα ιδια λαθη εκαναν (και εμαθαν) ενω παλαιοτεροι τους τους ελεγαν να μην τα κανουν.

Απο εκει και περα. Οπως με μαθανε εμενα καποιοι, Αλλο τόσο οφείλω να τα πω με τον δικο μου τροπο, και σε αλλους. Και ειναι πολλοι που ακομα παιρνουν μπουσουλα. Εγω τα λέω, και οποιος θελει τα ακουει, οποιος θελει με γραφει στα μεζεα του.

Και μιας και η αγιρμη ητανε η ατακα για το ποσες μας θυμουνται. Θυμηθηκα το βι λιο με τίτλο «Πουτανα» που μλυ ειχε προτεινει ο popov. Δυσκολα, αλλα το βρηκα χαρις στον Ζωγράφο. (Gauguin) θυμαμαι μια σχετικη σγακα μιας ιερόδουλης της τοτε εποχης. Μαγδα το ονομα της.

«Καβλωνει ο σοφατζης με το μυστρι του; Αλλο τοσο καβλωνοημε κι εμεις. Εμενα με εχιε ο αλλος και με πηδαει και εγω κοιταω το ταβανι και σκέφτομαι ποσα λεφτα θα παρω».
Υποκλίνομαι, κύριε, εις την Σοφίαν σας!
Κάτι παρόμοιο έχω αναρτήσει εις έτερο νήμα και πιστεύω ότι θα το αναγνώσετε ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
'Εχω γράψει κριτική με βάση το παρακάτω τραγούδι ...
Πιστεύω ότι ταιριάζει με τις παραπάνω αναρτήσεις!

Ιδού το τραγούδι και ιδού και η κριτική μου ...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.723
Πόντοι
28.246
'Εχω γράψει κριτική με βάση το παρακάτω τραγούδι ...
Πιστεύω ότι ταιριάζει με τις παραπάνω αναρτήσεις!

Ιδού το τραγούδι και ιδού και η κριτική μου ...

Καλα το ειχε πει ο αλλος. Δεν θυμαμαι ποιος.

«Ποτε δεν ξεχνας μια πιπα στο σεξ. Οσο κακη κι αν ηταν»

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
την καλησπερα μου
IMG_5929.jpeg
Ευχαριστώ πολύ, κύριε, για την ανάρτηση της ως άνω όμορφης μελαχρινής!
Πλην όμως ακολουθώ πλέον τις συμβουλές του Πανσοφωτάτου και Πανιερωτάτου, κ. @jim2323 .

Δεν τα καταφέρνω με τις μελαχρινές.
Τρώω το ένα σουτ μετά το άλλο (τελευταία η Κατερίνα ...).

Γι΄ αυτό τελικά παραμένω στις ξανθογάλανες ...!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
Ασφαλως και οι ιδιες αναγκαστηκαν να "αγριεψουν" γιατι πρεπει.
Αλλο τόσο, το ιδιο ισχυει και για εμας. Δεν γεννηθηκαμε ετσι. Γίναμε. Γιατι επρεπε.
Όπως εμένα με ορμηνεψαν καποιοι ανθρωποι, οι οποιοι, ομως, με αφησαν να κανω τις μαλακιες που μου ελεγαν να μη κάνω, γιατι αν δεν πεσεις να ματώσεις γόνατα, δεν μαθαινεις με τα λόγια. Ειναι αλλου ειδους σχολειο αυτο. Ξερανε ομως επισης, οτι θα θυμηθώ τα λογια τους οταν φαω τα μουτρα μου, και μαζι με την τούμπα, αν εχω λιγο αυτόσεβασμο, θα στρώσω. Αλλωστε και οι ιδιοι, τα ιδια λαθη εκαναν (και εμαθαν) ενω παλαιοτεροι τους, τους ελεγαν να μην τα κανουν.

Απο εκει και περα. Οπως με μαθανε εμενα καποιοι, Αλλο τόσο οφείλω να τα πω με τον δικο μου τροπο, και σε αλλους. Και ειναι πολλοι που ακομα παιρνουν μπουσουλα. Εγω τα λέω, και οποιος θελει τα ακουει, οποιος θελει με γραφει στα μεζεα του.

Και μιας και η αφορμη ητανε η ατακα για το ποσες μας θυμουνται. Θυμηθηκα το βιβλιο με τίτλο «Πουτανα» που μου ειχε προτεινει ο popov. Δυσκολα, αλλα το βρηκα χαρις στον Ζωγράφο. (Gauguin) θυμαμαι μια σχετικη ατακα μιας ιερόδουλης της τοτε εποχης. Μαγδα το ονομα της.

«Καβλωνει ο σοφατζης με το μυστρι του; Αλλο τοσο καβλωνουμε κι εμεις. Εμενα με εχει ο αλλος και με πηδαει και εγω κοιταω το ταβανι και σκέφτομαι ποσα λεφτα θα παρω».
Αναγιγνώσκω εκ νέου την ανάρτησίν σας, κύριε!

Εξαιρετική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Υποκλίνομαι!

Και τελικώς έτσι είναι τα πράγματα ...

Αν εγώ είχα συνευρεθεί μετά της Μ όταν αυτή εργαζόταν, πιστεύετε ότι θα με θυμόταν..;;;
Ούτε κατά διάνοια!
Και καλά θα έκανε!

It 's still the same game.
Love it or Leave it...

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.061
Πόντοι
3.656
Καλημέρα, παιδί μου!
Εμείς είμαστε οικογένεια και θέλω να σε πιστέψω αλλά ...

Δεν ήσουν στο πάρτι των 24.000 σελίδων και σκέφτηκα ότι να ... ο ανεψιός μου δεν ήρθε ούτε για ένα ποτό ... Είναι εγκρατής και άρα δεν ισχύουν αυτά που ο κ. @Μπιρλας γράφει για την αγάπη σου προς τα αλκοολούχα βότανα. Και γι΄ αυτό μετά σκέφτηκα να βάλω 10.000€ στο ΙΒΑΝ σου.

Μετά ο κ. Μπίρλας έγραψε ότι ήσουν στο πάρτι αλλά ήσουν μέσα στο βαρέλι με το gin και ουδείς κατάλαβε την παρουσία σου ...

Τι να πιστέψω, αγαπημένε ανεψιέ μου;;;;
ειχε και μια ρουμανα μαζι του μεσα στο βαρελι!!!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
13.061
Πόντοι
3.656
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.374
Πόντοι
19.795

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.168
Πόντοι
2.586
κ. Zebu,
σας έχω γνωρίσει στην πραγματική ζωή και μετά βεβαιότητος λέγω ότι είστε ένας πολύ καλός Άνθρωπος, ένας πολύ ευγενικός και διακριτικός Άντρας.

Βεβαιώς και εσείς, ως και πολλοί ακόμη (π.χ. ο κ. @Ιζνογκουντ) , υπήρξατε θυμωμένος μετά του γηραιού, υπερήλικος, ασθενούς, ταπεινού και αδυνάμου τούτου Νηματοθέτου. Ελπίζω όμως ότι με τα χρόνια που πέρασαν, καταλάβατε ότι ο εν πολλαίς κακουχίαις τούτος Νηματοθέτης δεν είναι τόσο villain όσο νομίζατε.

Ευρισκόμεθα εις το Νήμα της Ειλικρινείας και της Αληθείας πλην όμως μόνο ο κ. @κωλο-γερος , ο κ. @Ιζνογκουντ και ο κ. @jim2323 είναι ειλικρινείς εις το παρόν Νήμα και βεβαίως ο Νηματοθέτης.
Θα σας είπω λοιπόν την αλήθεια!

Όλο το μπου γνωρίζει την σχέση μου με την Μ.
Η Μ εργάστηκε για 17 συναπτά έτη στο Λεκανοπέδιο [23 - 40 ετών].

Ο κ. Vlandis4 συνευρέθηκε μαζί της πλέον των 10 φορών, όπως ο ίδιος μου είχε πει. Και η Μ δεν έβγαινε φθηνά τότε ... [300+ ...].
Έχω ρωτήσει την Μ για τον κ. Vlandis4 ...
Με δυσκολία τον θυμήθηκε και κυρίως επειδή της είπα για την εμφάνισή του, την ευγένεια και την ευγλωτία του ... Δεν με απασχολούσε παραπάνω όμως, μου είπε η Μ. Πήγαινα στον επόμενο και σκεπτόμουν κάθε μέρα το easy way out από αυτή την πόλη.

Καμία δεν μας θυμάται εύκολα, κ. Zebu ...
Δεν έχει νόημα να γράφει κάποιος από εμάς ή εσείς σεντόνια για τα ψυχανεμίσματα κάθε εργαζομένης.
Είναι σκληρές γυναίκες και έτσι πρέπει να είναι για να γλυτώσουν και να παραμείνουν ισορροπημένες!

Love it or leave it, κ. Zebu!
Μεχρι σήμερα , ειχα 3 σχεσεις με εργαζομενες του χωρου
Θα αναφερθω στην τελευταια και μακροχρόνια ...

Ειναι παρα πολυ δυσκολο να κρατησουν την ψυχική τους ισοροπία
Οπως μου ελεγε , εχω ενα κουμπακι , δουλεια - προσωπικη ζωη
Αλλο ονομα ηξερα σαν πελατης , αλλο ονομα εμαθα οταν ξεκινησαμε τη σχεση μας
Αλλου ελεγε οτι μενει αλλου εμενε
Κατι σαν alter ego
Ευτυχως , ουτε ποτα ουτε ναρκωτικα ( αν και προσπαθησαν να την σπρωξουν στην λουκουμοσκονη )
Οταν σταματησε το μεγαλο βασανο ηταν να απαλαγει απ την παλια της ταυτοτητα
Ευτυχως τα καταφερε !

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
Μεχρι σήμερα , ειχα 3 σχεσεις με εργαζομενες του χωρου
Θα αναφερθω στην τελευταια και μακροχρόνια ...

Ειναι παρα πολυ δυσκολο να κρατησουν την ψυχική τους ισοροπία
Οπως μου ελεγε , εχω ενα κουμπακι , δουλεια - προσωπικη ζωη
Αλλο ονομα ηξερα σαν πελατης , αλλο ονομα εμαθα οταν ξεκινησαμε τη σχεση μας
Αλλου ελεγε οτι μενει αλλου εμενε
Κατι σαν alter ego
Ευτυχως , ουτε ποτα ουτε ναρκωτικα ( αν και προσπαθησαν να την σπρωξουν στην λουκουμοσκονη )
Οταν σταματησε το μεγαλο βασανο ηταν να απαλαγει απ την παλια της ταυτοτητα
Ευτυχως τα καταφερε !
Συμφωνώ απόλυτα!

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.168
Πόντοι
2.586
Καποια στιγμη , μου εδειξε μυνηματα απο υποψηφιους πελατες ...
Ηξερα οτι υπαρχει πολυ ηλιθιοτητα στην πιατσα ..αλλα οχι τοσο πολυ ......σε επιπεδο γελοιοτητας

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
Καποια στιγμη , μου εδειξε μυνηματα απο υποψηφιους πελατες ...
Ηξερα οτι υπαρχει πολυ ηλιθιοτητα στην πιατσα ..αλλα οχι τοσο πολυ ......σε επιπεδο γελοιοτητας
Ναι, ναι ... ξέρω!
Ζούμε ανάμεσά τους.

Υ.Γ. Τι κρίμα που δεν ηγηθείτε ΠΟΤΕ του Νήματος τούτου ...
Ολοφύρομαι!

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.807
Πόντοι
3.506
κ. Zebu,
σας έχω γνωρίσει στην πραγματική ζωή και μετά βεβαιότητος λέγω ότι είστε ένας πολύ καλός Άνθρωπος, ένας πολύ ευγενικός και διακριτικός Άντρας.

Βεβαιώς και εσείς, ως και πολλοί ακόμη (π.χ. ο κ. @Ιζνογκουντ) , υπήρξατε θυμωμένος μετά του γηραιού, υπερήλικος, ασθενούς, ταπεινού και αδυνάμου τούτου Νηματοθέτου. Ελπίζω όμως ότι με τα χρόνια που πέρασαν, καταλάβατε ότι ο εν πολλαίς κακουχίαις τούτος Νηματοθέτης δεν είναι τόσο villain όσο νομίζατε.

Ευρισκόμεθα εις το Νήμα της Ειλικρινείας και της Αληθείας πλην όμως μόνο ο κ. @κωλο-γερος , ο κ. @Ιζνογκουντ και ο κ. @jim2323 είναι ειλικρινείς εις το παρόν Νήμα και βεβαίως ο Νηματοθέτης.
Θα σας είπω λοιπόν την αλήθεια!

Όλο το μπου γνωρίζει την σχέση μου με την Μ.
Η Μ εργάστηκε για 17 συναπτά έτη στο Λεκανοπέδιο [23 - 40 ετών].

Ο κ. Vlandis4 συνευρέθηκε μαζί της πλέον των 10 φορών, όπως ο ίδιος μου είχε πει. Και η Μ δεν έβγαινε φθηνά τότε ... [300+ ...].
Έχω ρωτήσει την Μ για τον κ. Vlandis4 ...
Με δυσκολία τον θυμήθηκε και κυρίως επειδή της είπα για την εμφάνισή του, την ευγένεια και την ευγλωτία του ... Δεν με απασχολούσε παραπάνω όμως, μου είπε η Μ. Πήγαινα στον επόμενο και σκεπτόμουν κάθε μέρα το easy way out από αυτή την πόλη.

Καμία δεν μας θυμάται εύκολα, κ. Zebu ...
Δεν έχει νόημα να γράφει κάποιος από εμάς ή εσείς σεντόνια για τα ψυχανεμίσματα κάθε εργαζομένης.
Είναι σκληρές γυναίκες και έτσι πρέπει να είναι για να γλυτώσουν και να παραμείνουν ισορροπημένες!

Love it or leave it, κ. Zebu!
Ευχαριστώ κ.μπλιζ για τα καλά σας λόγια :hi:για ειλικρινής δεν ξέρω αν είμαι πάντως είμαι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος μετά από πολύ κόπο βέβαια για να καταφέρω αυτήν την απλότητα - το νήμα το αγαπώ εδώ τριγύρω θα είμαι - να δω και τι θα κάνω και με αυτά τα απολωλα τούς διπλανούς :2funny: αυτό τον καιρό εδρεύουν στο ράδιο μπου βάζοντας όλη μέρα σκυλάδικα :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
25.411
Πόντοι
26.096
Ευχαριστώ κ.μπλιζ για τα καλά σας λόγια :hi:για ειλικρινής δεν ξέρω αν είμαι πάντως είμαι ένας πάρα πολύ απλός άνθρωπος μετά από πολύ κόπο βέβαια για να καταφέρω αυτήν την απλότητα - το νήμα το αγαπώ εδώ τριγύρω θα είμαι - να δω και τι θα κάνω και με αυτά τα απολωλα τούς διπλανούς :2funny: αυτό τον καιρό εδρεύουν στο ράδιο μπου βάζοντας όλη μέρα σκυλάδικα :2funny:
Εννοώ ό,τι έγραψα για εσάς, κύριε.
Είστε ένας πολύ καλός, πολύ ειλικρινής και πολύ ζεστός Άνθρωπος. Λίγοι είναι έτσι ...
:hi:

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
130
Like
35.063
Πόντοι
27.636
Καλησπέρα παππούδες.

Σήμερα δεν έχει μελαχρινή για τον κ. Μπλιζ, έχει όμως το παρακάτω.

1732882569171.jpeg

:hi:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.168
Πόντοι
2.586
Ναι, ναι ... ξέρω!
Ζούμε ανάμεσά τους.

Υ.Γ. Τι κρίμα που δεν ηγηθείτε ΠΟΤΕ του Νήματος τούτου ...
Ολοφύρομαι!
keep it secret ...
Προτιμω παντα τη θεση νο 2
Να κινω τα νηματα απ το παρασκηνιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom